De Springplank heeft een nieuw entreebord

Zwolle – Donderdag, bij de start van de schooldag, heeft wijkmanager Hanneke Valkeman het nieuwe entreebord onthuld van basisschool De Springplank. Hierbij waren leerlingen, ouders, buurtbewoners en andere gasten uitgenodigd. De ontwerpster van het bord Laurien Stam en oud directeur Martin Sangers waren ook bij de onthulling aanwezig.

dsc_0013-bordermaker.jpg 

Het gebouw van De Springplank heeft een belangrijke functie voor De Diezerpoort. Naast het onderwijs vinden er allerlei activiteiten plaats in het gebouw: er huist een peuterspeelzaal en kinderdagverblijf van Doomijn. Er zijn ook activiteiten van Travers, Sportservices en er is een speel-o-theek voor alle buurtbewoners. 

dsc_0018-bordermaker.jpg

dsc_0029-bordermaker.jpg

dsc_0032-bordermaker.jpg 

We zijn er trots op dat Harm Wolters voor alle leerlingen, ouders, buurtbewoners en gasten een optreden heeft verzorgd. Het was een heel feestelijke gebeurtenis.

dsc_0043-bordermaker.jpg

dsc_0045-bordermaker.jpg

dsc_0053-bordermaker.jpg

dsc_0065-bordermaker.jpg

dsc_0070-bordermaker.jpg

dsc_0071-bordermaker.jpg 

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. De Springplank is wel de laatste school waar ik mijn kinderen heen zou brengen. Mogen ze geen rokje aan MET BLOTE BENEN van de rest van de kinderen en je leert gelijk een paar vreemde talen.


    ⚠️ Meld

Reageer