Grote finale Christmas White Edition!

Zwolle – Het voelt als een "Grande Finale", het jaar afsluiten met een swingend feest! Samen met vrienden, collega’s of gewoon met een spannende date in een exclusieve ambiance feestend en dansend het jaar afsluiten. Op zaterdag 17 december 2016, partytime 20.30 uur, is er de Christmas White editie van de Generation Classics Party, het leukste en meest swingende discofeest van Zwolle en omgeving. Een discofeest in de sfeer van Kerst met als kledingadvies "a touch of pink & gold".

gcp.jpg

Kleuren die garant staan voor een heel speciale sfeer zeker in combinatie met het wit en groen van de Kerst. Wil je een beetje hulp bij je styling, dat kan, laat je stylen in de speciale stylinghoek. De Christmas White Edition is een feest waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, voor de ongedwongen sfeer met leuke mensen, de beste dansmuziek en top DJ’s. Ouderwets sjansen en dansen! De Christmas White Edition wordt gehouden in het IJsseldelta Center bij het PEC Zwolle stadion. Deze super mooie locatie, met verschillende zalen en met een VIP-lounge zijn, is in kerstsfeer gedoopt. Naast de grote zaal is er een 80-er jaren zaal en -bar, de jaren van onder andere Madonna en George Michael. Weet je nog: Last Christmas met die zoete videoclip? Vier DJ’s nemen je mee naar die goede oude tijd en draaien de lekkerste hits. Goed voor een onvergetelijke avond boordevol classic hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. Er zijn twee dance-area’s met verlichte dansvloer. Nieuw is de speciale koffiebar. Je drinkt er geen koffie, maar cocktails op basis van koude espresso. Uniek en heel lekker! Ook voor andere cocktails kun je aan de speciale cocktailbar terecht.

Vier de afsluiting van het jaar bij de Christmas White Edition van de Generation Classics Party. Zaterdag 17 december 2016, partytime vanaf 20.30 uur. Een mooie gelegenheid ook voor ondernemers om met het personeel het jaar af te sluiten. Voor bedrijven, personeelsverenigingen of andere groepen zijn er (VIP)arrangementen beschikbaar. Meer informatie hierover via info@generationclassicsparty.nl.  Let’s party!

Artikel delen:
Reacties 3
  1. PBN is dat niet die muziek organisator? ik zie die Volkswagen caddy weleens raar geparkeerd staan bij die patatbakker op de campherbeeklaan


    ⚠️ Meld

Reageer