Het weer: Eerst mist, later zonnig

Zwolle – Zaterdag start de dag waarschijnlijk mistig. Hierdoor kan het plaatselijk glad zijn. Na de mist wordt het vrij zonnig. Bij een matige noordenwind wordt het maximaal 6 graden.

weerfoto-26-november-2016-holtenbroek.jpg 
Holtenbroek

Zondag verloopt bewolkt, met ’s ochtend kans op wat lichte regen. Bij een matige noordenwind wordt het maximaal 8 graden.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. ja je hoeft tegenwoordig geen photgrafie meer gestudeerd te hebben.

  past mij het om te zeggen dat de sterren om Zwolle heen draaien en niet andersom.


  ⚠️ Meld

 2. Om dit soort foto’s te maken moet je wél kennis hebben van fotografie en fotoprogramma’s. Jammer dat Klinker het doet voorkomen alsof iedere burger met een camera zomaar effe die foto’s kan maken…. Met telefoon of een compactcamera gaat het zowiezo niet. Je hebt er zowiezo 1 nodig die handmatig in te stellen is. Tevens heb je kennis nodig van fotograferen bij weinig licht, diafragma’s en isowaarden. Jammer dat fotografen zo neergehaald worden…
  Ik heb begin jaren 90 ook zo’n foto gemaakt, toen met spiegelreflex en ouderwetse filmrol.
  Vanaf statief heb ik zo’n 2 uur moeten belichten! In het digitale tijdperk moet je 30 seconden belichten en dat 2 uur lang, dus 240 foto’s maken die je dan moet overlappen met een fotoprogramma.
  Astrofotografie, studiofotografie,concertfotografie,bruidsfotografie, het zijn allemaal speciale takken van sport die je niet zomaar effe kan doen door een knoppie in te drukken.
  Zonder inlezen en de juiste camera zijn deze foto’s niet te maken.
  Beetje meer respect voor fotografen aub…!  ⚠️ Meld

 3. jammer dat je zo positief bent Freddie. sinds de jaren negentig is er echt een heleboel veranderd en ja; ook met een telefoon maak je prachtige fotoos.


  ⚠️ Meld

 4. Astrofotografie, studiofotografie,concertfotografie,bruidsfotografie, die doe je niet met een telefoon, die is leuk voor snapshots, fotografie overdag. Er komt meer kijken bij fotografie dan een knopje indrukken.
  Tevens is het perspectief bij een telefoon totaal anders, je heb alleen groothoek en bij inzoomen houd je weinig pixels over. S’avonds heb je een bak ruis in je foto’s. Geen korte scherptediepte.
  Met een telefoon foto’s maken maakt je nog geen fotograaf…  ⚠️ Meld

 5. we dwalen af.
  met de ogen gericht op de foto hierboven kunnen we concluderen dat je geen fred kaps hoeft te heten om zon foto te maken.
  ik snap ook wel dat je voor een bruidsfot geen telefoon pakt.


  ⚠️ Meld

 6. dat denk ik zeker Freddie! en voor wat betreft eventuele resultaten, is er maar eentje die mij verteld wat er moet gebeuren en dat is de medeklinker waar ik al 40 jaar mee ben getrouwd.


  ⚠️ Meld

 7. ik vraag mij af waarom jij zo een prestatie van een fotograaf neerhaald…
  Kinderachtig gedrag wat ik niet verwacht van iemand die al 40 jaar getrouwd is….


  ⚠️ Meld

 8. jij haalt WEL mensen neer met je opmerkingen dat je er niet voor gestudeerd hoeft te hebben!! Ik lees prima!
  Misschien moet je eens kijken naar het TV programma “Het perfecte plaatje”, misschien ga je dan wel anders denken over fotografen…  ⚠️ Meld

 9. idd Arjen, als meneer het allemaal denkt beter te weten, moet ie zich maar aanmelden als fotograaf, wat fotograferen is zoooo makkelijk…, dat kan iedere oetl*l zonder ervoor te studeren…. #sarcasmmodeoff  ⚠️ Meld

 10. amusement. slecht entertainment. anders kijkt er niemand naar dat sort tv programma’s.
  als je denkt dat dat de realiteit is!! marco borsato en kim feenstra, houdt alsteblief op zeg. kijkcijfers daar draait het om.


  ⚠️ Meld

 11. Vertel William Rutten maar eens hoe makkelijk het is volgens jouw om bepaalde foto’s te maken, eens kijken wat er gebeurt kwa reactie….


  ⚠️ Meld

 12. Bericht door De Klinker, op 28 november 2016 15:08
  dat denk ik zeker Freddie! en voor wat betreft eventuele resultaten, is er maar eentje die mij verteld wat er moet gebeuren en dat is de medeklinker waar ik al 40 jaar mee ben getrouwd

  Wat een humor zullen Klinker en Medeklinker hebben.
  Zal wel een aflopende zaak zijn na 40 jaar, gezien de negatieve reacties.:D:D


  ⚠️ Meld

 13. ach, ik ga geen tijd meer besteden aan bejaarde betweters.
  Dat was mijn laatste bericht in dit topic.
  Reden dat ik commentaar heb gegeven is niet alleen ter verdediging van de fotograaf in kwestie, maar alle fotografen, waaronder mijzelf.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.