Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal

Zwolle – Het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal is inmiddels een begrip in de kerstvakantie. Het toernooi is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat veel bekendheid geniet in Zwolle en de regio. Op woensdag 28 december gaan jongeren van 10 tot en met 12 jaar en de 17-18 jarigen de strijd met elkaar aan. Op donderdag 29 december is het de beurt aan de 13- en 14 jarigen en vervolgens wordt er gespeeld in de leeftijdscategorie 15 – 16 jaar. Voor de jongste leeftijdscategorie zijn bijna de helft van de beschikbare plekken al bezet!

Tijdens het toernooi gaan jongens en meisjes in bovenstaande vier leeftijdscategorieën strijden voor wat ze waard zijn. De wedstrijden worden gespeeld door teams, bestaande uit vijftallen (inclusief keeper). Een team mag maximaal uit 8 spelers bestaan, waardoor er een aantal wisselspelers zijn. Het team kan op verschillende manieren samengesteld zijn: vanuit bijvoorbeeld de buurt/wijk, de school of de sportvereniging. Iedereen, die het leuk vindt om in de vakantie te komen zaalvoetballen, kan zich inschrijven voor het toernooi.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal? Stel snel een team samen en meld je aan. Klik hier om het online inschrijfformulier in te vullen. Informatie is ook te vinden op www.sportservicezwolle.nl of www.wrzvzaalvoetbal.nl.
Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk zondag 11 december en tot een maximum van 20 teams per leeftijdscategorie. De kosten bedragen 20 euro per team.

Artikel delen:

Reageer