Project Jong & oud of the box daagt ouderen uit

Zwolle – Nog even en dan start het project Jong & oud of the box, een cultureel experiment tussen jongeren en ouderen. De aanmeldingen zijn in volle gang, een aantal activiteiten kan nog wat enthousiaste ouderen gebruiken. Het project heeft een aantal organisaties in de arm genomen die normaliter zich richten op jeugd. Voor dit experiment wil men de mix uitproberen met senioren. Theater The Young Ones, vakschool voor verbeelding Cibap, Artez conservatorium , Hedon De Fakkelteit en danswerkplaats BNO producties staan in de startblokken om senioren te verwelkomen voor een mooi aanbod.

Oud en jong gaan aan de slag binnen de disciplines dans, theater , taal rijm en rap, foto/film of muziek. Voor o.a. de activiteiten Taal rijm en rap ( Hedon De Fakkelteit) is nog plek zo ook voor de activiteit foto/film ( Cibap). De deelnemende senioren hoeven geen enkele ervaring te hebben, enthousiasme is een pre. Enige uitzondering is het onderdeel muziek ( Artez conservatorium)zij kunnen nog 1 ervaren blazer gebruiken ( trompet, trombone of klarinet). De meeste activiteiten starten eind deze of begin volgende maand en worden op verschillende dagen aangeboden. Ouderen die het leuk lijkt om eens kort maar krachtig met jongeren aan de slag te gaan kunnen zich nog deze week opgeven. Voor meer info over de activiteiten en de uitvoeringsdagen kan men terecht bij WIJZ 038-8515700 of mail info@wijz.nu of ga naar de website van www.wijz.nu . Het project wordt georganiseerd door Hedon, Glimlach Producties en WIJZ. Alle uitkomsten van dit experiment worden woensdag 25 januari in de grote zaal van Hedon gepresenteerd.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dag! Graag kom ik hiervoor in aanmerking! Al eerder heb ik in verschillende theater stukken mee gedaan.Ook o.a. van The Yong Ones vorig jaar! Ik ben 70 jaar en erg kwiek en heb veel energie.Graag hoor ik van jullie! Groet,Janny

    -Edit redactie- Persoonsgegevens verwijderd. Wij hebben uw gegevens doorgestuurd naar de organisatie.


    ⚠️ Meld

Reageer