Expositie Ecovlot The Movie

Woensdagmorgen is in de hal van het stadhuis aan het Grote Kerkplein de promotiecampagne Ecovlot The Movie van start gegaan. et OXO Kunstcollectief i.s.m. De Trommel Kunst en Cultuurgroep. De expositie is tijdens de St. Nicolaasperiode van 21 november tot 6 december tussen 8.00 en 17.00 uur te bewonderen.

Omdat het St. Nicolaas tijd is nodigt het OXO kunstcollectief namens Wereldpop samen met de Ecovlotcrew en AC De Trommel heel Zwolle uit om kennis te maken en mooie beelden te zien. Met de inrichting en de reservering van de Hal in het Stadhuis van Zwolle ondersteunt het OXO kunstcollectief het bedrijf i.o. : www.ecovlot.nl met een kantoor. OXO: “We hebben de hal van het Zwols Raadhuis voor 3 weken ingericht tot een hip kantoor van waaruit het jonge bedrijf www. Ecovlot.nl haar produkt Ecovlot The Movie onder de aandacht van het grote publiek kan brengen. Ecovlot The Movie is een film en die begint zo: een vrouw spreekt tijdens een live radio interview de wens uit een film te willen maken over een reis op een vlot van Zwolle naar Amsterdam.”

“We zijn getuige dat haar wens zich vervult: de film regisseert zichzelf via het Internet. Deel 1 van Ecovlot The Movie vind je via Google, YouTube, Ecovlot. Het wordt overal soms tegelijkertijd gezien.”

De hal van het Stadhuis, de fraaiste etalage van Zwolle , een toplokatie met aanzien… Een voorname en statige plek waar een onderneming bezoekers en gasten op een representatieve wijze kan ontvangen en informeren over de ideële doelstelling achter de film Ecovlot The Movie. Ook wordt dit Office 3 weken lang aangeboden aan het team en cliënten van het activiteitencentrum De Trommel in Zwolle Zuid en haar organisatie. Ruimte als dankzegging voor de opbouwende samenwerking, professionele ondersteuning en hun open staan voor mens- en natuurvriendelijke innovatie. Zij maakten het de afgelopen 5 jaar mogelijk het project een officiële status te geven. Hier werd in samenwerking met AC De Pol de behoefte aan rondstoelvriendelijk rondvaart in de grachten van Zwolle in kaart gebracht. Een rondvaart voor een ieder, dat was het gat in de markt waarmee ze hun ondernemerschap vorm en inhoud konden geven. Zij ontwikkelden het rolstoelvriendelijk vlot naar een onderneming waarin het grote genieten, maatschappelijk en duurzaam ondernemen elkaar op een schitterende wijze ondersteunen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Bedankt, OXO kunstcollectief,

    We zijn zeer ingenomen met het prachtige kantoor op deze toplokatie. Het is eigenlijk een beurs. We hebben op deze sociale hotspot al veel goede contacten op gedaan. We gebruiken de ruimte als uitvalbasis om rolstoelvriendelijke winkels en horeca gelegenheden in kaart te brengen. Deze rolstoelvriendelijk ondernemers belonen we met een tsunamibestendige poster en nodigen hen uit voor theevisite met bonbon en 40 warme nachten. tot vlot!

Reageer