Overval Jumbo Assendorperstraat

Zwolle – Donderdagavond net na sluitingstijd is er een overval gepleegd op de Jumbo aan de Assendorperstraat. Op dit moment is het nog niet bekend of de dader daadwerkelijjk iets heeft buitgemaakt.

Mogelijk is er een vuurwapen gebruikt om de overval te plegen, of een voorwerp dat daar op lijkt. De dader is op een damesfiets op de vlucht geslagen. De politie is een onderzoek gestart. Het signalement van de dader is als volgt: getinte huidskleur, ongeveer 25 jaar, ongeveer 185 cm, donkerblauwe jas met bontkraag. Heeft u iets gezien of vernomen wat van belang kan zijn in deze zaak? Bel dan 112.

Artikel delen:
Reacties 317
 1. Blanken mag je overvallen, weg zetten als racist om een mening of een volksfeest. Zij zijn de slavendrijvers en geloven niet in de ware religie islam.

  Dit staat in de koran dus als het geschreven staat dan mag dat. Daarom leven er geen hele groepen zwarten, blanken of chinezen in het midden oosten.

  Volgende week weer een nieuwsbericht en dan doen we weer alsof het allemaal vreselijk erg is en vragen we ons toch af hoe het komt.,,,  ⚠️ Meld

 2. Laten we het er op houden dat het een incidentje betreft.
  Ik denk dat het een nummer met drie cijfers wordt bij opsporing verzocht.
  Misschien dat Riet Pluim (Zwolse) hier een oplossing voor heeft en anders Dick.Hup Holland Hup de multi culti samenleving is een daverend succes.  ⚠️ Meld

 3. Acht van de tien overvallen hebben hetzelfde daderprofiel.
  Zegt genoeg waarom er zoveel te doen is om onze allochtone medemensen.
  Ik zeg oppakken en terugsturen (wanneer in Nederland geboren, dan terugsturen naar land herkomst ouders).

  Kom er maar in sylvana simons….


  ⚠️ Meld

 4. En natuurlijk weer meer aandacht voor de dader dan voor de medewerkers die dit hebben meegemaakt….typisch. De racistische meldingsdrang wint het weer bij het clubje.

  Sterkte voor de medewerkers…


  ⚠️ Meld

 5. Daar heb je jihadi Jonny weer.
  Gelijk met de goedkoop scorende term racisme gooien.
  Nou wen er maar aan Jonny boy Net als jij graag wil dat zwarte piet veranderd,gaat dit ook veranderen en verschuilen mensen zich niet meer achter beperkte termen om bang te zijn om voor racist uitgemaakt te worden.Met dank aan al dat gekleurde spul wat hier al jarenlang de boel verziekt in dit land.Uitzonderingen daar gelaten maar daar zijn er niet zo heel veel van.


  ⚠️ Meld

 6. Aan het signalement heb je niet zoveel. Bondkragen en petjes is bijna de standaard bij zowel getinte als blanke huftertjes. Wat dat betreft is de integratie wel geslaagd. Ik hoop dat de medewerkers van de Jumbo een goede begeleiding krijgen om een en ander te verwerken


  ⚠️ Meld

 7. Ach gus. Nee toch? Toevallig? Overval, dader voortvluchtig. Getint?? Getint?? Dat kan toch niet?

  We worden leeggeroofd door al dat gajes en kijken gewoon toe, straffen? Politiek welke nu eens optreedt? Niks van dat!

  Opsluiten al dat Gajes, heel lang. Liefst retour afzender.. maar dart hebben wij onszelf ook al onmogelijk gemaakt want ja, wij blijven sociaal en meedenkend. Nederland gaat naar de kloten, elka dag een stukje meer


  ⚠️ Meld

 8. 1ste john is duidelijk geen blanke en daarom zet hij anderen weg als racist. Natuurlijk gaat er meer aandacht uit naar de dader dan de medewerkers. Dader moet worden gepakt.

  Tenminste dat maak ik uit zijn schrijfsel. Wel fijn dat je de Nederlandse taal een beetje kan zodat je met ons kan communiceren. Hopelijk is je mondeling veel beter anders heb ik medelijden met je vrouw.


  ⚠️ Meld

 9. Sterkte voor de medewerkers en succes voor de politie om deze kansloze op te pakken.
  Probleem zit hem niet zo zeer in het daderprofiel, een profiel dat te vaak naar voren komt, maar naar mijn idee in het niet straffen. Deze man, als hij gepakt wordt, mag weer 100 uur schoffelen en op naar de volgende “kraak”. En vervolgens roept de politiek dat gevangenissen wel kunnen sluiten, teveel ruimte. Dáár stoor ik me aan!
  Dat er dan een grote groep is die een groep mensen daarvoor veroordeeld en hen het liefst het land uitzet, noem ik geen racisme. Het een is het gevolg van het ander en het is zo makkelijk als oplossing aan te dragen.
  Daarom vind ik dat de reacties onder populisme geschaard mogen worden. Ook logisch als continue een bepaald beeld boven komt drijven, echter weiger ik om bijv. dhr Aboutaleb, dhr Ziyech, dhr Typhoon, etc. etc. verantwoordelijk te houden voor het overaanbod in daderprofielen!


  ⚠️ Meld

 10. Ook logisch als continue een bepaald beeld boven komt drijven, echter weiger ik om bijv. dhr Aboutaleb, dhr Ziyech, dhr Typhoon, etc. etc. verantwoordelijk te houden voor het overaanbod in daderprofielen!

  Aboutaleb is een type van veel woorden en weinig daden: heeft de problemen met de moslimjeugd in zijn eigen stad allesbehalve onder controle. Ziyech? Nietszeggende overschatte voetballer. Praat weinig en dat is maar goed ook. Typhoon is de Zwolse Sylvana, met z’n gejank over etnische profilering.


  ⚠️ Meld

 11. Nou, met 1stjohn ben ik ’t wel mee eens.

  Anyway, sterkte voor het personeel. Net open na de verbouwing en dan dit.

  Doeiii,

  Zuidski One


  ⚠️ Meld

 12. @Steven, was jij pas niet degene die op basis van een term richting jou op een ban aanstuurde? Sluit me aan bij @Dame in die discussie, splinter en balk………  ⚠️ Meld

 13. Ach, de voorspelbaarheid van sommige reacties is eindeloos bij dit soort berichten. Ik wens de betrokken Jumbo-medewerkers heel veel sterkte. Voor alle xenofoben hier: Of daders nu getint zijn of niet, ze hebben een Nederlands paspoort en zijn dus Nederlands staatsburger. Terugsturen naar landen waar hun opa’s en oma’s vandaan komen kan dus helemaal niet. Ook al belooft blonde Greet, jullie vertegenwoordiger in ons parlement, nog zo vaak dat hij dat wel gaat doen. Maar blonde Greet heeft de afgelopen jaren zowat al zijn verkiezingsbeloftes gebroken door dit kabinet in bijna alles te steunen met zijn stemgedrag. On-topic: ik wens de politie veel succes met het opsporen van de dader(s).


  ⚠️ Meld

 14. Achja inderdaad, putje gaat altijd even open bij dit soort berichten.
  Lijkt wel of er steeds meer bij komen net als vliegen op stront.  ⚠️ Meld

 15. Jihadi jonnie je draait het om.Jarenlang moesten we hier die zinloze linkse prietpraat lezen en er kwamen er steeds meer bij.terecht dat jij zegt het zijn net strontvliegen dat ben ik helemaal met je eens.
  Leo hoe weet jij nou wat ik stem heb je een glazen bol in huis of zeg je zo maar wat.In ieder geval je zet net als velen Pvv stemmers weg als dom volk.Waar heb ik dit eerder gehoord o ja Amerika.
  weinig geleerd Leo dat dan wel weer.


  ⚠️ Meld

 16. Wie is blonde Greet Leonardo? Ken ik namelijk niet. Sprak vanmorgen een van de medewerkers, dit heeft een enorme impact op hun gehad. Sterkte toegewenst. Hoop dat ze de vieze kl**tzak gauw oppakken.


  ⚠️ Meld

 17. Dag beste mensen.
  Beetje nadenken op zijn tijd kan echt geen kwaad.
  Ik denk niet dat er iemand is hier, die daders wil ‘pamperen’. het gaat erom dat iedereen beoordeeld wordt op zijn/haar daden. Racisme deugt echt niet. Op grond van je kleur mag je niet beoordeeld worden.
  Bedenk eens dat je in een land zou wonen waar racisme gewoon is.
  Dat wil je echt niet, neem dat echt maar aan.
  Overtreders van de wet moeten gepakt en gestraft. Niet een bevolkingsgroep waar daders mogelijk deel vanuit maken.
  Hebben wij daar trouwens genoeg geld voor politie ed voor over?
  Wilders doet nu naar aanleiding van zijn proces ook net alsof hij niet voor zijn mening mag uitkomen en monddood gemaakt wordt. Grote onzin, je mag heel veel zeggen, maar er zijn grenzen aan wat je mag zeggen en doen, gelukkig maar. Mensen over één kam scheren en bij voorbaat veroordelen is onrechtvaardig. Simpele oplossingen bedenken voor moeilijke vraagstukken is zo makkelijk. ‘Minder Marokkanen’ Daarmee mensen die zich tekort gedaan voelen of ongelukkig zijn met hun situatie voorspiegelen dat het dan beter wordt, is misleiding.
  Nadenken en analyseren, feitencheck is niet meer onze sterkste kant in deze tijd. Daar gaan we nog flink last van krijgen. Van korte-termijn denken, gebrek aan visie op lange termijn, op samenleven, ook.
  Racisme bestaat in Nederland, dat weten we toch wel h?, hoop ik.
  Discriminatie en xenofobie is verbonden met menszijn, is bijna instinct.
  We kunnen daar boven uit groeien. Discriminatie, xenofobie en racisme hebben we niet nodig om toch een land, werelddeel te zijn, waar we gelijkwaardig, rechtvaardig en veilig kunnen leven en werken.
  Recht en orde op basis van eerlijke wetten die voor iedereen hetzelfde zijn en voor iedereen gehandhaafd worden, daar hebben we meer aan. Dat is al moeilijk genoeg om te realiseren, laten we daar onze energie maar in steken. Groet.


  ⚠️ Meld

 18. Rogier.
  “Extreem veel geweld tegen caissi?re?”
  Ja: een pistool is extreem, dat klopt. Je suggereert meer.
  Er is (gelukkig) niemand geslagen en er is niemand gewond. Dat bericht klopt niet.
  Ben familie van op moment van de overval aanwezige Jumbo-medewerk(st)er, die alles heeft gezien.
  Laat ze de dader maar snel pakken – Dreigen met een naar alle waarschijnlijkheid echt pistool moet zwáár bestraft worden.


  ⚠️ Meld

 19. Inderdaad hanz, we leven in een tijd waarin populisme voor realisme gaat.
  Mensen met enig fatsoen en nadenken voor ze wat zeggen zijn er wel, maar de meerderheid bestaat nu uit mensen die zich laten voeden door de media en zelf niet na kunnen of willen denken. en vooral zelf de slachtoffer rol willen spelen terwijl ze niks te kort komen.

  Ik denk dat we na Geert (want die komt natuurlijk aan de macht net als Trump)de resten bij elkaar kunnen vegen en van dat wat er na deze ramp over is weer enigszins iets op kunnen bouwen.
  Zal allemaal wel wat tijd nodig hebben, maar ik hoop dat de schade mee gaat vallen.

  Als de bovenstaande reacties een indicatie zou moeten zijn hoe de toekomst er uit komt te zien zal het nog héé’l lang duren.


  ⚠️ Meld

 20. Door figuren zoals jou gaan mensen stemmen op de PVV. 1stejohn. Met je elitaire linkse gebral. Je voelt je nogal behoorlijk verheven boven de ‘gewone man’ die tenminste durft te zeggen waar het op staat.


