Werkzaamheden Meppelerstraatweg lopen uit

Zwolle – De werkzaamheden aan de Meppelerstraatweg duren twee weken langer dan gepland. Dit betekent dat de aanleg van het dubbelzijdig fietspad op 9 december a.s. klaar is, en niet eind november zoals aanvankelijk gecommuniceerd.

Reden voor de vertraging is dat tijdens de werkzaamheden aan de weg meer oude rioleringsbuizen in de grond zijn aangetroffen dan vooraf voorzien. Deze buizen heeft de gemeente eerst moeten vervangen voor moderne pvc buizen voordat ze verder kon met de aanleg van het dubbelzijdig fietspad. Op dit moment werkt gemeente Zwolle op de Meppelerstraatweg aan de verbreding van het fietspad. Het gaat om het fietspad aan de zijde van de flats dat tussen de Ceintuurbaan en de Bankastraat ligt. Het fietspad is straks breed genoeg voor veilig en comfortabel fietsen in twee richtingen. Om het werk te kunnen uitvoeren, is het deel van de Meppelerstraatweg vanaf de stad richting Ceintuurbaan afgesloten. Verkeer wordt met borden via De Wipstrikkerallee en de Leo Majorlaan omgeleid. Dit duurt dus nog tot 9 december a.s.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Bericht door Lourens, op 24 november 2016 16:58
  Misschiens als ze is aan t werk gingen scheelt een hoop tijd.als ik s.ochtends na t werk ga zie ik er niemand.en als ik terug kom ook niet.

  ze werken gewoon van 8 tot 4 8)

  jij zult wel buiten zwolle werken
  en en dan mis je zulk werkvolk

 2. Haha van 8 tot 4. Ben vrijdagmiddags al 2 uur in zwolle.dan zie je er al niemand meer werken.misschien moet de gemeente zwolle is een keer goed gaan nadenken over welke aannemer ze deze projecten laten doen

 3. Ik kan bovenstaande wel bevestigen.

  Waarom wordt er een nieuw fietspad gemaakt, omdat men te beroerd is om over te steken met de fiets en tegen het verkeer in fietst?
  Waarom zien we mensen daar niet hard aan het werk?

Reageer