Brassband David heeft eerste prijs behaald

Zwolle – Zaterdag 12 november heeft Brassband David deelgenomen aan het concert concours in het muziekcentrum van Enschede. Ze hebben daar een zeer goede prestatie neergezet. De jury waardeerde het spel van de Zwolse brassband met 86,92 punten. Dit betekent een eerste prijs en promotie naar de 1e divisie. Hiermee hebben ze Zwolle zeer goed vertegenwoordigd.

 david.png

Brassband David is ontzettend aan het groeien de laatste jaren. Ze hebben het roer omgegooid en willen graag de boodschap van cultuur uitdragen binnen en buiten Zwolle. Met muziek rondom een thema en met andere culturele gezelschappen willen ze het Zwolse publiek blijven verrassen.
Dit hebben ze vorige week gedaan met een concert rondom het thema "bergen" en de samenwerking met Drentse jeugd. Dit weekend hebben ze het herhaald op het concert concours.

Het werk van afgelopen jaren heeft zich uitbetaald met een mooie eerste prijs. De promotie naar de 1e divisie is een extraatje. De voorzitter Jeroen van der Meer sr. was bijzonder blij en trots op de vereniging en de muzikale prestatie. Zoals hij heeft gezegd op het podium: "Terecht mogen we ons nu Cultureel Ambassadeur van Zwolle noemen. Ik ben echt trots op deze prachtige Zwolse vereniging en wat we hebben laten horen"

Artikel delen:

Reageer