  ⚠️ Meld

 21. Kunnen we Geert na een veroordeling dan terugsturen naar Indonesië?
  Zomaar een gedachtenkronkel op basis van een bovenstaande reactie……

  @Hanz, prima verwoord!

  Stel dat uitgevoerd wordt wat een aantal reageerders wil. Het uitzetten van mensen. Wordt Nederland daar beter van? Of komen we er dan achter dat we een andere groep moet veroordelen voor alle problemen die er zijn. Dat is nu eenmaal mens eigen. In elke samenleving zijn problemen, want in elke samenleving bestaat jalozie, afgunst en het gevoel dat je recht hebt op meer dan een ander.

  Nogmaals, harder straffen en het probleem aanpakken waar het ontstaat!
  En als ik iedereen moet geloven is half nederland of meer tegen het uitzetten van Islamieten en Buitenlanders. Maar vervolgens weten ze niet hoe snel ze in de zomer naar Turkije moeten om te genieten van zon, cultuur en onbeperkt vreten. (Maar dat geldt uiteraard niet voor de reageerders hier).
  Tenslotte stem ik al jaren rechts, dus dat gezeur over links elitair gebral zal ik mij niet aantrekken.


  ⚠️ Meld

 22. Beste PVV’ers hier, houdt eens op met dat “huilie-huilie” gejammer hier, 1stejohn, mag hier uitgemaakt worden voor Jihadi John en als jullie dan een weerwoord krijgen dan wordt er geroepen dat ik PVV-stemmers wegzet als “dom volk”, echter dat hoef ik niet te doen, want dat doen figuren als Rogiert zelf wel. Lees de reacties van Hanz eens goed, daar staat exact in hoe het werkt hier in NL. Maar helaas werkt voor een bepaald (rechts) deel van de reageerders hier de vrijheid van meningsuiting maar 1 kant op.


  ⚠️ Meld

 23. Hou die blote voeten gedachtes maar hoog in het vaandel jongens.
  Zwart of wit het maakt niets uit.
  Jumbo assendorperstraat dan denk ik dat de betreffende kassiere in het Papiaments is getroost.
  Niets mis mee.


  ⚠️ Meld

 24. Allemaal mooi en aardig, hoe zit het nou als de dader juist blanke mensen overvalt? En als dat benoemt wordt, zijn dan degene de racisten of xenofoben? Of toch de dader?  ⚠️ Meld

 25. Als we alle getinte mensen het land uit hadden gestuurd, was dit niet gebeurd. Maar dan hoefde Mark Rutte ook geen lintjes uit te delen op de heldendag. Bekijk maar eens de helden die afgelopen jaar kinderen gered hebben.


  ⚠️ Meld

 26. Volgens mij ging het hier om een licht getinte hufter die een caissi?re waarschijnlijk een behoorlijk trauma heeft laten oplopen. Zal mij niet verbazen als men nu een licht getint iemand ziet binnen lopen tegen sluitingstijd men extra op hun hoede is. Hoe vervelend ook. Hoop dat ze hem gauw oppakken. Deze klojo loopt met een wapen rond.


  ⚠️ Meld

 27. @Passant

  “was jij pas niet degene die op basis van een term richting jou op een ban aanstuurde”

  Ja een ban op taalgebruik. Ik mag dan wel kritisch zijn, maar mensen moeten wel op hun taalgebruik letten wanneer ze reageren.

  @1stejohn

  Je laat goed zien waarom je de Virtuele Pamper Moraalridderbeker hebt gewonnen. Je hoeft het verder niet te onderbouwen, want je hebt hem namelijk al gewonnen.;)


  ⚠️ Meld

 28. Tjonge jonge John, dan had jij ook allang een ban gehad wegens haat zaaien en het beledigen . Want daar doe jij net zo hard aan mee. Ik begrijp jou wel hoor, je mist het ‘oude’ WLZ waar jij en je mede genoten altijd hun gang konden gaan! Sorry wat leer jij je kennen zeg, jankerd. (meester hij plaagt mij)


  ⚠️ Meld

 29. Ze moeten de straffen eens flink verhogen. Die buitenlanders lanchen om onze straffen. In hun eigen land kijken ze wel uit dus komen ze met grote getalen hierheen of west europa. Die criminele buutnlanders hebben geen respect en waardering in land waar ze mogen wonen. Dat soort lui… weg ermee.


  ⚠️ Meld

 30. @Hanzie
  ZWOLLE – Bij de overval op de Jumbo-supermarkt, donderdagavond in de Zwolse wijk Assendorp, is de caissi?re met een vuurwapen op haar hoofd geslagen. Dat meldt de politie. De overvaller deed vervolgens een greep in de kassa en vluchtte met onbekende buit.
  Bekijk ook…

  Video | Gewapende overval op Jumbo in Zwolse wijk Assendorp

  De overvaller drong donderdagavond net voor 21 uur de winkel in, voorzien van een vuurwapen of iets dat daar op leek, aldus de politie. Hij dwong de caissi?re de kassa open te maken en vluchtte met buit, vermoedelijk per fiets. De politie is vrijdag nog druk bezig met het horen van getuigen: medewerkers van de winkel en klanten. Uit de getuigenverhoren is naar voren gekomen dat de overvaller een – al eerder gebruikte – Jumbo-tas bij zich had.
  Kijk even op de stentor Hanzi volgens mij lieg je det het gedrukt staat.
  Of is dit geen extreem geweld Hanzzi?  ⚠️ Meld

 31. Leonardo hou eens op huilie huilie te doen iedere keer als er wat over buitenlands schorem wordt gezegd.Iedereen voor Pvv-ers ,racisten uitmaken nee dan scoor je heel veel punten op dit weblog


  ⚠️ Meld

 32. Nogmaals sterkte voor al die genen die dit hebben moeten meemaken, zowel personeel als klanten. Het zal je maar overkomen. Daar staat zo’n Hufter niet bij stil hoeveel leed hij veroorzaakt voor een paar tientjes. Er zullen vast wel veel camera beelden zijn dus hopelijk hebben ze hem zo te pakken. En dan zwaar straffen, namelijk gewapende overval . En als het iemand is zonder vaste woon of verblijfplaats lekker lang opsluiten. Dan heeft ie een verblijfplaats.


  ⚠️ Meld

 33. Wie bedoel je vdberg , met degenen? De familie, vrienden van deze overvaller? Mag hopen dat die hem aangeven zodra ze hier van weten. En geen medelijden tonen.


  ⚠️ Meld

 34. @Steven, Minkukel mag niet, maar Virtuele Pamper Moraalridderbeker wel? Ik zal het niet snappen (en dat zal je wel weer bevestigen, aangezien het niet in het Steven straatje past)


  ⚠️ Meld

 35. Niet zo moeilijk doen Passant, beetje de moraalridder uithangen hier. Hebben er wel meer hier een handje van. @vdberg wie bedoelde je nu met die genen die meer aandacht hebben vóór deze Hufter? Ik heb namelijk totaal geen medelijden met zo’n figuur.


  ⚠️ Meld

 36. @1stejohn

  Ik ben oprecht benieuwd in hoeverre het weblog zelf aansprakelijk is voor haatzaaierij omdat ze niet ingrijpen.

  Haatzaaierij? Hoe durf jij dat in vredesnaam te zeggen? Mensen die hier hun ongenoegen uiten zonder enige vorm van te schelden o.i.d. maar in plaats daarvan de realiteit naar voren brengen hoe het momenteel is gesteld in de huidige samenleving en wat daar allemaal speelt. En die mensen wil jij de mond snoeren door WLZ hun te laten verwijderen, omdat jij er niet mee eens bent. Ik heb hier geen woorden voor. Dit is namelijk ongelooflijk!


  ⚠️ Meld

 37. Benjamin, moraalridder is zo’n modewoord bij PVV’ers, net zoals het woord gutmenschen en ze zijn bijna altijd beledigend bedoeld. Heeft niks met normaal discussiëren te maken. Ik stop er daarom maar weer eens mee. Ga jij maar verder met beledigen hier met je companen eddie en Rogiert. Ik ben er klaar mee.


  ⚠️ Meld

 38. @Passant

  @Steven, Minkukel mag niet, maar Virtuele Pamper Moraalridderbeker wel?

  Minkukel is een minachting en pamperen is in de watten leggen. Is nogal een verschil.


  ⚠️ Meld

 39. Mooi dat Ziyech hier even wordt genoemd. Het is een godswonder dat hij tegenwoordig werkt voor zijn geld. Heeft niks gescheeld of ook dit mannetje was ook het foute pad op gegaan.

  Ons land is een soort bestemming om te “werken” poen op te halen en meer niet. In eerste plaats is en blijft men marokkaan. Wie even rond vraagt hoort het ze letterlijk zeggen.

  Natuurlijk pas het niet in het linkse polarisatiepraatje, maar weten de dick, bernard en leonardo’s van deze wereld dat ook steeds meer negers en indo’s genoeg hebben van marokkanen? Weten jullie trouwens dat zij vaker dan blanken ouderwets racistisch bejegend worden vanuit deze hoek?

  Geef nou eens toe dat niet alle pvv stemmers verstokte nazi’s en zwakbegaafde tokkies zijn. Vraag je eens af of dat voor jezelf ook niet fijner is. Voorkomt een hoop gejank na toekomstige verkiezingen.

  Werken aan oplossingen kan pas wanneer men de feiten onder ogen gaat zien. De moralistische deugdrift zou onze grootste zorg moeten zijn.  ⚠️ Meld

 40. Leonardo:

  Benjamin, moraalridder is zo’n modewoord bij PVV’ers, net zoals het woord gutmenschen en ze zijn bijna altijd beledigend bedoeld. Heeft niks met normaal discussiëren te maken. Ik stop er daarom maar weer eens mee. Ga jij maar verder met beledigen hier met je companen eddie en Rogiert. Ik ben er klaar mee.

  Dezelfde Leonardo om 11.56:
  Voor alle xenofoben hier

  Onze Leonardo heeft het over modewoorden die beledigend bedoeld worden?? Iets met pot en ketel, draaien, wegkijken? Hoe durf je?!>:(


  ⚠️ Meld

 41. 1ste John:
  Ik ben oprecht benieuwd in hoeverre het weblog zelf aansprakelijk is voor haatzaaierij omdat ze niet ingrijpen.

  John, dit is nu de zoveelste keer dat je een discussie niet op inhoud wint. Dat geeft niet, dat kan gebeuren. En al helemaal als je krampachtig een wereldbeeld verdedigt dat keer op keer wordt ingehaald door de realiteit. Dan is het ook niet zo vreemd dat het moeite kost om je punten te maken. Lijkt me erg frustrerend, maar mooi dat je het desondanks blijft proberen, respect. Maar het is ook de zoveelste keer dat je WLZ nu vraagt om je te komen redden. Is dat niet een beetje treurig?


  ⚠️ Meld

 42. Hallo. Ik lees hier in reacties dat je een PVV stemmer bent als je ziet dat het volkomen uit de hand loopt als tegen deze complete chaos van intergratie en migratie bent.
  Je word weggezet als een Tokkie.
  Ik ga de namen er maar niet bij halen, maar weet wel dat je bij het wegkijken van de problemen, er ook deels schuld aan hebt.
  Denk daar maar eens over na.
  Wij stemmen hier aankomend jaar PVV.
  En we hebben er al spijt van het niet eerder gedaan te hebben.
  Sterkte met het wegkijken , wij beginnen met het benoemen!  ⚠️ Meld

 43. @ Leonardo, PVV-er , is een mode naam bij figuren zoals jou. Iedere andersdenkende is een PVV stemmer in jouw ogen. Over beledigen besproken .. welterusten verder.


