Songs For Mary in Hedon Zwolle

Zwolle – Vrijdag 23 december keert Songs For Mary terug naar Hedon voor een tweede editie. Het bijzondere project dat op de vrijdag voor Kerst plaatsvindt vond vorig jaar ook al plaats in het Zwols poppodium met destijds Tangarine, Chayah en The Black Atlantic op het podium. Dit jaar treden a balladeer, Clean Pete en Het Gloren in hun voetsporen door eveneens twee dagen te verblijven in het Dominicanenklooster in Zwolle en een song te schrijven geïnspireerd op de Mariakapel.

songsformary_clean_pete.jpg
Foto: Jonathan Sipkema

De drie artiesten worden gedurende het schrijfproces in het Dominicanenklooster gevolgd door een filmcrew van InDeKringloop. De minidocumentaires worden gepubliceerd naarmate de live-avond in Hedon nadert. Zo zijn de eerste minidocumentaires van Clean Pete en Het Gloren al online verschenen. Vrijdag 23 december zullen de nieuwe songs, begeleid door videobeelden van het proces, tijdens Songs For Mary voor het eerst live ten gehore worden gebracht.

Songs for Mary komt tot stand door een samenwerking tussen IndeKringloop, Hedon en Domincanenklooster Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar via hedon-zwolle.nl en Plato (Klokkensteeg 14).S

ONGS FOR MARY
Met: HET GLOREN / CLEAN PETE / A BALLADEER

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 23 december
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 7,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer