Zaterdag SuperSaturday #eredivisievolleybal

Zwolle – Zaterdag 10 december spelen zowel de dames van Regio Zwolle Volleybal als de heren van Coníche Topvolleybal Zwolle hun thuiswedstrijd in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 in Zwolle.

De dames spelen tegen promovendus Activia Flamingo’s uit Sint Antonis. Dit team staat momenteel 5e in de ranking. "We willen graag ons beste been voorzetten tijdens deze SuperSaturday. De winst van afgelopen week heeft de negatieve spiraal doorbroken. We gaan ervoor om de punten in Zwolle te houden," aldus de technisch manager van Regio Zwolle Van de Broeke. Bij winst zal Regio Zwolle aanhaken bij de middenmoot, dat een plaats biedt in de play-offs. Deze "nieuwe" competitie om het kampioenschap van Nederland zal vanaf maart starten. "Ik hoop dat het topsport-minnend publiek in de regio in volle getale aanwezig zal zijn zaterdag. De sfeer is altijd top met een DJ die de wedstrijd aan elkaar mixt en een speaker die het publiek bespeelt. Dat is belangrijk voor die meiden, want daardoor ontstaat er een echt thuisgevoel voor ze. Dit helpt om goede wedstrijd neer te zetten!" aldus Van de Broeke.

De heren van Coniche spelen tegen Coolen Alterno. Aanvoerder Hilarius "Coolen-Alterno is een directe concurrent voor ons dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden. In de beker wonnen zij, maar we gaan er dit weekend alles aan doen om de punten in Zwolle te houden." De toch al krappe selectie van Zwolle heeft een flinke deuk opgelopen door wat blessures afgelopen week. "We werken hard om fit te worden en om het Alterno flink lastig te maken. We weten hoe ze spelen! Hier kunnen we gebruik van maken door de vinger op de zere plek te leggen," aldus coach Thijs van Noorden "We hopen dat het publiek ons niet vergeten is en massaal komt steunen in het Theater van de Sport!"

SuperSaturday!!! Dus kom zaterdag naar het Theater van de Sport. De entree voor beide wedstrijden is gratis. De dames spelen om 17:00u, de heren om 20:00u.

Tussentijds kunt u genieten van een speciaal SuperSaturday-menu. Tevens is er een verloting met mooie prijzen en wordt de sfeer goed opgestookt met opzwepende muziek.

Artikel delen:

Reageer