  ⚠️ Meld

 44. Ik vind dat Leonardo inderdaad soms weinig respect toont voor andermans mening. Tegelijkertijd begrijp ik zijn emotionele reacties ook wel. Het lijkt me namelijk best lastig als je keer op keer probeert de realiteit te ontkennen, te verdraaien en te bagatelliseren en dat anderen je daarmee confronteren. Beetje hetzelfde probleem dat 1steJohn, Dick, dame, bernard en vdberg en ook hebben. Dat je er dan uit frustratie een keer een lichte belediging uitgooit kan gebeuren.
  En zolang het binnen de lijntjes blijft is er niets mis met een pittig verschil van inzicht, toch?


  ⚠️ Meld

 45. Lag ook nogal voor de hand @vdberg dat je mij bedoelde en ‘andere vervuilers van ons log’ zoals jij ze benoemd. Kijk daar heb je het al, hoezo ons log?? WLZ is wat mij betreft voor iedereen, ben blij dat men nu deze koers vaart. Een ander geluid dan alleen van gelijkgestemden onder elkaar.


  ⚠️ Meld

 46. Zo had ik het niet eens gelezen: ‘ons’ log. Wat denkt ‘ons’ wie ze zijn? Beetje zoals ‘onze NPO’ , ‘ons wereldbeeld’, ‘onze realiteit’. Vanuit die linkerhoek vind ik dat best eng.


  ⚠️ Meld

 47. Dit soort misstanden in de maatschappij hebben mij doen besluiten om niet meer zonder hockeystick de deur uit te gaan. Heb voor de zekerheid wel een zwarte en een witte stick in de kofferbak. Wil natuurlijk niet discrimineren.


  ⚠️ Meld

 48. @Henk1958

  Ik stem aankomend jaar op Jesse Klaver en ben volgens u daarom medeplichtig aan deze roofoverval. Jesse Klaver kijkt deze roofoverval weg en Geert Wilders, de allesziener, benoemd criminaliteit zoals u het ook ziet.

  Vraag: vind u dat elke Nederlander die bijvoorbeeld zoals in mijn geval op Jesse Klaver stemt, een strafblad moet krijgen? Veroordeeld moet worden of niet? Moet mijn stemrecht niet afpakken worden aangezien ik me mede schuldig hebt gemaakt aan vele misdrijven?

  Ik zie uw reactie graag tegemoet.


  ⚠️ Meld

 49. Beste Ed,
  Je was schuldig vanaf het woord ” allesziener”
  Als je het dan nog niet snapt, zegt dat meer over jou dan over mij.
  Sterkte .  ⚠️ Meld

 50. eddie038, nog 1 reactie dan: Bij dit soort berichten gaat het altijd maar om de afkomst van de dader. Of je het nu leuk vindt of niet, maar ook mensen met een kleurtje, of een moslim-achtergrond hebben bijna allemaal een Nederlands paspoort. Met dezelfde rechten en plichten als jij en ik. De Gronwet geldt namelijk niet uitsluitend voor witte Nederlanders. Ik maak geen onderscheid; hufters zijn hufters, zoals ook in dit geval, aanpakken dus, het liefst zo hard mogelijk, maar de nadruk leggen op de afkomst van deze dader lost het zeer ernstige misdrijf niet op, sterker nog volstrekt overbodig. Als ik daar wat van zeg dan moet ik mijn mond houden, ik zal me altijd verzetten tegen racisme en xenofobie, waarom? Omdat het nergens toe leidt. Fijn weekend verder.


  ⚠️ Meld

 51. Wat een bullshit kraam jij uit zeg. Net als Jesse Klaver, beetje Obama na proberen te doen. Nou hij komt echt niet bij hem in de buurt . Voor geen centimeter. Niemand trapt daarin, in die gladde verkiezing praatjes. En dan komt er ook nog geen cent bij Defensie als het aan deze partij ligt. Oogkleppen partij.


  ⚠️ Meld

 52. Beste leonardo.
  Volgens mij heb je wel een beetje gelijk, maar als er een groep in een maatschappij uitspringt qua misdaad, mag je het toch benoemen.
  Als je dat dus niet doet, of helemaal niet doet en ze er juist op een voetstuk plaatst, waar is dan de toekomst voor onze kinderen?
  Dan gooi je toch je eigen ruiten in. En wie wil dat??  ⚠️ Meld

 53. Ik zeg, als je tegen dierenleed bent, stem op de pvdd.
  Als je graag alles groen ziet door een vervlogen bril, stem op gl.
  Als je idealistisch bent , doe je d66
  Wil je grens op slot, stem pvv.
  Stem zo extreem als je kan, als je je stem wil laten horen.
  Maar doe het netjes!!!!  ⚠️ Meld

 54. Ik gaf je wel een antwoord, maar niet op al je vragen.
  Ik denk dat je een reactie mist Ed.
  Maar zo laag ga ik niet, want ik heb een vaag vermoeden dat je mij wil uitlokken tot een welles nietes discussie.
  En dat is nou net iets waar we hier niks aan hebben.
  Probeer de realiteit onder ogen te komen.
  Jaren geleden stemde ik D66, NU niet meer.!  ⚠️ Meld

 55. De realiteit onder ogen komen

  12 november 2013
  Psychiaters en therapeuten hebben de neiging om mensen te adviseren ??de realiteit onder ogen komen?? en alle problemen te accepteren die de wereld ze presenteert. Volgens deze visie is ontkenning een weerspiegeling van repressie. En repressie kan leiden tot neuroses en een heleboel andere slechte dingen. Echter, onderzoeken naar optimisme bestrijden dit perspectief. Daaruit blijkt dat juist een onrealistische benadering van het leven wordt geassocieerd met een goede gezondheid en meer geluk.


  ⚠️ Meld

 56. Of je het nu leuk vindt of niet, maar ook mensen met een kleurtje, of een moslim-achtergrond hebben bijna allemaal een Nederlands paspoort.

  Ja, want die krijg je gratis bij de boodschappen. Voor zover je al een paspoort nodig hebt.

  Met dezelfde rechten en plichten als jij en ik.

  Ons rechtssysteem is ontwikkeld om te voorzien in rechtsspraak aangaande kwesties van oorspronkelijke Nederlanders. Allerlei kwesties die bepaalde groepen nieuwkomers (massaal) met zich meebrengen zijn niet te handhaven en sanctioneren. Kindbruidjes, eerwraak, bendevorming, seksuele misdaden, politieke islam, vrouwen uitschelden en bespugen.

  Je kan onze hele rechtsspraak willen aanpassen op allerlei woestijngewoontes, kapitalen belastinggeld in opsporing en handhaving steken om nog steeds achter de feiten aan te hollen als het kwaad al geschied is.

  Dan kun je blijven wensdenken dat investeren in multiculti projectjes zaken gaan oplossen waar wij NU en mee te maken hebben. Ondertussen moeten wij het ermee doen. Al zou het helpen, is het dweilen met de kraan open want er komt alleen maar meer meer meer.  ⚠️ Meld

 57. Jouw realiteitsbeeld en inschattingsvermogen laat wel vaker te wensen over. Opmerkelijk hoe jij harder heult met daders en dadergroepen dan met slachtoffers. Hoe noem je dat soort lieden?


  ⚠️ Meld

 58. Bedankt voor het onder woorden brengen Kuffar.
  Al ben ik bang dat het totaal niet begrepen word.
  Een doelpunt van PEC is voor sommigen hier meer waard dan welzijn.  ⚠️ Meld

 59. Als voormalig docent Geschiedenis en Staatsinrichting doet me dat weinig deugd. Waar is het toch mis gegaan met me? Foutloze vraag hoop ik? Of tocht niet?


  ⚠️ Meld

 60. Vroeger noemde ik hen Nationaal Socialisten tegenwoordig noem ik ze aanhangers van de PVV.

  Ja precies. Het licht gaat uit en Hitler.
  Ook wel deugfascisme genoemd.

  Probeer nu eens mijn argumenten te weerleggen.  ⚠️ Meld

 61. Ed0038, als dat waar is ben ik blij dat je VOORMALIG docent bent. Stel je voor dat een kind wordt blootgesteld aan een docent met zo’n wereldbeeld. Een schande voor het onderwijs!


  ⚠️ Meld

 62. Ik snap wederom al deze commotie niet, we moeten ons eens druk gaan maken waarom iemand tot deze daad komt. Deze man had waarschijnlijk gewoon geld nodig om te eten. Net als vorige maand dat iedereen met zn vinger ging wijzen naar de dader die de spelersbus van de eagles had beschilderd.


  ⚠️ Meld

 63. Waarom komt iemand tot deze daad en hoe voorkomen wordt er weer afgevraagd? Zorgen voor voldoende winkels met andere roots dan de Nederlandse inclusief de winkelmedewerkers. In andere grote steden is gebleken dat er dan een stuk minder overvallen worden gepleegd.

  Bijvoorbeeld zoals in Utrecht aan de Kanaalstraat bij het Moskeeplein een moskee met winkelcentrum. Nooit geen last meer van overvallen.


  ⚠️ Meld

 64. Henk, natuurlijk moeten problemen benoemd worden, maar niet door op basis van incidenten een hele bevolkingsgroep weg te zetten als crimineel of a-sociaal. Wat “onze kinderen” betreft: kinderen van nu maken geen onderscheid in huidskleur of afkomst, die spelen, leren en sporten met elkaar. Dat is het grote verschil met volwassenen.


  ⚠️ Meld

 65. Wollen sokken onzin, stop maar, discussie is zinloos, ook na het bekijken van de eerste 5 seconden van de filmpjes. Helaas zijn dat hele nare incidenten. Het merendeel van “onze jeugd” zit gewoon op school, werkt op zaterdag bij de Jumbo en veroorzaakt geen overlast. Dat zijn de feiten. En ik stem niet links.


  ⚠️ Meld

 66. Een groot deel van de getinten onder ‘ onze’ jeugd is verantwoordelijk voor overlast en criminaliteit. Een aanzienlijk groter deel dan de niet-getinten. Dat zijn feiten waar niemand omheen kan. En waarom mag dat niet benoemd worden? Het oplossen van het probleem begint met het erkennen ervan. Het ontkennen zorgt ervoor dat het probleem verder voortwoekert. Het is net als met ziektes: diagnose en dan behandelen. Als jij een tumor zou hebben zou je een zeggen: ach, dat tumor is klein, het grootste deel is gezond, dus niets aan doen en laten zitten?


  ⚠️ Meld

 67. Bericht door Janna, op 18 november 2016 15:17

  @Bernard, is trollen je nieuwe hobby. (…) .

  Nee Janna, daar doe ik niet aan. Trollen zijn er hier al genoeg. Denk dat je mij verward met iemand anders die een naam gebruikt die veel op die van mij lijkt.


  ⚠️ Meld

 68. Eddie zwets niet, ik zeg nergens dat problemen niet benoemd mogen worden, ik zie, anders dan jij ook heel veel meisjes met een hoofddoekje achter de kassa zitten bij Albert Heijn, Jumbo etc. Geldt ook voor jongens en meisjes met een kleurtje. Die zie ik ook massaal naar school gaan. De overlast er hier bij mij in de buurt al jaren is, wordt veroorzaakt door WITTE Nederladse jongens en meisjes, wat moeten we daarmee dan? Problemen zijn er, een ideale multiculturele samenleving bestaat er niet. Wen er aan en probeer de wereld een klein beetje beter te maken ipv te trollen achter je computer. Fijn weekend.


  ⚠️ Meld

 69. Eigenlijk wel apart, in al die jaren is er nog nooit zoiets gebeurd bij deze supermarkt. En nu ze net amper weer open zijn na een verbouwing worden ze overvallen. Bewust gedaan door deze klojo? Hoop dat ze hem zo snel mogelijk oppakken, helemaal omdat hij zeer gewelddadig is en met een wapen rondloopt. Sterkte voor deze caissi?re en andere medewerkers van deze schitterend verbouwde Jumbo!


