Zwolle als perfecte stad, hoe doe je dat?

Zwolle – Zwolle nog beter, mooier of leefbaarder maken. Hoe doe je dat? Studenten die zijn aangesloten bij De Nieuwe Hanze Unie hebben het antwoord. Al enkele weken zijn zij onder het mom van ‘Zwolle, My Perfect City’ samen met het bedrijfsleven bezig om duurzame, originele en mooie ideeën te bedenken voor een nóg beter Zwolle. Wanneer je in Zwolle woont en wil meedenken met de studenten en hun plannenkan je op 29 november om 20.30 uur bij Club Cele aansluiten in de bovenfoyer van Café Foyé!

In samenwerking met ondernemers en De Overheid werkt de groep studenten aan de vraagstukken. De Nieuwe Hanze Unie ondersteunt in dit traject. Wat is hun beeld bij een beter Zwolle? Hoe past de stad over 30 jaar in een ‘ Perfect World’? Op 10 december worden de plannen gepresenteerd op het Windesheimfestival. Kun jij niet wachten en ben jij nu al benieuwd wat de plannen zijn, zorg dan dat je erbij bent de 29ste. De avond bestaat uit verschillende pitches. Sommige ideeën kunnen nog wat extra inspiratie gebruiken, elke vorm van input vanuit het publiek is dan ook meer dan welkom. De studenten willen prikkelen en enthousiasmeren maar ook blijven leren! Kortom: een interactieve avond vol ideeën voor de stad van de toekomst! Tot dan?! Club Cele | ‘’Zwolle, my perfect city" vindt plaats op 29 januari vanaf 20.30 uur tot 22.00 uur in Café Foyé (bovenfoyer).

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik had er nog nooit van gehoord? Zal iets nieuws zijn. Het lijkt me wel leuk! Hierbij een link van de site van de beweging http://www.denieuwehanzeunie.nl/projecten/ Toen ik in de vorige eeuw nog studeerde, had je dit niet. Ik studeerde niet in Zwolle, misschien zal het daar aan liggen.

    Ik vraag me wel af hoe de rolverdeling bij de projecten is: mbo/hbo?


    ⚠️ Meld

Reageer