Receptie-Feestavond Prins Geer I

Zwolle – Om 19:30 u werden de eerste gasten aangekondigd op de Receptie-Feestavond prins Geer I van cv de Deurzakkers. De feestavond in De Siggels was een wederom een groot succes mede door de artiesten Glenn Palm, Raymond Smit en DJ Mark Donders, en Blaaskapel Pardoes. De onderscheidingen waren dit jaar voor Johan Bomhof(Bronzen Deur) en Marinus Roijakkers(Gouden Deur). Prins Geer I is opgenomen in de eregalerij als 49e Hoogheid.

img_0232-fav.jpg

Op de Receptie-Feestavond van cv De Deurzakkers worden de formele activiteiten perfect gecombineerd met een gezellige feestavond waar de (carnavals)gasten graag naar toekomen. Terwijl in de bovenzaal Prins Geer wordt toegesproken door de Hoogheden van de bezoekende verenigingen, vrienden, collega’s en familie vindt het eerste optreden van Glenn Palm plaats in de benedenzaal, waardoor de stemming er al snel inzit.Ook dit jaar kon het niet uitblijven dat er weer pepernoten door de bovenzaal vlogen, al was het een stuk minder dan afgelopen jaren omdat de "Vorstenpieten" een week later op pad gaan.

Als de formele activiteiten in de bovenzaal afgerond zijn wordt prins Geer I met zijn adjudanten Groen en Blauw de feestzaal binnengehaald op zijn eigen opkomst muziek en sluiten alle verenigingen aan in de giga polonaise die als een slang tussen de statafels slingert. Natuurlijk zijn er bij de Deurzakkers ook fantastische optredens van de dansmariekes van de bezoekende verenigingen, cv De Eileuvers en cv De Oelewappers, te bewonderen.

Ook is er op deze avond de onderscheiding "Bronzen Deur" voor Johan Bomhof. Al jaren faciliteert Johan de bouwruimte en wagen met een flexibele houding en gastvrijheid. Een terechte waardering! Voorzitter Marinus Roijakkers wordt zelf enorm verrast door onderscheiden te worden met de "Gouden Deur" voor ruim 20 jaar inzet als Ceremoniemeester, Bestuur en diverse commissies. Daarmee is hij de vijfde Deurzakker die deze onderscheiding heeft mogen ontvangen, een eer en terecht trots !! Het feest ging lekker door met Raymond Smit die weer een fantastisch optreden neerzette, en er door het enthousiaste publiek geen genoeg van kon krijgen, maar ook ruimte moest laten voor DJ mark Donders. Ondanks de leus van Prins Geer: "Feest en geniet, een laatste rondje kennen we niet" toch de tap tegen enen maar gesloten. Samen hebben we er weer een mooi feest van gemaakt!

Artikel delen:

Reageer