  ⚠️ Meld

 70. Nee Eddie038, dat zou ik niet, maar ik zou de tumor laten behandelen en niet het hele lichaamsdeel waar de tumor zit amputeren.

  @Kuffar, je hebt gelijk dat de samenleving veranderd en met andere culturen wordt het wellicht niet duidelijker.
  Maar de meeste van jou punten kan ik ook op christelijke Nederlanders loslaten:
  Kindbruidjes -> Binnen de hechte christelijke gemeenschap werden (worden?) ook kinderen uitgehuwelijkt
  Sexuele uitspattingen -> Katholieke kerk, incest op de Veluwe, Verkrachtingen binnen “huwelijk”
  Eerwraak -> Kinderen die de kerk de rug toe keren, worden “het zwarte schaap” van de familie. Ze worden echter niet vermoord, dat dan weer niet
  Bendevorming -> Elke groep heeft alfa’s en daar willen we graag bijhoren. Op blanke scholen wordt ook gepest, geslagen en geweld gebruikt. En kijk eens naar motorclubs en/of harde kernen van “supporters”.
  Vrouwen kleineren -> Stemrecht voor vrouwen is nog niet zo lang normaal. Bij de SGP mogen ze niet eens lid worden. Vrouwen worden in bedrijven achtergesteld. Niet zo kwalijk als bespugen, maar wordt wel door de Nederlandse autochtoon aan mee gedaan.

  Een aantal roept nu waarschijnlijk gelijk dat ik de problemen niet onder ogen zie. Dat is pertinent niet waar! En dat geldt volgens mij ook voor andere tegenstanders van jullie gedachtegang. Alleen de oplossing ligt naar mijn idee in een andere hoek dan jullie oplossingsrichting. En misschien moeten er nieuwe wetten komen. Strenger straffen heb ik al eerder aangegeven als een stap in de goede richting. Dat is nu eenmaal mijn mening en, met goede argumenten, ben ik best bereid om die mening bij te stellen. Ik probeer alleen wel alle, mij bekende feiten te betrekken en oorzaak en gevolg te plaatsen. En dan is voor mij een groep mensen zo wegzetten, niet mijn eerste gedachte.


  ⚠️ Meld

 71. Leonardo toch, wat wil je nu eigenlijk zeggen? Als jij al jaren last hebt van ‘WITTE Nederladse jongens en meisjes’ jouw woorden, dan moet je daar gewoon werk van maken. Wat houd die overlast in eigenlijk? En waarom haal je dit erbij?


  ⚠️ Meld

 72. Omdat Linkse Leonardo erg krampachtig wil vasthouden aan z’n eigen roze wereldbeeld. Het is er zo eentje die z’n kop in het zand steekt en dan iedereen ervan wil overtuigen dat jet donker is. Lachwekkend, sneu en bovenal dom.


  ⚠️ Meld

 73. Passant, je ziet de problemen niet onder ogen.
  De tijd dat dat nog kon is vervlogen.
  Ik heb er ook in gedacht dat het uitendelijk wel goed zou komen.
  Ze hebben alle mogenlijkheden gekregen, maar alles misbruikt.
  De 4e generatie voelt zich nog geen Nederlander, omdat ze vanuit huis
  die opvoeding niet krijgen. Je afzetten tegen het land met alle mogenlijkheden. Belachelijk!! En dat zegt veel over de cultuur van hen.
  En nee, niet iedereen is zo, maar het gros wel.


  ⚠️ Meld

 74. Passant: je ontkent de uitzaaiingen en blijft ondanks de feiten volhouden dat het 1 tumor is. Succes met de gevolgen. En niet zeuren straks!


  ⚠️ Meld

 75. Eddie:

  Lachwekkend, sneu en bovenal dom.

  Het wordt tijd voor een IP-ban. Jammer dat zo moet. Ons WLZ om zeep helpen gaat niet lukken. Kansen genoeg gehad.


  ⚠️ Meld

 76. Ik vind het prima dat mensen op de PVV stemmen. De PVV komt toch niet in de regering en daarmee zijn die stemmen, weggegooid. De overige partijen in de kamer kunnen zodoende gezamenlijk een coalitie vormen.


  ⚠️ Meld

 77. Bijzonder: fatsoenlijke Ed0038 vindt het geweldig als de wellicht grootste partij van ons land door de andere partijen krampachtig buiten de regering worden gehouden . Lekker democratisch.


  ⚠️ Meld

 78. Je draait de werkelijk om.

  Niet de overige partijen houden de PVV uit de regering, dat doet ze zelf. Dat moet ze overigens zelf weten hoor. Zo werkt dat in een democratie.

  Niet elke partij kan zich vinden in de politieke ideeën van een andere partij.


  ⚠️ Meld

 79. Je hebt een goede souffleur in G.W. ⤸Als wij buitenspel worden gezet en niemand met ons wil regeren, dan zou de bevolking dat niet zomaar accepteren.⤝

  Als een politieke partij een andere politieke partij dwingt om mee samen te werken dan is dat lijkt mij juist geen democratie.


  ⚠️ Meld

 80. Ed0038: door zo’n kunstmatige coalitie te vormen krijg je een eindeloze compromis politiek. Gebaseerd op angst en ontkennen.Dat is niet het enige: je negeert de mening en visie van een hele grote groep. Wel consequent en passend bij een beleid dat zelfs de uitslag van een democratisch en rechtsgeldig referendum negeert. Dus kom niet aan met “democratie”, want daarvan is hier echt geen sprake. Maar…..laten we eerst de maanden maart, april en mei maar afwachten. Dit soort processen zijn zeer onvoorspelbaar weten we inmiddels.


  ⚠️ Meld

 81. Verdraai de zaken toch niet telkens. Nu doe je het weer. Jij negeert maar liefst de kiezers van 125 zetels !!!! (peiling 29.10.2016). Ik herhaal 125 zetels. Waarom?


  ⚠️ Meld

 82. Die negeer ik niet. Hoe kom je daar nu bij?? Je hebt elkaar nodig. De vraag is of het handig is om een van de grootste partijen of wellicht de grootste partij bewust buiten te sluiten. Zeker als je die vervangt door splinterpartijtjes zoals 50+ of pvdd. Ben je er dan primair op uit om een representatieve coalitie te vormen die alles draait om maar te regeren, of heeft het uitsluiten van een grote partij prioriteit? Beiden lijken me slecht. Waarom niet met open vizier kijken hoe je met zo’n grote partij kan samenwerken? Dan doe je recht aan een heel groot deel van de bevolking.


  ⚠️ Meld

 83. Maar ik begrijp dat jij er niet aan moet denken. Stel je voor:serieuze problemen serieus aandacht geven en met serieuze oplossingen komen, dat is eng!.Wegkijken en ontkennen en de deugridder uithangen is veel makkelijker en het zal jouw tijd wel duren, toch?


  ⚠️ Meld

 84. En nog iets: als jij zoveel waarde hecht aan het democratisch meerderheidsbeginsel, wat vind jij dan van de manier waarop deze regering met het Oekraïne-referendum omgaat? Een heldere uitslag negeren, past dat wel in jouw ideeën?


  ⚠️ Meld

 85. Verdraai de zaken toch niet telkens. Nu doe je het weer. Met jouw valt zodoende niet samen te werken. Ook al zou ik dat heel graag willen. De verschillen zijn onoverbrugbaar. Nou dat is toch toevallig zeg.

  Over en uit.


  ⚠️ Meld

 86. Het begint hier langzamerhand een topic te worden dat een politieke lading gaat krijgen. Het raakt naar mijn idee te ver verwijderd van de insteek m.b.t. het topic waar het feitelijk om gaat. Misschien is het ook een goed idee, dat we dit topic overhevelen naar een topic dat meer politiek geladen is, en waarbij iedereen zijn politieke gedachten kan ventileren.


  ⚠️ Meld

 87. De meerderheid van de kiesgerechtigde bevolking heeft zich onthouden van stemming, omdat ze tegen waren (zoals ik) of, omdat ze helemaal geen interesse hadden in dit onderwerp of niets zien in een (raadgevend) referendum.

  De regering heeft de uitslag en het opkomstpercentage van dit raadgevend referendum ter kennisgeving aangenomen. Hopelijk trekt ze er lering uit want dit experiment heeft ons klauwen met geld gekost. Dan is het tenminste nog nuttig geweest.  ⚠️ Meld

 88. Je hebt helemaal gelijk Steven. Zoals je ziet blijft Eddie038 volharden in het vragen stellen die hij toch echt heel graag beantwoord wil zien… Dit was echt mijn laatste reactie hierover. Dank voor je interventie.


  ⚠️ Meld

 89. Pfff Eddie0038, kwam dat ff goed uit. Maar oké, niet de meerderheid van stemmen maar het opkomstpercentage is dus leidend. Hoe kan er sprake zijn van een democratie als de meerderheid van de kiezers niet gehoord wordt? Sorry voor de lastige vraag.


  ⚠️ Meld

 90. Prachtig om die angst te lezen. PVV heeft eerder geregeerd met Rutte1. Dat oikofobische gedachtegoed moet maar eens afgelopen zijn om je eigen bevolking te kakken te zetten en het normaal te vinden.

  Mocht je de discussie niet meer volgen, klik weg en ga naar een ander topic. Je hoeft het niet te lezen.

  Gebruikers hier die vragen om een ban, dat zijn de ergste. Ze kunnen niet winnen in een discussie of de bewoordingen staat hen niet aan dus vragen om een ban. Anders dreigen met discriminatie en racisme.

  De grootste racisten zijn de anti racisten. Al eeuwen zo geweest en dat gaat niet veranderen….


  ⚠️ Meld

 91. Wat mij echt opvalt is dat als er in politiek getinte discussies om een ban gevraagd wordt, dit door de linksmensen gebeurt. Een soort slachtofferreflex “onderbouwd” door termen als racist, discriminatie, pvv, nationaal socialist, nazi, xenofobie etc. Waarom vertoont die groep hier jankgedrag terwijl de rechts-realistische aanwezigen hier de discussie liever op inhoud blijft voeren en ipv andersdenkenden een ban aan de smeren?


  ⚠️ Meld

 92. Terechte waarneming eddie038. Ondanks je etc graag wil ik eraan toevoegen: onderbuikgevoel, populistisch, witte woede, lagere klasse, tokkies, provincialen en conservatieve boeren.

  Ik denk zelf dat het te maken heeft met emotionele volwassenheid. Anders vertoon je geen jankgedrag en roep je om de juffrouw om een ban.

  Als je zegt dat een linkse partij zoals D66 een pleuris partij is, krijg je de scheldwoorden om je hoofd. Lekker op de man spelen. Zeg je er wat van of je probeert je standpunt te maken waarom dan is het een onderbuikgevoel of populistisch.

  Zeer bijzonder….


  ⚠️ Meld

 93. Wel bijzonder om te constateren dat uitgerekend Eddie038 zelf criminele donker getinte medemensen vergelijkt met een tumor dat maar voort woekert in onze maatschappij en dat hij ‘ons’ beschuldigd dat wij hem oa als racist, xenofoob of zelfs als Nazi hebben weggezet.

  Wie zit hier nou echt in de slachtoffer rol? Sorry voor de lastige vraag Eddie038.

  PS De reactie van Rogiert heb ik voor het gemak maar even buiten beschouwing gelaten.


  ⚠️ Meld

 94. ed0038, op 20 november 2016 14:18
  Dit soort domme reacties uit jou naam, geeft maar weer eens aan dat je de plank volkomen misslaat. Het of je leeftijd of je staat van dienst in de maatschappij.( 0,0 lijkt mij).
  Terwijl hij een goed voorbeeld geeft, hoe hij er over denkt, presteer jij het alsnog om hem namen te geven die kant nog wal slaan.
  Kijk eens in de spiegel, en doe daarna je huiswerk. Succes.


