Lancering ‘Aangenaam Populair’

De immer creatieve en voor het Nederlandse lied strijdende Willie Oosterhuis heeft in samenwerking met een aantal grote vooruitstrevende platenmaatschappijen een uniek concept opgezet: ‘Aangenaam Populair’. Op 22 november zal de presentatie van dit unieke initiatief plaatsvinden tijdens De Regiotap in Zwolle.  

Het nationale product zit nog steeds in de lift, de hitlijsten worden grotendeels bepaald door klinkende namen als Jannes, Jan Smit, Gerard Joling, Nick & Simon, Thomas Berge, Frans Bauer en vele anderen. De ‘Piraten Mega Festijnen’ met de ijzersterke combi van nationale kanonnen en nieuw talent die een unieke kans krijgen om voor een groot publiek op te treden zijn allemaal uitverkocht. Per show zijn minimaal 10.000 mensen aanwezig. Vanuit dezelfde filosofie om nieuw talent mee te laten liften, maar vooral ook vanwege het feit dat de artiesten hun waardering willen tonen naar het Nederlandse publiek voor hun grote steun wordt ‘Aangenaam Populair’ uitgebracht. ‘Aangenaam Populair’ is een zeer aantrekkelijk geprijsde dubbel-cd met een zogenaamd actieboekje. Met dit actieboekje kan iedere koper van ‘Aangenaam Populair’ korting verkrijgen op vele nationale releases.

‘Aangenaam Populair’ is de nationale afgeleide van de niet meer bestaande ‘Warm Aanbevolen cd’. Indertijd was dit een succesvol campagne-onderdeel tijdens de ‘Platen 10-Daagse’. Uniek aan ‘Aangenaam Populair’ is dat de verkoop en de bijbehorende kortingsactie uitsluitend plaatsvindt via internet! Nederlands grootste online warenhuis Wehkamp is door de initiatiefnemers als exclusieve partner aangewezen. De presentatie van ‘Aangenaam Populair’ vindt op unieke wijze plaats tijdens de opnames van de Regiotap. Dit zeer goed bekeken tv-programma onder leiding van Willie Oosterhuis maakt zich al jaren sterk voor het Nederlandse lied. Regiotap is sinds enige maanden ook op lokatie te vinden. Voorheen was de studio van RTV-Oost in Hengelo de vaste opnameplek. De presentatie- en opname is op 22 november in de Bierton op de Schelleweg 27 te Zwolle. De aanvang van de presentatie van ‘Aangenaam Populair’ is om 20.00 uur.

Artikel delen:

Reageer