Stel je vraag aan PEC Spelers, staf of directie

Zwolle – Op donderdag 24 november organiseert de Supportersclub PEC Zwolle weer een forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle. Op deze avond is er gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete speler.

Er zijn een aantal mooie namen aanwezig tijdens de forumavond, waaronder: Ted v/d Pavert, Wouter Marinus, Danny Holla, Django Warmerdam, Calvin Verdonk, Mickey v/d Hart, Mustafa Saymak, Anass Achahbar en Nicolai Brock-Madsen. Behalve spelers, zullen ook voorzitter Adriaan Visser en Ron Jans plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden. Daarnaast nemen ook Gert Peter de Gunst en Albert van de Haar plaats in de zaal. De avond staat onder leiding van Gerjos Weelink. Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk vast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond 24 november om 19.00 uur naar het Jupiler Supporters café in het stadion.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Mijn vraag aan de staf en directie luidt;

  Waarom hebben de spelers van PEC Zwolle relatief meer blessures (Iedere week is het bijna raak) dan spelers van de andere clubs in de Eredivisie?


  ⚠️ Meld

 2. Ik vermoed omdat wij gewend zijn om op een veld als een biljartlaken te spelen ipv op knollentuinen zoals veel andere clubs dat wel gewend zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Ik vermoed omdat wij veel ‘oranje’-waardieg spelers hebben.;) Er is overigens al wel wat onderzoek gedaan naar blessures in voetbal:
  https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://publications.tno.nl/publication/34607321/DBOeli/graafmans-2003-blessures.pdf&ved=0ahUKEwj6oJSZ4aPQAhXEliwKHS0eD5QQFgglMAQ&usg=AFQjCNEbPw64yiftc76XoFYOfd5u1vz4GQ
  Een oud-gewichtheffer stelt dat krachttraining en voeding kan helpen bij blessurepreventie. http://www.tonleenders.nl/voetbal1.html


  ⚠️ Meld

 4. Is PEC Zwolle de toenemende trend van professionalisering op het gebied van (kracht)training, voeding en psyche ook opgevallen? Welke ontwikkelingen maken dat PEC Zwolle voor blijft op concurrerende clubs?


  ⚠️ Meld

Reageer