Kruising Blaloweg-Katwolderweg is klaar

Zwolle – Het aantal bezoekers in Zwolle blijft groeien. De komst van detailhandelsbedrijf Hornbach aan de kruising Blaloweg-Katwolderweg, draagt bij aan deze groei in de toekomst. Met een financiële bijdrage van de provincie Overijssel en Hornbach heeft de gemeente Zwolle in oktober en november dit jaar de kruising vergroot en verkeersveiliger gemaakt.

foto_2_aanleg_kruising_blaloweg-katwolderweg.jpg 

Vanmiddag hebben wethouder René de Heer en gedeputeerde Bert Boerman de aanleg van de kruising symbolisch gemarkeerd met het plaatsen van een verkeerslicht in aanwezigheid van de samenwerkende partijen. Mede door de komst van Hornbach volgend jaar aan de Blaloweg-Katwolderweg, krijgt de kruising in de toekomst meer verkeer te verwerken. Met vier rijstroken is de kruising inmiddels vergroot en de komende weken wordt de nieuwe kruising volledig voorzien van verkeersregels installaties. Daarnaast is in het gebied een nieuwe in- en uitrit bij de bezinepomp aangelegd en fietspaden verlegd.

foto_1_aanleg_kruising_blaloweg-katwolderweg.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Klaar? Wat bedoeld men met klaar?
  het is daar een grote kolere zooi! Levensgevaarlije verkeers situaties door onoverzichtelijke wegmarkeringen.
  Als ik in de schoenen zou staan van franchise hornbach, zou ik een locatie aan het bedriventerrein de vrolijkheid prefereren.


  ⚠️ Meld

 2. het is daar een grote kolere zooi! Levensgevaarlije verkeers situaties door onoverzichtelijke wegmarkeringen.

  is prima in orde daar,

  hoelang heeft u al een rijbewijs
  anders maar weer eens in de boekjes 😉

  ja en zo snel mogelijk die bouwmarkt bouwen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.