Wijkvereniging WVF vraagt naar uw mening

Zwolle – Woont u in Westenholte en bent u 45 jaar of ouder? Vul dan nu de enquête in! Wijkvereniging WVF is geïnteresseerd in uw mening over de wijk. Zo willen wij graag weten wat er goed gaat, wat er beter kan en waar u behoefte aan heeft. 

Wij zijn van mening dat er een frisse wind door onze organisatie moet en daar vragen wij uw hulp voor. Vertel ons wat u het liefst doet in uw vrije tijd en of u het leuk lijkt dat wij dit voor u gaan organiseren in de wijk. Daarnaast zijn wij benieuwd of u actief bent op online socialmediakanalen, zoals Facebook, Twitter of Instagram of dat u toch het liefst nog de papieren krant ontvangt.

Het invullen van de enquête duurt maar een paar minuten en wie weet shopt u straks de mooiste bloemen bij Bloemenhuis Gerbera!
Doe mee door deze enquête in te vullen http://bit.ly/2g8aA7o. Laat van u horen en maak kans op een waardebon van Bloemenhuis Gerbera t.w.v. €25!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. wij wonen 16 jaar met veel plezier in westenholte maar maken ons nu ernstige zorgen over de windmolens, eigenlijk de hele straat
    makt zich zorgen
    groetjes Antoinette


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.