Mpingo goes pop!

Zwolle – Op zondag 20 november geeft Mpingo Clarinet Choir een middagconcert in wijkcentrum De Bolder, aan de Dobbe in de Aa-landen. Het concert begint om 15.00 uur. Op het programma staan allerlei popliedjes, waarvan een aantal samen met de Zwolse zangeres Esther Groenenberg worden uitgevoerd. Zij zal ook een aantal eigen nummers brengen.

mpingo.jpg 

De voorverkoop van de kaarten loopt tot en met 18 november via www.mpingo.nl. Toegangsprijs in voorverkoop: € 8,50 volwassenen, € 4,50 kinderen 6-12 jaar. Kinderen tot 5 jaar gratis.

Het Mpingo Clarinet Choir, onder leiding van dirigente Karin Vrieling, speelt op 20 november een programma van pop klassiekers als ‘Michelle’ van de Beatles, ‘New York, New York’ van Frank Sinatra en ‘Short People’ van Randy Newman. Maar ook liedjes van nu, bijvoorbeeld ‘Bad’ van Michael Jackson en ‘Happy’ van Pharell Williams. Ook enkele prachtige ballads zijn te horen, onder andere uit de film ‘Alladdin’ – ‘A whole new world’ en ‘The Muppets’ – ‘The rainbow connection’. De Zwolse zangeres Esther Groenenberg zal deze ballads en andere liedjes zingen.

Esther Groenenberg studeerde zang aan het Zwols conservatorium en heeft inmiddels 2 cd’s uitgebracht. Tijdens Koningsdag 2016 trad ze voor de koninklijke familie op, samen met Bertolf. Momenteel toert ze door de Nederlandse theaters met The Bluebettes (‘A tribute tot the sixties’).

Aan het programma wordt meegewerkt door drummer Dick Verbaan en gitarist Martijn Holleboom.

Kijk voor meer informatie op: www.mpingo.nl

 

 

Artikel delen:

Reageer