Poortwachter van de Zorg

Zwolle – Op dinsdagavond 13 december organiseert D66 Zwolle een Dcafé in schip De Ooster-Schelde aan de Pannenkoekendijk. Iedereen kan tijdens een Dcafé meepraten over thema’s die belangrijk zijn voor Zwolle. Deskundigen en betrokkenen komen aan het woord en er is ruimte voor debat. Doel is om Zwollenaren in contact te brengen en te betrekken bij belangrijke zaken die in hun stad spelen. Ook niet leden zijn meer dan welkom.

Het Dcafé gaat op 13 december over ‘Poortwachters van de Zorg’ Centraal staat de toegang tot de zorg in Zwolle. We stellen ons de vraag wie de poortwachters tot de zorg zijn, wie bewaken/beheren budgetten? En wie zouden dat moeten zijn? Welke rol hebben verzekeraars? En hoe zit dat met wijkteams die vooral maatwerk willen, maar ook rechtszekerheid, gelijkheid en verantwoording moeten afleggen? En wat is de positie van huisartsen? Wijkverpleegkundigen? GGD? Wat vinden we hiervan? Wat zijn de belangen? Hoe zien we dit graag?

Speciale gast:

 Mark Sluiter, voorzitter Nederlands Instituut voor Politiek en Zorg

Waar & hoe:
 Gratis entree (consumpties op eigen kosten).
 Elke tweede dinsdag van de maand.
 Locatie: Schip De Ooster-Schelde aan de Pannekoekendijk te Zwolle
 Deur open: 20:00, debat begint om 20:15 uur

Het Dcafé staat gepland op elke tweede dinsdag van de maand. Na 20:00 uur vrij parkeren op de kade. Meer informatie is te vinden op www.d66zwolle.nl .

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer