Feyenoord te sterk voor PEC Zwolle

Zwolle – Zondagavond was Feyenoord te sterk voor PEC Zwolle. In de eerste 30 minuten wist PEC de bal uit het doel te houden, maar moest in de 39e minuut de 1-0 accepteren toen Kuijt de bal inkopte.

Na deze goal begon Feyenoord slordiger te voetballen, al kon PEC Zwolle niet veel kansen creëren. Na de rust voor beid teams niet veel kansen, tot in de 71e minuut door El Ahmadi vanaf flinke afstand de bal in het net geschopt werd. Jens Toornstra maakte in de 76e minuut een zelfde soort goal, wat de kans op een punt voor PEC Zwolle vrijwel onmogelijk maakte. De wedstrijd werd afgefloten met 3-0 op het scorebord.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De eerste dertig minuten heeft Zwolle goed kunnen verdedigen, maar na de 1-0 heb ik geen minuut de illusie meer gehad dat er ook maar één punt gehaald zou worden en dan was 3-0 ook een terechte uitslag.

    Marinus en Menig waren voor mij wel de dissonanten, speelden allebei zeer matig en PEC mist dit jaar de ‘punch’ om het sterkere tegenstanders moeilijk te maken, iets dat andere jaren veel vaker lukte.

    Komend weekend tegen Groningen moeten dan punten worden gehaald.


    Maak melding

Reageer