  ⚠️ Meld

 95. @pvdberg en @eddie038 opvallende observatie die ik de komende tijd eens in de gaten ga houden. Ik zou het zelf andersom zien denk ik. ‘rechtsen’ proberen vaak de inhoudelijke discussie te mijden door emotie in hun woordkeuze te gebruiken. In jullie laatste posts door bijvoorbeeld de ‘linksmensen’ tegenover de ‘rechts-realistische aanwezigen’ te zetten en D66 een ‘pleurispartij’ te noemen. Inhoudslozer kan bijna niet.
  Wilders is er ook een meester in om dramatische oneliners keer op keer te herhalen zonder de diepte in te gaan.
  Maar goed, zoals ik al zei: ik zal eens kijken of ik het ook vanaf de andere kant kan bezien.
  Wel grappig om te zien dat ‘rechts’ wel de andere kant als jankerds en emotioneel onvolwassen mag betitelen. Dat ligt blijkbaar heel anders?

  Overigens heb ik wat moeite met de termen ‘links’ en ‘rechts’ in het politieke spectrum, zeker vanuit de mond van een PVV’er. Daar waar de meeste partijen nog enigszins voor hun totaal aan standpunten ergens op de links-rechts lijn geplaatst kunnen worden geldt dit niet voor de PVV. Rechts tot extreem rechts qua culturele standpunten, maar net zo links of zelfs linkser dan de SP op het gebied van economie.


  ⚠️ Meld

 96. Hoi Henk1958,

  Ik leid uit jou woorden af dat het jouw niet duidelijk is waarom ik tot mijn constatering gekomen kom. Waar het bij jouw aan schort is mij in ieder geval nu wel duidelijk geworden.

  Mijn advies aan jouw is niet in de spiegel kijken maar direct aan je huiswerk te beginnen.

  Excuus voor mijn taalfouten maar ik weet niet of Henk1958 mij anders kan volgen.


  ⚠️ Meld

 97. Goede reactie van je Pieterg. Ik ben benieuwd wat Henk1958 daarvan vindt. Die heeft er vast geen goed woord voor over. Berg je maar vast.


  ⚠️ Meld

 98. Ed0038: je snapt het echt niet. Het is een FEIT dat getinte medelanders oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Maar het benoemen daarvan maakt iemand geen racist, fascist e.d. Dat is namelijk geen feit maar een mening. Je haalt dus zaken door elkaar. Om het makkelijker voor je te maken: als de dokter jou laat zien dat je een tumor hebt, noem je hem dan ook een angstzaaier of onruststoker?


  ⚠️ Meld

 99. Dit hele topic barst overigens van dit soort suggesties, met types als 1e John, Leonardo en jij ook geen verrassing. Dus dit was je zoveelste domme vraag. Die ik overigens wel beantwoord. En niet negeer zoals jij doorgaans doet.


  ⚠️ Meld

 100. Begrijpend lezen is niet je sterkste punt, daar was ik al bang voor.

  Waar staat in die reactie te lezen, dat ik je een racist of fascist noem? Ik noem alleen een politiek partij uit de geschiedenis. De draai die jij er vervolgens aan geeft, neem ik afstand van.

  Ik beweer toch ook niet dat je een voorliefde hebt voor bruine hemden en legerkisten. Je leest dingen die er helemaal niet staan.

  Over en sluiten dit topic.


  ⚠️ Meld

 101. Ed0038, je haalt het inhoudelijk niveau hier dramatisch naar beneden. Je lijkt dick wel.Geen vragen meer, je begrijpt ze niet of je ontwijkt ze. Zoals je met meer zaken doet.


  ⚠️ Meld

 102. Beste redactie,

  Het is me inmiddels duidelijk dat er een wijziging heeft plaats gevonden in het beleid wat betreft modereren. Een van de meest opvallende wijzigingen is dat er niet meer fatsoenlijk met anderen omgegaan hoeft te worden. De bijdrage van Rogiert, op 20 november 2016 13:48
  “Kijk jihadi-jonnie is ook weer onder zijn steen vandaan gekropen.” Is kennelijk geen probleem meer.
  Maar in de spelregels staat nog steeds: “u gaat fatsoenlijk met anderen om en respecteert de mening van een ander”. Wellicht kan deze regel beter verwijderd worden, zodat het beleid weer in overeenstemming is met de regels?


  ⚠️ Meld

 103. Tel ze nou maar. 3 Vragen, dus ik verwacht eigenlijk 3 concrete antwoorden van je. En het zijn niet eens de lastigste volgens mij.
  Je mag natuurlijk ook gewoon blijven ontkennen of wegkijken. De keuze is aan jou.


  ⚠️ Meld

 104. Heb geen zin om die slappe posts van je nog een keer door te lezen. Check eerst ’s goed of ik ze niet al langs beantwoord heb en zet ze anders ff op een rij. En pas je toon ff aan, ik ben desley niet.


  ⚠️ Meld

 105. Wat jammer dat er in de reacties totaal geen nieuws te lezen is. De reacties over jihadis, wegkijkers, xenofobie, racisme en tokkies onder een bericht met de woorden ‘licht getint’ ken ik nu wel een keer. Sorry mensen: ik heb niet alles doorgelezen…

  Ik hoop dat de politie vorderingen maakt. De afgelopen dagen ben ik meerdere keren in de Jumbo geweest. Sfeer lijkt normaal. Het komt over als een goed team, maar er zal ongetwijfeld nog wel wat in de hoofden zitten. Sterkte allemaal!


  ⚠️ Meld

 106. vdberg,

  Je kunt eddie038 ook negeren , het is bij hem ook zo voorspelbaar, dat het al geen nieuws waarde meer heeft.
  Dan is het zonde van je tijd.


  ⚠️ Meld

 107. Ik ben het eens met bernard voor wat betreft het aanpassen van de regels, overigens ontneemt oa de manier van discussiëren hier bij dit topic, mij de lust om in de toekomst nog te reageren op WLZ. Jammer, maar helaas. Mijn waardering voor de redactie (vrijwilligers!) van WLZ blijft onverminderd groot. Succes verder hier.


  ⚠️ Meld

 108. Het is me inmiddels duidelijk dat er een wijziging heeft plaats gevonden in het beleid wat betreft modereren. Een van de meest opvallende wijzigingen is dat er niet meer fatsoenlijk met anderen omgegaan hoeft te worden. De bijdrage van Rogiert, op 20 november 2016 13:48
  “Kijk jihadi-jonnie is ook weer onder zijn steen vandaan gekropen.” Is kennelijk geen probleem meer.
  Maar in de spelregels staat nog steeds: “u gaat fatsoenlijk met anderen om en respecteert de mening van een ander”. Wellicht kan deze regel beter verwijderd worden, zodat het beleid weer in overeenstemming is met de regels?

  Beetje gechargeerd dit, Bernard.

  Kijk, ed0038 gooit mij het volgende voor de voeten: Je hebt een goede souffleur in G.W.

  Daar kan ik heel moeilijk en overgevoelig over doen, maar wie kaatst kan de bal verwachten. Ik deel ook wel eens uit, moet ik ook niet janken als ik iets terugkrijg. En dat geldt ook voor 1steJohn, bernard, vdBerg, leonardo, Rogiert en anderen. Het verbaast me dat sommigen wel erg snel in de slachtofferrol kruipen of met een pruillip in het kamp der onheus bejegenden plaatsnemen. Heren en dames, kom op zeg: kijk wat meer naar de inhoud dan naar details die de aandacht van de inhoud afleiden. Dat laatste doe je alleen maar als je het op de inhoud niet redt;).


  ⚠️ Meld

 109. Ik red het prima op inhoudt, maar zodra mensen beledigend en persoonlijk worden haak ik af. Sorry eddie, maar mijn definitie van een normale discussie is anders dan de jouwe.  ⚠️ Meld

 110. Leonardo: inhoud schrijf je met een d en niet met dt. Vraag: waarom mag een discussie niet persoonlijk worden? Het gaat om het uitwisselen van ideeën en meningen van mensen. Dan is het toch logisch dat er persoonlijke aspecten naar voren komen? Dat maakt het juist interessant!


  ⚠️ Meld

 111. Sluit me bij leonardo aan. Ik neem de moeite niet meer om op de persoonlijke aanvallen in te gaan.
  Het is spijtig dat er niet op toegezien wordt door het weblog want een normale discussie is zo niet mogelijk, maar goed het zij zo. Het haalt de site wel naar beneden, maar dat zullen ze pas merken als de sponsoren zich terug trekken en de bezoekers aantallen terugvallen.
  Met de operkingen die hier geplaatst worden zal dit steeds meer die kant op gaan.  ⚠️ Meld

 112. En dat allemaal door 1 persoon. Dat zou niet mogen in een democratie waar de meerderheid het voor het zeggen heeft. Juist nu moet het demos haar kratos tonen. 😀

  Met zijn alleen de rug rechten tegen de roeptoeters 😮


  ⚠️ Meld

 113. Sluit mij ook aan bij Leonardo en 1stejohn, een normale discussie
  is op dit forum niet mogelijk zonder anderen die er een andere visie of mening op na houden te beledigen. Het is aan de redactie die dit toelaatbaar vinden. wat tevens wel inhoud dat de frequentie van actief deelnemen aan een discussie sterk afgenomen is. Ik vraag mij dan ook af, of dit geen weerslag zal hebben op de populariteit van WLZ. Ik heb hier duidelijk mijn bedenkingen over, nu de gedragsregels met voeten betreden mag worden.


  ⚠️ Meld

 114. “u gaat fatsoenlijk met anderen om en respecteert de mening van een ander”.

  Zo staat het in de spelregels. Inmiddels is mij wel gebleken dat de één z’n fatsoen niet dat van de ander is. Ook daarin is dus verschil van mening.

  1 december a.s. lijkt me een mooie streepdatum om vanaf dan NIET meer op de man/vrouw te spelen c.q. bevolkingsgroepen zwart te maken (sic).

  Voer discussies puur op de inhoud; dan kan het juist interessant worden.


  ⚠️ Meld

 115. Ik ben het met de voorgaande reacties eens.

  Kan er dan niet iets gedaan worden. Ik bedoel hij verandert telkens zijn naam een beetje, maar de inhoud blijft ongeveer hetzelfde.
  Het moet toch niet onoverkomelijk zijn voor de redactie om dit provocerende gedrag een halt toe te roepen. Wij spreken hem er allemaal keer op keer op aan, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Het houdt een keer op voor hem natuurlijk…

  Ik begrijp uit de vele voorgaande reacties dat wij in ieder geval vinden dat hij een bepaald punt overschreden heeft en dat de redactie in actie moet treden…


  ⚠️ Meld

 116. Oh wat zijn ze het weer met elkaar eens. Het vaste clubje hier. Ik geloof er geen snars van dat je hier onder meerdere namen kunt reageren. Dat kon eerder ook nooit. WLZ ga zo door, en trek u niets aan van dat stelletje oude opa’s hier. Prima zo.


  ⚠️ Meld

 117. Het gaat om het IP adres waarvan af je reageert, heeft niets met schrijftaal en dergelijke te maken. Mag hopen dat er gauw nieuws is over de dader trouwens. Loopt wel met een wapen rond.


  ⚠️ Meld

 118. Kijk nou, het collectief neemt stelling! Lachen: ed0038 met z’n “Wij”, en ‘hij’ z’n oproep aan anderen en dan de andere volgers die over elkaar heen buitelen om ‘hun’ gelijk te halen. Best wel ‘populistisch’ zoals jullie dat vaak noemen 🙂

  Prima jongens, geen probleem. Ik heb het al eerder geopperd: is het een idee dat jullie een gezamenlijk log opzetten waarbij iedereen die een afwijkende mening heeft wordt geweerd? Zodat jullie fijn jullie eigen wereldbeeld kunnen bevestigen en jullie elkaar kunnen complimenteren met jullie ideeën en visies? Goed voor de bloeddruk voor japser bovendien8).

