Politiek Forum ‘Zwolle Studentenstad’

Zwolle – ChristenUnie, PvdA, Swollwacht en GroenLinks dagen Zwolse studenten uit om mee te denken over aan een voorstel voor de Zwolse gemeenteraad. Dat doen ze tijdens het Politiek Forum ‘Zwolle Studentenstad. De partijen zijn nieuwsgierig hoe "Zwolle haar identitieit als studentenstad kan versterken". Vrijdag 9 december is dé kans voor studenten om mee te praten over wat Zwolle moet doen om het studentenklimaat te versterken.

Het Politiek Forum ‘Zwolle Studentenstad' is een eenmalige en informele vrijdagmiddagborrel met inhoud. Op 9 december tussen 16:00 en 18:00 uur opent Stadscafé Blij daarvoor haar deuren. De entree is aan de kant van Club Zo. Het voorstel van de vier partijen gaat over het versterken van de identiteit van Zwolle als studentenstad. Over het ontwikkelen van wat de stad al in zich heeft en het zichtbaar maken van de meerwaarde van studenten in onze mooie stad. "We gaan graag in gesprek met sleutelfiguren in de stad," stellen de initiatiefnemers. "Daarom hebben we voor het Politiek Forum een diversiteit aan studenten(verenigingen) en belangenbehartigers uitgenodigd. Denk mee en praat mee, zodat wij de behoeften van Zwolse studenten(verenigingen) goed in beeld krijgen!" Onder het genot van een frisje, biertje of wijntje willen de initiatiefnemers op deze middag zorgen dat de Zwolse student echt gehoord wordt. "Een beetje student laat deze kans om mee te denken niet lopen: dé kans om Zwolle als studentenstad verder te versterken."

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Doe liever eens wat voor de natuur. Niet de recreatie, maar echt de natuur. Daar kun je ook wat voor doen. Vooral als je zo veel ruimte hebt. Weet de gemeente Zwolle veel. Stomme boeren die landelijk "op de kaart" willen staan door een ei op het enige museum te leggen. Wij staan alleen op de kaart met de natuur, verder niets dus ga het nou niet allemaal weggooien stel pannekoeken! We hebben geen universiteit dus ook geen studenten. Doe eens wat geld naar een mooie ruigte met kruiden bijvoorbeeld!

Reageer