Vuurvogel Familieconcert

Zwolle – Op zondagmiddag 27 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 14e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud zullen meer dan 200 jonge musici zich muzikaal presenteren.

pelserbrugje__2016_-_alleshoog_-_foto_joop_van_putten_lores.jpg

De organisatie is er in geslaagd om alle jonge musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 94 leden en maakte onlangs indruk op het Koninklijk Huis met de concerten in het kader van Koningsdag in Zwolle. 

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 27 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 voor volwassen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl

Artikel delen:

Reageer