  Mannen, kom op, niet zo kleinzielig: het is net alsof ik met een stel sylvana’s aan het battelen ben: overal wat achter zoeken, dingen opblazen en vooral hard roepen en verwijten maken vanuit de slachtofferrol. Jullie zijn met zoveel hier. Wat maken jullie je nu druk?


  ⚠️ Meld

 119. Kan best. Maar waarom zou je? Ik switch alleen als mijn naam gejat wordt door iemand die er blijkbaar jaloers op is. Zoals Ed0038. Dat dan nog blijft schrijfstijl herkenbaar.


  ⚠️ Meld

 120. Beste eddie038, je hebt wel een voorliefde voor de slachtofferrol he? Waarom zou iemand jouw naam willen jatten? Volgens mij is er echt helemaal niemand die met jou geassocieerd worden. Of vergis ik me?


  ⚠️ Meld

 121. Zo voorspelbaar, keer op keer. Mensen worden het op inhoud niet eens, dus gaan we op persoonlijke aspecten elkaar afzeiken (2 kanten op). Gewoon groepsgedrag.
  Lees gewoon je eigen reacties eens terug, met de bril van een ander en je komt tot een bepaald inzicht, mits je daarvoor openstaat uiteraard.
  Ik probeer dat in ieder geval wel, ieder mens is voor mij namelijk even waardevol, wat de kleur, achtergrond of beperking ook is.

  In de democratische discussie:
  Ik ben van mening dat de grootste partij moet regeren, ook al is dat een partij die niet aansluit bij je eigen voorwaarden.
  Wat ik wel vreemd vind is dat er over democratie gesproken wordt bij een partij die zelf niet democratisch is. Dat vind ik dan weer eng (zonder voor of tegen de PVV te zijn overigens).


  ⚠️ Meld

 122. Ernst, dank u wel!
  Japser, erg jammer dat de sfeer zo omgeslagen is.

  Het gaat dan toch gebeuren lijkt het. Eddie beledigt alles en iedereen en blijft alleen over.

  Nog een vraag voor Eddie, dan hou ik op: Zou je ons eerlijk al je verschillende nicks van de afgelopen jaren uit de doeken willen doen? Je hoeft er maar 5 te noemen wat mij betreft.


  ⚠️ Meld

 123. Jammer jongens, dat jullie collectieve smeekbede en klaagzang niet gehonoreerd wordt. Lekker samen uithuilen en doorklagen? Wat nicks betreft moet ik je teleurstellen. Vdberg: je ziet dingen die er niet zijn. In plaats van dingen niet te zien die er wel zijn, zoals vaker het geval is8)


  ⚠️ Meld

 124. Grappig is dat zo lang er niet ingegrepen wordt men dan ook denkt dat ze een discussie “gewonnen” hebben als iemand niet meer reageert terwijl in een offline discussie of debat zelf “een silvana” blijken te zijn:):):)


  ⚠️ Meld

 125. Overval Jumbo Assendorperstraat
  donderdag 17 november 2016 21:29
  Zwolle – Donderdagavond net na sluitingstijd is er een overval gepleegd op de Jumbo aan de Assendorperstraat. Op dit moment is het nog niet bekend of de dader daadwerkelijjk iets heeft buitgemaakt.

  Mogelijk is er een vuurwapen gebruikt om de overval te plegen, of een voorwerp dat daar op lijkt. De dader is op een damesfiets op de vlucht geslagen. De politie is een onderzoek gestart. Het signalement van de dader is als volgt: getinte huidskleur, ongeveer 25 jaar, ongeveer 185 cm, donkerblauwe jas met bontkraag. Heeft u iets gezien of vernomen wat van belang kan zijn in deze zaak? Bel dan 112.


  ⚠️ Meld

 126. Ik heb met fiks wat mensen van de zogenaamde “vaste kliek” pittige discussies gehad op het scherpst van de snede. Soms was ik even boos op iemand, maar nooit heb ik zoveel onfatsoen ervaren als de laatste tijd. WLZ kan niet zonder moderatie. Als een fatsoens- of beschavingsgrens overschreden wordt, moet worden ingegrepen door betreffende reactie gemotiveerd te verwijderen. Het nieuwe beleid is anders met bovenstaand als gevolg. WLZ schaart zich in de lijst sites als geenstijl.
  Ik pas daarvoor en heb gisteren mijn registratie laten verwijderen. Jammer voor deze site, maar dat is een keuze van de redactie.


  ⚠️ Meld

 127. Buitensporigheden kun je vaak net iets minder goed hebben wanneer een mening je niet welgevallig is. Dat zal iedereen hebben.

  Wie niet “een soort geenstijl” wil, wilde wel jarenlang een soort AFA Joop forum. De verandering naar een meer evenwichtige afspiegeling van Zwolle zou iedere vrije westerling toe moeten juichen.

  Wanneer 1 gebruiker hele topics volspamd, soms wel 3-4-5 reacties onder elkaar, blijft het angstvallig stil. Wanneer deze gebruiker een uitgebreid beargumenteerde reactie beantwoord met niks meer dan hitler of nsb, blijft het stil. Wanneer deze gebruiker gebruikersnamen jat van anderen blijft het stil. Wanneer deze gebruiker openlijk ban verzoeken doet blijft het stil.

  Net zo goed als dat het gebruikers vrij staat elkaar bij te vallen, staat het gebruikers met een mening uit hetzelfde straatje vrij elkaar te corrigeren in genoemde verwijten.

  Fatsoensregels akkoord. Voor iedereen, of helemaal niet. Mijn medewerking, bij deze.  ⚠️ Meld

 128. Volledig eens met Kuffar. Als het over moraal en fatsoensvormen gaat meten sommigen met twee maten. Anders gezegd: hangen deugridders scheef op het paard. En worden bij inhoudelijke verschillen van inzicht direct clichés als ” persoonlijke aanval” /” respectloos” etc. gebruikt. Dit gaat soms zo ver dat het lijkt alsof uitsluitend een gelijkvormige mening als ” respectvol” wordt betiteld en alles wat afwijkt verdient een ban. Moet je op die manier een discussie faciliteren?


  ⚠️ Meld

 129. Wat zelfs in de diepste krochten van de NPO is doorgedrongen kan niemand ontgaan zijn.

  Bekijk het positief. In deze ruimte een naar smaak in te vullen leuk verhaaltje met woorden als verbinden, iedereen, burger, toekomstbestendig en Zwolle

  Voor Zwolle een geweldige kans weblog gids-stad te zijn. Driewerf hoera! 😀  ⚠️ Meld

 130. Ik heb met fiks wat mensen van de zogenaamde “vaste kliek” pittige discussies gehad op het scherpst van de snede. Soms was ik even boos op iemand, maar nooit heb ik zoveel onfatsoen ervaren als de laatste tijd. WLZ kan niet zonder moderatie. Als een fatsoens- of beschavingsgrens overschreden wordt, moet worden ingegrepen door betreffende reactie gemotiveerd te verwijderen. Het nieuwe beleid is anders met bovenstaand als gevolg. WLZ schaart zich in de lijst sites als geenstijl.
  Ik pas daarvoor en heb gisteren mijn registratie laten verwijderen. Jammer voor deze site, maar dat is een keuze van de redactie.

  Vrij vertaald zegt dame het volgende: als MIJN fatsoens-of beschavingsgrens overschreden wordt…MOET etc.
  als dat niet gebeurt is WLZ net zoiets als geenstijl. Oftewel: als jullie je niet aan MIJN normen houden, duw ik jullie keihard in een hoek. Pardon? Was dit niet de mevrouw die flexibel meeboog, de nuance zocht, enz. enz.?
  En dan de uitsmijter: jammer voor deze site, maar dat is een keuze van de redactie. Wat is jammer? Dat jij ervoor kiest om weg te lopen? Dat is geen keuze van de redactie zoals jij stelt, maar een volledig eigen beslissing omdat zaken niet gaan zoals jij vindt dat ze moeten gaan. Dit is morele chantage, echt te gek voor woorden!


  ⚠️ Meld

 131. Dame doet net of WLZ niet zonder haar verder zou kunnen. Nou Dame jammer voor je maar dit log houd echt niet op te bestaan als jij vertrekt, niet meer reageert. Er komt juist de laatste maanden weer wat leven in de brouwerij hier. Dan toen alleen het vaste oude kliekje alleen maar reacties plaatste. Saaie bende toen wat mij betreft. Trouwens niets mis met Geen Stijl 😉


  ⚠️ Meld

 132. In alle eerlijkheid: ik vond de bijdragen van Dame juist vaak wel iets toevoegen. Meestal aardig onderbouwd, ook al was ik het er niet altijd mee eens, maar dat hoeft ook niet.
  Maar om nu als een klein kind te gaan janken en weglopen als ze haar zin niet krijgt en dan ook nog anderen de schuld geven? Poe, dat valt dan even zwaar tegen…

  Kijk, van een aantal anderen had me dat niet verbaasd: wegwuiven, wegkijken, weglopen, dat zie je aankomen.
  Maar…ik schat in dat de afwezigheid van dame van korte duur is. Die komt echt wel weer terug.


  ⚠️ Meld

 133. Zwolle – Donderdagavond net na sluitingstijd is er een overval gepleegd op de Jumbo aan de Assendorperstraat. Op dit moment is het nog niet bekend of de dader daadwerkelijjk iets heeft buitgemaakt.

  Mogelijk is er een vuurwapen gebruikt om de overval te plegen, of een voorwerp dat daar op lijkt. De dader is op een damesfiets op de vlucht geslagen. De politie is een onderzoek gestart. Het signalement van de dader is als volgt: getinte huidskleur, ongeveer 25 jaar, ongeveer 185 cm, donkerblauwe jas met bontkraag. Heeft u iets gezien of vernomen wat van belang kan zijn in deze zaak? Bel dan 112.  ⚠️ Meld

 134. Zo! Drama doet er nog een schepje bovenop! ’t Is blijkbaar een gevoelig themaatje: geen beschermde status meer voor de ons-kent-onsers op WLZ. En dus weglopen…..ach ja.

  Ff on topic dan maar weer: weet iemand of er al nieuws is over de dader van deze overval?


  ⚠️ Meld

 135. Joppuh,
  De trollen kunnen het niet winnen van jou. Jij hebt ook ervaring in de horeca. En die trollen zitten op een zolderkamertje.
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 136. Ik ga er ook vandoor 😀 Weblog Geenstijl Zwolle is de nieuwe standaard. De vrijwillige redactie bedank ik voor jarenlang actueel lokaal nieuws zoals dat tot nu toe nog niet eerder overtroffen is geweest. Echt heel knap! Ik wens de redactie ook succes met al de bagger die er al een tijdje is en zal toenemen. Vaarwel.


  ⚠️ Meld

 137. **********************************************
  ********************************************

  Deze post is weggehaald in verband met ongepaste inhoud  ⚠️ Meld

 138. Weet niet of het met “ouwe lullen” te maken heeft. En laten we eerlijk zijn: het is juist de diversiteit die WLZ boeiend maakt. Alleen maar gelijkgestemden is ook maar saai. Probleem hier was dat er een ccollectiefje was dat wel heel krampachtig reageerde op andersdenkenden. Dan was het wachten op termen als nazi, populist, pvv’ er, bruinhemden, racist enz. Jammer en niet nodig bovendien. En als men een discussie op inhoud verliest en dan gaat zeuren om een ban dan houdt het natuurlijk op. Dus laten we hopen op een wat hoger inhoudelijk, realistischer en feitelijk niveau hier.


  ⚠️ Meld

 139. Hoger inhoudelijk, realistischer en feitelijk niveau hier:

  Pannenkoeken
  Bereidingstijd 30 minuten

  Ingrediënten voor 2-3 personen:

  250 gram bloem
  snufje zout
  500 ml melk
  2 grote eieren
  snuf kaneel
  1 appel
  scheutje olijfolie
  boter om te in te bakken
  Extra benodigd: toppings om de pannenkoeken mee te beleggen. Bijvoorbeeld kaas, spek of stroop, poedersuiker.. noem maar op!

