Aanrijding in Stadshagen afgedaan met snoep

Zwolle – Dinsdagmiddag 15 november omstreeks 13.10 uur, is er een 7- jarig jongetje op zijn fiets aangereden door een vrouw in een vermoedelijk zwarte Peugeot Partner. De aanrijding vond plaats op de rotonde van de Mastenbroekerallee met de Klokkengieterlaan. Door de val heeft de jongen een pijnlijke knie overgehouden en is er schade ontstaan aan zijn fiets.

Voor de jongen reed zijn moeder en zijn twee zusjes. De bestuurster was nog wel gestopt voor hen, maar zag het jongetje over het hoofd. De bestuurster heeft het al dan niet goed bedoeld afgedaan met een zak autodrop. In plaats van, wat de moeder voorstelde, om op een veilige plek te gaan staan omdat het overige verkeer vast liep, is de bestuurster weggereden. Bent u de bestuurster of heeft u dit ongeval zien gebeuren, meldt u zich dan bij de politie.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Is het in deze tjden wel correct om te spreken van een zwarte partner…? Had dat niet roetveeg partner moeten zijn? 😉

    On topic: bizarre reactie om zo’n kind een zak autodrop te geven en door te rijden. Denk niet dat deze “dame” zich spontoon gaat melden na het doorrijden na een aanrijding. De tijd dat de heer in het verkeer een vrouw was, ligt al ver achter ons.


    ⚠️ Meld

  2. Tja het is inderdaad ongelooflijk dat die vrouw een zak Autodrop bij zich had, waarmee ze het slachtoffertje had willen omkopen.;) Maar serieus; gelukkig heeft er geen ernstig voorval plaats gevonden.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.