Aanhoudingen voor diefstal levensmiddelen

Zwolle – Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag op de Oude Wetering twee mannen aangehouden die er van worden verdacht dat zij uit een container van een supermarkt in het winkelcentrum Stadshagen een hoeveelheid levensmiddelen hebben gestolen.

De agenten zagen even na 01.00 uur twee mannen fietsen op de Oude Wetering. Beide hadden geen fietsverlichting en werden daarom staande gehouden. Toen bleek dat ze beiden een grote hoeveelheid levensmiddelen bij zich hadden waarvoor ze geen duidelijke verklaring konden geven. Ze werden aangehouden op verdenking van diefstal. Het betreft een 52-jarige Zwollenaar en een 35-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Na hun aanhouding bekende één van de mannen dat ze de levensmiddelen bij het winkelcentrum Stadshagen uit een voorraadcontainer van een supermarkt hadden gehaald. De mannen zijn op het politiebureau ingesloten voor verhoor.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat is dus óók een reden waarom het verboden toegang is in het steegje achter de winkels. Er hangen duidelijk verboden toegang borden, die steeg is er voor om te laden en lossen. Heb er toen ik nog bij Jumbo werkte regelmatig scholieren weg gestuurd…


    ⚠️ Meld

Reageer