  Bereiding:

  Schil de appel en rasp deze fijn.

  Zeef de bloem en mix dit samen met het zout en de kaneel met de helft van de melk. Voeg een voor een de eieren toe (mix het ondertussen door) en voeg tot slot beetje bij beetje de rest van de melk en een scheutje olijfolie toe. Roer de geraspte appel door het beslag.

  Verwarm een beetje boter in een koekenpan, zorg er voor dat de pan goed heet is voor je de pannenkoeken gaat bakken.

  Verdeel (bijvoorbeeld met een soeplepel) beslag in de pan en bak de pannenkoek om en om mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.


  ⚠️ Meld

 140. Dat is nou precies wat eddie probeerde te vertellen 1stejohn.
  Alleen hebben jij en anderen het niet begrepen, en zijn blijven hangen op “moeder bakt”  ⚠️ Meld

 141. Zojuist heb ik een post weg gehaald.

  Hierbij mijn openbare vriendelijke maar dwingende verzoek aan de plaatser geen aanvallen meer te doen op werkelijke personen met naam en toenaam die niets met het topic te maken hebben.  ⚠️ Meld

 142. Bericht door joppuh, op 22 november 2016 21:56

  Ik ben n ouwe l** van 62 maar ik blijf.

  Wacht maar tot je 65 bent. Hoewel, die 65-er hebben ze ook nog niet weg gekregen. Misschien blijven juist de ouwe l**len!  ⚠️ Meld

 143. Als Dame het al voor gezien houdt hier dan is het wel heel erg gesteld. Daar zou men bij zichzelf te rade kunnen gaan ipv een laffe trap na geven en zo Dame uiteindelijk toch gelijk geven zonder het zelf door te hebben!!
  Geen stijl stijl? Nee, dank je.


  ⚠️ Meld

 144. Als Dame het al voor gezien houdt hier dan is het wel heel erg gesteld. Daar zou men bij zichzelf te rade kunnen gaan ipv een laffe trap na geven en zo Dame uiteindelijk toch gelijk geven zonder het zelf door te hebben!!
  Geen stijl stijl? Nee, dank je.

  Dame verdraait de feiten en wil haar eigen normen opleggen aan anderen. Dergelijk gedrag corrigeren is geen laffe trap na. Zij is juist degene die de redactie van WLZ op een misplaatste wijze natrapt.


  ⚠️ Meld

 145. Zwollenaarisback,

  Mee eens .

  Dame die een flink aantal jaren actief haar bijdrage heeft geleverd in talrijke discussies , ze gaf altijd een gedetailleerde visie of mening , Niemand zal Dame kunnen verwijten van ongeoorloofd gedrag of taalgebruik.
  Dame bleef de Dame die ondanks dat ze het grondig oneens met iemand kon zijn, respectvol in haar tegen argumenten.

  En voor degenen die nu de Dame een trap na willen geven, wil ik juist die personen er even aan herinneren dat Dame al die jaren dat ze actief is geweest de Dame is gebleven wie ze was , en niet veranderde van nicknaam , zoals degenen die nu juist het grootste woord hebben hun nicknaam vernieuwde alsof het hun onderbroek is,  ⚠️ Meld

 146. eddie0038 kijk eens in de spiegel en denk eens na voordat je hier wat post. Je kwetst, beledigt en dat onder het mom van een “volwassen discussie”. Jouw gedrag hier is niets meer of minder dan digitaal pesten. Geen wonder dat reageerders daar klaar mee zijn.


  ⚠️ Meld

 147. Ik ben het eens met bernard voor wat betreft het aanpassen van de regels, overigens ontneemt oa de manier van discussiëren hier bij dit topic, mij de lust om in de toekomst nog te reageren op WLZ. Jammer, maar helaas. Mijn waardering voor de redactie (vrijwilligers!) van WLZ blijft onverminderd groot. Succes verder hier.

  Kijk aan, de eerste terugkomer meldt zich al weer8). Ik kwets en beledig niet, Leonardo. Ik confronteer mensen middels prikkelende feiten, stevige stellingen en feiten. Als jij dat digitaal pesten noemt mag dat, maar zegt dat opnieuw meer over jou dan over mij.


  ⚠️ Meld

 148. Ik kom hier verder helemaal niet terug eddie0038 je gaat je gang maar en prikkelende feiten/meningen zijn prima, persoonlijke aanvallen zijn not done, jij en je vriendjes doen niet anders hier. Maar jij snapt dat niet of beter gezegd: jij wil dat niet snappen.


  ⚠️ Meld

 149. Het zou voor het leesgemak fijn zijn als de andere eddy een wat originelere naam kiest. Komt wat pesterig over zo en dat kan niet de bedoeling zijn toch. Bedankt.


  ⚠️ Meld

 150. Het zou voor het leesgemak fijn zijn als de andere eddy een wat originelere naam kies

  Idd, Alex en Dennis zijn goede vervangers voor de Eddies.:P


  ⚠️ Meld

 151. Zwolle – Donderdagavond net na sluitingstijd is er een overval gepleegd op de Jumbo aan de Assendorperstraat. Op dit moment is het nog niet bekend of de dader daadwerkelijjk iets heeft buitgemaakt.

  Mogelijk is er een vuurwapen gebruikt om de overval te plegen, of een voorwerp dat daar op lijkt. De dader is op een damesfiets op de vlucht geslagen. De politie is een onderzoek gestart. Het signalement van de dader is als volgt: getinte huidskleur, ongeveer 25 jaar, ongeveer 185 cm, donkerblauwe jas met bontkraag. Heeft u iets gezien of vernomen wat van belang kan zijn in deze zaak? Bel dan 112.


  ⚠️ Meld

 152. Je hebt gelijk bolletje. Daar had het over horen te gaan. Maar toevallig werd dit topic het podium waar het nieuwe redactiebeleid duidelijk in beeld kwam en wat men daar van vond. Ik vond het een goeie clash die eigenlijk op het chat-log thuis had gehoord. Maar dat werkt daar niet omdat maar weinigen het chat-log volgen. Daarom had ik er geen moeite mee dat het hier tot een uitspatting kwam.
  We weten nu wat we aan elkaar hebben.


  ⚠️ Meld

 153. Mooi om bij een aantal reacties de laatste stuiptrekkingen van het politiek correcte wensdenken in een idealistische wereld te lezen. Opgeheven accounts, het trollen wordt genoemd, aangeven niet terug te komen omdat GEENSTIJLWEBLOG of huilen om het persoonlijk worden terwijl men het zelf net zo hard doet.

  Vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen. Mocht je daar niet tegen kunnen, dan zou je weg kunnen blijven of de reacties onder berichten niet lezen.

  Ik vond het prettig om de reacties te lezen van bijvoorbeeld klinker, steven, eddie038, wammes, annetjuh, kuffar, rogiert, ahmed de boer, de klinker, sarah, dietz en anderen.

  Meer dan welkom!!  ⚠️ Meld

 154. Je mening hier ventileren is uiteraard prima, maar om je mening bij een ander door zijn strot te willen duwen en respectloos van leer te trekken is een ander verhaal!


  ⚠️ Meld

 155. Pvdberg: volledig eens! Kleinzielig gedoe van sommigen. Wel uitdelen, maar zodra je iets terugkrijgt mekkeren om een ban, kom op zeg! Als je met de grote jongens mee wilt spelen moet je tegen een stootje kunnen, anders lekker binnenblijven.


  ⚠️ Meld

 156. Je mening door de strot drukken gebeurd en daarbij respect loos van leer trekken gebeurd hier op het weblog langer dan 10 jaar wat mij betreft door de reageerders hier. Strookt de mening niet, dan een IP-ban en je bericht is verwijderd.

  Als je mensen weg zet als racisten, xenofoben, hitlergedachten of anders dan moet je niet zeuren bij een persoonlijke tegenaanval.

  Dus goed gedaan weblog! Met sprongen vooruit sinds deze zomer!


  ⚠️ Meld

 157. Bericht door Sjakel, op 23 november 2016 17:21
  Het zou voor het leesgemak fijn zijn als de andere eddy een wat originelere naam kies

  Idd, Alex en Dennis zijn goede vervangers voor de Eddies.smilies/tongue.gif

  Alex is ineens onzichtbaar geworden, heeft weer eens een schone onderbroek aangetrokken.


  ⚠️ Meld

 158. Zwijndrecht – Een door jongeren getergde commando hangt vervolging wegens poging tot doodslag boven het hoofd. De 33-jarige korporaal uit Zwijndrecht wordt ervan verdacht een flitsgranaat te hebben gegooid naar de jongens die het verjaardagsfeestje van zijn dochter verpestten.

  Het incident had plaats op 16 september, toen zijn dochter haar zestiende verjaardag vierde. Een groep van veertig overwegend Marokkaanse jongens die niet welkom was, maar wel naar binnen probeerde te komen, bleef een tijdje voor de deur hangen. De spanningen liepen volgens de advocaat van de korporaal Michael Ruperti hoog op.

  ⤸Er werd op de deur en ramen gebonkt en gedreigd met schieten⤝, vertelt de advocaat. ⤸Daarop is mijn cliënt met zijn zoon en zwager naar buiten gegaan om de jongens aan te spreken. Toen hij weer binnen was, hoorde hij een luide klap.⤝

  Er blijkt in de brandgang achter het huis een flitsgranaat te zijn ontploft. Zulke projectielen worden gebruikt om bijvoorbeeld gijzelnemers bij een bevrijdingsactie te verwarren. Een jongen krijgt scherven van het explosief in zijn been en bil. Het slachtoffer stelt alleen maar te zijn gaan kijken bij het opstootje.

  Hoewel het slachtoffer de commando volgens zijn raadsman niet als dader aanwijst, gaat de verdenking in de buurt snel richting de korporaal. Als foerier, een militair die de uitrusting beheert, heeft hij toegang tot de wapenkamer van het Korps Commandotroepen (KCT). De gebruikte granaat behoort tot de uitrusting van het KCT. Vanwege deze aanwijzingen arresteert de marechaussee de korporaal. Inmiddels is hij weer aan het werk. Hij mag niks over de zaak zeggen.

  ⤸Maar of het KCT iets mist, dat is hem niet gevraagd. Vooralsnog vind ik dit een zwakke zaak. Maar wel eentje met grote gevolgen voor mijn cliënt⤝, stelt raadsman Ruperti.
  Kijk zo moeten we al dat overlast gevende en stelende tuig aanpakken.Hulde voor deze man kan hij niet de Willemsorde krijgen want het lijkt hier soms wel oorlogsgebied in dit land.En de politie kijkt ernaar en doet niks dan maar zelf aanpakken.
  Nog 1 maal hulde hulde hulde.


  ⚠️ Meld

 159. Hopelijk gaan ze die (meestal witte mannen met een probleem) motorgangs ook eens zo aanpakken. Granaat tussen die gasten! Nederland gaat naar de kloten.


  ⚠️ Meld

 160. Hoop dat ze deze klootzak gauw oppakken, hij loopt wel met een wapen rond en is zeer gewelddadig. Zou een hele geruststelling zijn ook voor het personeel van ‘mijn’ buurtsuper.


