Mishandeling na hulp na val

Maandagmiddag kreeg de politie een melding dat aan de Pannekoekendijk een fietser tegen een slagboom was aangereden en daarna iemand geslagen had. Ter plaatse bleek dat een 41-jarige man uit Zwolle met zijn fiets tegen de slagboom was gereden en was komen te vallen.

De man was onder invloed van alcohol. Hij had hierdoor een schaafwond aan zijn hoofd opgelopen. Een 18-jarige vrouw uit Harderwijk schoot hem te hulp maar daar was de man niet van gediend en sloeg daarop de vrouw in het gezicht. De 41-jarige man werd aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. zo zie je maar weer dat een goed bedoelde hulp ook slecht kan af lopen. maar astrid en tineke we hebben maar weer goed ons best gedaan.

  doeiii


  Maak melding

 2. Hee “Gast” is een echte reaguurder. Mag best hoor, kan er soms ook best heftig om lachen 😉 Bernice, Astrid en Tineke; 1 van jullie heeft toch geen klap gehad??????

  @Dick je vergeet dronken voor de rest ben ik het met je eens.

  😀 en je hebt gelijk Roy, gelukkig ben ik ook niet volmaakt.


  Maak melding

 3. @Gast Ik doe niet mee met die onzin, ik lees het wel maar blijf toch graag mijn eigen woorden gebruiken.
  Papegaaien laat ik aan de simpele zieltjes over.
  😉


  Maak melding

 4. Papegaaien-gedrag =
  -stoer doen
  -meellopen
  -napraten (soms zelfs tot gevolg hebbend dat de EIGEN MENING wordt uitgeschakeld of bijgesteld)
  -kuddegedrag
  -kan dus zelfs gevaarlijk zijn.


  Maak melding

 5. De strafmaat mag in Nederland wat mij betreft nog flink omhoog. Afgelopen jaren is het al wat aangescherpt maar gaat nog niet ver genoeg. Ookal zal het niet helpen om de criminaliteit en asociaal gedrag naar beneden te drukken. Het gaat tenslotte ook over rechtvaardigheidsgevoel. Je kind zal maar door een dronken gast in elkaar getrapt worden. Die dronken gast loopt na een paar dagen weer op straat met een fles jenever de bink uit te hangen. Hoe voel jij je dan?


  Maak melding

 6. @ Pascal: nogmaals (maakt me nixxx uit ik blijf het herhalen) als je de strafmaat omhoog wilt, van mij mag dat in sommige gevallen trouwens ook, zeker! Moet dat eerst via die TWEEDE KAMER. Die moet met een initiatief komen. Schreeuw hier dan niet voortdurend maar voedt je volksvertegenwoordiger! Een mailtje kan al genoeg zijn; ieder fatsoenlijk mens beantwoord zijn/haar mail.


  Maak melding

 7. “Mijn” volksvertegenwoordiger(ster) maakt zich daar allang hard voor.
  Ik ben in sommige gevallen zelfs voorstander van de doodstraf. Hoewel niet per direkt, dat is te makkelijk. Eerst flink tergen die kansloze gasten en vervolgens oog om oog en tand om tand. TBS ook afschaffen, dat is blijkbaar ook vragen om ellende. Hoef ik hopelijk niets aan toe te voegen. We vechten in dit land voor de rechten van de slechten!


  Maak melding

Reageer