CV De Tonnezotters 41e Hoogheid is prinses Jewel

|   Laatste wijziging

Zwolle – In een gezellige ambiance is vanmiddag in de Nieuwe Bierton te Zwolle de 41ste Hoogheid van cv De Tonnezotters bekend gemaakt. Vol trots stellen De Tonnezotters aan u voor: Prinses Jewel. Ze zal bijgestaan worden door adjudante Pearl. 

tonnezotters2016.jpg 

Prinses Jewel: "Mijn naam is in het dagelijks leven is Patricia Pool. 18 jaar + 21 jaar ervaring. Ik woon in Ommen maar blijf een rasechte blauwvinger. Ik werk als administratie medewerkster bij transportbedrijf Dasko op de Marslanden. Al van kleins af aan ben ik besmet met het carnavalsvirus. Voordat ik kon lopen ging ik met kinderwagen en al de oude stoof door, Kobus was toen mijn babysitter. Heb wel eens uitspraken gedaan dat ik géén carnaval zou gaan vieren maar dat is totaal geen optie meer. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan dus hoppa dan ging ik weer volop het feestgedruis in. Carnaval met mijn vrienden is het mooiste wat er is. In eindig met mijn leus: "Als je na het weekend moe en weinig thuis bent geweest zijn wij dik tevreden en heb je lekker gefeest".

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “CV De Tonnezotters 41e Hoogheid is prinses Jewel”

  1. Het is een lastig geval om iets positiefs van deze prinses te vinden.
    Een positieve mening over dasko ligt ook mijlenver buiten het beoordelings spectrum.
    Asociaal grote vrachtwagens die de voorkeur hebben aan sluiproutes. Meer dan eens denken de chauffeurs dat ze niki lauda heten en op silverstone rijden.

  2. Wat heeft vrachtwagen chauffeurs met een hoogheid van de tonnezotters te maken ze zit toch niet op de vrachtwagen meneer hermans als u ergens frustraties over heeft neen contakt op met hoofdkantoor dasko

  3. Wat lees ik nou hermans! ‘Het is een lastig geval om iets positiefs van deze prinses te vinden. ‘
    Ben je vrachtwagenchauffeur?
    Dan snap ik je frustratie!
    Maar uit dat niet naar de Prinses hoor. Ik zie helemaal niks verkeerds aan de Prinses 🙂
    ’t zou me niet verbazen als ik ff bij de nieuwe Bierton langsga voor de polonaise 🙂 De nieuwe bierton is Goed bezig!

  4. 😀 jeetje Hermans wat een minne kerel of vrouw ben jij zeg. Of je bent stinkend jaloers of ie hebt oe goedwies kapot iets anders kan het niet wezen. Wij kennen deze Hoogheid als een eerlijk spontaan persoon die altijd voor iedereen klaar staat. En war heeft Dasco met Carnaval te maken?????

Reacties zijn gesloten.