  ⚠️ Meld

 161. Zielige mensen, oh je gelijk gehaald? Prachtig mensen vaste regeerders weg. Zo jullie doel gehaald op nar het volgende om daar je gelijk te halen. Julie hebben het over confronteren tsss kijk eens in de spiegel. Soms is praatje mind verders dicht houden beter dan als je opgezweept met lans en zwaard een strijd in te gaan waar je de strategie niet van kent, nee dan ben je een marionet. O nie doan ed eddie 038. Slap volk schreeuwen podium bereiken? Neu je egocentrische persoon met narcistisch kenmerk dat maken jullie kenbaar voor een lezer. Nou Dame ik geef je groot gelijk, laat dit, zij weten niet beter. Hij hoonde je uit, ik weet wat u doet hij moest eens weten die sukkel


  ⚠️ Meld

 162. @rogiert bedankt voor de bijdrage. Ik ken het hele verhaal maar wist niet van de hoed en rand. De familie was vast een blanke familie en dan ben je ongelovig of een jood. Dus minderwaardig voor een Marokkaan / een islamiet

  Bedankt Derk en 1stejohn voor jullie waardevolle volwassen bijdrage aan het topic. Er wordt niet voor niets gezegd dat mensen met een policor gedachte het emotionele quotient niet helemaal hebben ontwikkeld.

  Indien deze mensen door de argumenten heen zijn, dan gaan schelden en op de man spelen of proberen de discussie dood te maken. Hebben we ook genoeg gezien met Trump vs Hillary stemmers.  ⚠️ Meld

 163. 1stejohn: dat jouw bijdrage met het recept is verwijderd was voorspelbaar. Je maatje dick had er ook een handje van om niet relevante onzin te knippen en te plakken, dat komt de kwaliteit niet ten goede. Daarnaast is het plaatsen van een recept geen mening, dus je beroep op vrijheid van meningsuiting slaat nergens op.


  ⚠️ Meld

 164. Het is mijn menings dat mijn recept meer ontopic waarde heeft dan alle onzin die vanuit jouw simpele brein via je vingertjes op het weblog komt.
  Mag ik dat vinden ? Volgens mij wel.


  ⚠️ Meld

 165. Nou ja, ik hou het erop dat de dader het nog wel eens probeert. Makkelijk geld verdienen toch? Hij loopt vanzelf wel eens een keer tegen de lamp want het zijn meestal niet de allerslimsten.


  ⚠️ Meld

 166. Als er camera beelden zijn, en die zijn er vast wel, moet de politie die snel vrijgegeven. En niet zoals gewoonlijk een paar maanden later. Dit vergroot de pakkans zodat hij dit niet nog een keer kan flikken.


  ⚠️ Meld

 167. De reacties in dit topic hebben niks met de oplossing te maken Bernard.
  Burgernet en video’s daar in tegen wel.
  Ik heb gelezen dat dat veel mensen een mening geven over het onderwerp, en dat is dus wat er leeft onder de mensen die reageren.
  Gezien de reacties denk ik wel dat iedereen weet waar het probleem ligt.
  Maar vele het onder de tafel proberen te schuiven.


  ⚠️ Meld

 168. Wat bedoel je Bernard, en welke reacties? Die van 1stejohn? Met zijn flauwe kul? Ik blijf erbij dat men die beelden zo snel mogelijk moet vrijgegeven. Die klojo moet zo snel mogelijk opgepakt worden. Voordat hij weer zoiets flikt.


  ⚠️ Meld

 169. Sorry Benjamin, ik geloof er niks van dat iemand die overval maar iets interesseert.
  Jij hebt geen idee waar de politie mee bezig is, maar vraagt om beelden om het sensatiegehalte verder te verhogen.


  ⚠️ Meld

 170. Nou dat heb je dan mooi mis Bernhard, het interesseert mij namelijk wel! Ik kom regelmatig in deze supermarkt, al jaren. Ken het meeste personeel dan ook min of meer. En vind het dus erg wat daar gebeurt is. Nee, de politie zal vast hard bezig zijn, dat weet ik wel zeker. En nee, het heeft niets met sensatie te maken dat ik vind dat men de beelden vrij moet geven en daar niet te lang mee moet wachten. Dat maak jij ervan. Maar neem jij het maar lekker op voor de privacy van deze klootzak .


  ⚠️ Meld

 171. wow, benjamin weet meer. Bel M!

  Er zullen genoeg redenen zijn om de beelden niet direct vrij te geven, maar Benjamin wil graag zien hoe alles is gebeurt dan kan hij daarna alles weer op zichzelf betrekken.
  Hij heeft ook een beetje leed omdat hij het personeel zon beetje kent.
  maar als dat echt zo zou zijn, dan wist ie wel meer van het lopende onderzoek….daaaaaaaaag benjamin sensatiezoeker.  ⚠️ Meld

 172. Wat ben jij een sneu figuur zeg 1stejohn. Dom lullen kun je ook heel goed. Als er iemand is die hier een ban moet krijgen ben jij het wel. Met je beledigingen en stupide bijdragen hier. Recepten plaatsen als je een discussie niet aan staat bijvoorbeeld. Daaaag Johny.


  ⚠️ Meld

 173. De recepten van jou slaan niet aan 1stejohn want ze worden steeds (m.i. terecht) verwijderd. En die ban-aanvragen van jou mogen wat mij betreft ook wel verwijderd worden.


  ⚠️ Meld

 174. Getinte mensen. Wie zijn dit?
  -Chinezen ?
  -Cambodjanen?
  -Vietnamezen?
  -Marokkanen?
  -Zonne(bank)aanbidders?
  -Mensen die de kruiden voor Euroma plukken?
  -Surinamers?
  -Eskimo’s?
  -Indonesiërs?
  -Indiërs?
  -Ruud Gullit?
  -Umberto Tan?
  -Giovanni van Bronckhorst?
  …………….
  …………….
  Iemand?  ⚠️ Meld

 175. @Geheel zichtbare je vergeet wat getinte criminelen wie zijn dat?
  Nou dat zijn tokkies die oververtegenwoordigd zijn in de Nederlandse samenleving is het zo duidelijk voor je?
  @Bernard ik heb nog nooit maar dan ook nog nooit zo’n dom stuk van je gelezen als dat het niemand wat interesseert of de getinte hufter wordt gepakt.Je laat je nu wel heel erg kennen we wisten natuurlijk al dat je in het Dick kamp zat maar sommige opmerkingen van jou kon ik nog wel waarderen maar dit slaat werkelijk waar helemaal nergens op.Ook de laatste stuiptrekkingen net als HeelHollandbaktgraagjonnie?


  ⚠️ Meld

 176. @Rogiert
  Die tokkies herinner ik mij van TV, een asociaal Amsterdams gezin.

  De getinte criminelen . Wie zijn dit?
  -Chinezen, Cambodjanen, Vietnamezen, Marokkanen, Zonne(bank)aanbidders, mensen die de kruiden voor Euroma plukken, Surinamers, Eskimo’s, Indonesiërs, Indiërs ?

  Vind je alle mensen uit bovengenoemde bevolkingsgroepen criminineel?
  Kun je dat ook onderbouwen per bovengenoemde bevolkingsgroep?

  Zijn Chinezen en Vietnamezen vaker betrokken bij geweld dan de blanke burger? Is de arbeidsparticipatie van Surinaamse vrouwen lager dan die van blanke vrouwen? Zijn Marokkanen vaker bij diefstal betrokken?

  Kun jij al bovengenoemde vragen met ja beantwoorden ?  ⚠️ Meld

 177. Ach rogiert, zo lang jij je onzin nog post en weblog dat allemaal maar toe staat dan blijf ik nog even.
  Vraagje: als Eddie een scheet laat, dan weet jij wat hij gegeten heeft of niet?

  Ontopic:

  Ik hoop dat ze de dader(s) gauw te pakken hebben.


  ⚠️ Meld

 178. Bericht door Assendörper, op 25 november 2016 22:36
  De recepten van jou slaan niet aan 1stejohn want ze worden steeds (m.i. terecht) verwijderd. En die ban-aanvragen van jou mogen wat mij betreft ook wel verwijderd worden.

  Hahahahah, daar is er weer één van het olde kliekkie. :D:D:D:


  ⚠️ Meld

 179. Bericht door Rogiert, op 24 november 2016 13:09
  Zwijndrecht – Een door jongeren getergde commando hangt vervolging wegens poging tot doodslag boven het hoofd. De 33-jarige korporaal uit Zwijndrecht wordt ervan verdacht een flitsgranaat te hebben gegooid naar de jongens die het verjaardagsfeestje van zijn dochter verpestten.

  toen zijn dochter haar zestiende verjaardag vierde.

  Die was er vroeg bij…  ⚠️ Meld

 180. Over je zelf tegenspreken gesproken:

  Bericht door eddie038, op 23 november 2016 11:41

  Kijk aan, de eerste terugkomer meldt zich al weersmilies/cool.gif. Ik kwets en beledig niet, Leonardo. Ik confronteer mensen middels prikkelende feiten, stevige stellingen en feiten. Als jij dat digitaal pesten noemt mag dat, maar zegt dat opnieuw meer over jou dan over mij.

  Van het Algemeen Log:

  Bericht door eddie038, op 7 november 2016 7:58
  Overigens, vrouwen die hun principes eenvoudig inruilen voor flexibel meebewegen verdienen zelden het predikaat ‘ Dame’. Die hebben meestal een andere vierletterige reputatie.  ⚠️ Meld

 181. JJR, nog een keer. Hoop dat je het nu wel begrijpt. Ik confronteer niet doorlopend. Soms stel ik vragen of doe ik een suggestie. Maar wat is je punt nu? Je beticht Dick ervan warrig te posten, maar zelf kun je er ook wat van.


  ⚠️ Meld

 182. Hahahaha, geweldig dit…
  Confronteren vs beledigen..tja het lijkt zo simpel, maar voor sommigen oh zo moeilijk uit elkaar te houden.:D


  ⚠️ Meld

 183. Als je mij was? Och Eddie een fractie had je al een beter mens gemaakt. Hahahaha, maar goed net zoals al het andere uitschot in onze samenleving hoor jij er ook bij hoor.


  ⚠️ Meld

 184. Bericht door eddie038, op 26 november 2016 13:34
  Je beticht Dick ervan warrig te posten, maar zelf kun je er ook wat van.

  Ik beticht @dick nergens van, want het is een feit dat de man nu eenmaal regelmatig warrige posts plaatst.
  Het is een opperbeste kerel in reallife, en hij kent ook mijn mening hierover, maar af en toe zou ik hem n.a.v. zijn warrige-hak-op-de-tak-posts op het onvolprezen WLZ ook wel willen kielhalen. 8)


  ⚠️ Meld

 185. 1stejohn, op 26 november 2016 14:00
  Ik vond de discussie best wel een belangrijk punt.
  Maar ik ben is door veel reacties van andere onderwerpen gewandeld.
  Nou jou reactie van 14:00 is precies zoals jij bent.
  Totaal nergens een greintje begrip voor iemand die een andere mening heeft.
  En maar roepen dat een ander zich niet gedraagd, dus maar moet verdwijnen met zijn of haar reacties.
  Ik denk dat je meer op zijn plaats bent op een chatsite, met gelijk denkende.
  Je had in dit topic ook al aangekondigd niet meer te reageren.
  ?????? Waar is je ruggegraat?  ⚠️ Meld

 186. Sjonnie jankt over persoonlijke aanvallen en noemt een andersdenkende vervolgens ‘ uitschot’. Hypocrieter dan dit mannetje kom je ze zelden tegen. Meten met twee maten en continue de slachtofferrol induiken. Sjonnie is de Sylvana van WLZ.


  ⚠️ Meld

 187. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 26 november 2016 14:54

  Bericht door eddie038, op 26 november 2016 13:34
  Je beticht Dick ervan warrig te posten, maar zelf kun je er ook wat van.

  Ik beticht @dick nergens van, want het is een feit dat de man nu eenmaal regelmatig warrige posts plaatst.
  Het is een opperbeste kerel in reallife, en hij kent ook mijn mening hierover, maar af en toe zou ik hem n.a.v. zijn warrige-hak-op-de-tak-posts op het onvolprezen WLZ ook wel willen kielhalen. smilies/cool.gif

  Leuk JJR, dat je excuus maakt naar Eddie038;D


  ⚠️ Meld

Reageer