Gezondheidsonderzoek GGD: doet u ook mee?

Zwolle – Al meer dan 8.000 mensen deden mee aan het gezondheidsonderzoek van GGD IJsselland. Heel mooi natuurlijk, maar om een goed beeld van de gezondheid van mensen in de regio IJsselland te krijgen, hoopt GGD IJsselland op nog meer deelnemers. Daarom verstuurt de GGD deze week een herinneringsbrief. Alleen mensen die een uitnodiging krijgen, kunnen meedoen aan het onderzoek.

hh_741732_wandelaars.jpg

Het onderzoek
Alle GGD’en in Nederland onderzoeken elke 4 jaar de gezondheid van inwoners, zo ook GGD IJsselland. Dit doet de GGD in opdracht van de gemeenten in de regio. De GGD verstuurt voor dit onderzoek een vragenlijst met vragen over gezondheid, leefgewoonten en woonomgeving. De gemeente gebruikt de resultaten van het onderzoek voor het lokale gezondheidsbeleid en activiteiten in de gemeente. Doe ook mee!
Ruim 30.000 mensen in de regio IJsselland hebben een uitnodiging van de GGD gekregen om mee te doen aan het onderzoek. Hebt u een uitnodiging gekregen? Doe dan mee! Zo helpt u de GGD en de gemeente om uw gemeente zo gezond mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op www.ggdijsselland.nl/onderzoek .

Artikel delen:
Reactie 1
  1. ff, wat melden over de GGD in Zwolle vanuit persoonlijke ervaring.
    De mensen daar helpen je echt, ik was er eens om inentingen te
    halen, zat wat meer aan vast. Was een heleboel gedoe. Consult, advies. Linksom navigeren of rechtsom, meegenomen op reis 🙂
    Maar echt geholpen ook, gratis.    ⚠️ Meld

Reageer