Gemeente heet nieuwe ondernemers welkom

Zwolle – De gemeente Zwolle is gastvrij voor haar ondernemers en waardeert hun lef en ondernemerszin. Daarom nodigt zij op vrijdag 18 november 2016 nieuwe ondernemers en managers uit voor een kennismakingsdag. Dit jaar valt de bijeenkomst samen met de landelijke Dag van de Ondernemer, tevens de laatste dag van de Global Entrepeneurshipweek Regio Zwolle.

De jaarlijkse kennismakingsdag is bedoeld voor nieuwe Zwolse ondernemers en managers die het afgelopen jaar nieuw in dienst zijn getreden bij een organisatie in de Hanzestad. De gemeente Zwolle vindt het belangrijk dicht bij de Zwolse ondernemers te staan. René de Heer, wethouder Economie ontvangt daarom nieuwkomers op 18 november voor een informeel programma met als thema ‘Tijd voor elkaar’. De middag start met een lunch in poppodium Hedon. Daarna vertrekt het gezelschap voor een bustour langs bekende Zwolse bedrijven en ondernemers, waaronder het innovatieplatform bij Hanz. Daar geeft Yilmaz Schoen, CEO van TradeCast en genomineerde voor de titel Starter van het jaar, een presentatie over zijn ervaringen als ondernemer in Zwolle. Aansluitend maakt het gezelschap kennis met de gemeentelijke organisatie in de Raadzaal van het Zwolse stadhuis. Burgemeester Henk Jan Meijer sluit de bijeenkomst af in Van der Valk Hotel Zwolle.

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom roept MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uit tot Dag van de Ondernemer. De Global Entrepeneurshipweek Regio Zwolle, van maandag 14 tot en met vrijdag 18 november, biedt deelnemers dagelijks diverse creatieve workshops die hen helpen bij het starten van een onderneming. De week zal feestelijk worden afgesloten door wethouder René de Heer en de Economic Board Regio Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Gastvrij voor ondernemers?? Laat me niet lachten. Jarenlang is hornbach tegen gehouden door waardeloze gamma en praxis en nu wordt een foodcourt bestaande uit o.a. burgerking en KFC door mcdonalds tegen gehouden. Gemeente zwolle moet gewoon tegen die zeikbedrijven zeggen… iedereen is welkom of anders sluit je eigen deuren maar  ⚠️ Meld

 2. He Bart b, lezende ‘De gemeente Zwolle is gastvrij voor haar ondernemers en waardeert hun lef en ondernemerszin’ dat
  klopt, hebben we onlangs nog kunnen lezen, hoe de beperkende regelarij is omgebogen, met inachtname 😉 ‘van de regels’.
  Met regelrecht mooie resultaten!

  Heel heel klein puntje nog 😉
  ‘De middag start met een lunch in poppodium Hedon’

  Wie betaalt de lunch? Er is immers niet zoiets als een gratis lunch.  ⚠️ Meld

Reageer