Wegonderhoud Nieuwleusenerdijk en Zalneweg

Zwolle – Aan de Nieuwleusenerdijk en Zalneweg vinden wegwerkzaamheden plaats van donderdagavond 8 december tot zondagochtend 11 december. Het wegonderhoud vindt telkens plaats tussen 19.00 uur en 06.00 uur.

Het wegonderhoud aan de Nieuwleusenerdijk en Zalneweg bestaat uit freeswerkzaamheden en asfalteringsactiviteiten. De freeswerkzaamheden vinden in de avond en nacht van donderdag 8 december op vrijdag 9 december plaats tussen 19.00 en 06.00 uur. De asfalteringswerkzaamheden vinden in de avond en nacht van vrijdag 9 december op zaterdag 10 december plaats, tevens tussen 19.00 en 06.00 uur.

Nieuwleusenerdijk
Het werk aan de Nieuwleusenerdijk vindt plaats tussen de Steinfurtstraat en het bord (buiten)bebouwde kom ter plaatse. Vanwege de activiteiten heeft het verkeer te maken met extra reistijd. Dit geldt ook voor de streekbus van Syntus. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan via de Lichtmisweg (N377) en de Hessenweg (N340).

Zalneweg
Het werk aan de Zalneweg vindt plaats tussen de Ceintuurbaan/Heinoseweg en Parallelweg/fietspad. Verkeersborden ter plaatse geven omleidingsroute aan.

Artikel delen:

Reageer