De Belgische Keizer 2 blijft verrassen!

Zwolle – In de hoofdklasse blijft De Belgische Keizer het verrassend goed doen. De nummer twee in de hoofdklasse wist ook tegen subtopper Krijtje FC met 2-0 te winnen. De Belg blijft meedoen in de race om de periodetitel. Koploper FC Hummel liep voor het eerst dit seizoen schade op. Na alle wedstrijden te hebben gewonnen moest Hummel een 3-3 gelijkspel toestaan tegen Bordeaux Groen.

Het puntverlies zat er al een beetje aan te komen, omdat de laatste wedstrijden het al niet van een leiendakje ging. FC Hummel gaat nog wel aan kop, maar zag de concurrentie weer dichterbij komen. Ook was er weer winst voor Vastgoed Dalfsen in het duel tegen The Green Room. Na twee verliespartijen werd er eindelijk weer een gewonnen. The Green Room werd met 4-7 verslagen. Ook AVC, wat staat voor Allemaal Verschillende Culturen, pakte drie punten. AVC won met 5-2 van Europanel. In de kelder vaan de hoofdklasse was er winst voor YBC. De rode lantaarndrager Neptunes’12 werd met een 10-4 nederlaag naar huis gestuurd.

FC Banlieu blijft ook na deze ronde koploper in de eerste klasse C na een 8-3 zege op Aqua Comfort. Concurrent Innofeet bleef in het spoor door een klinkende 9-1 zege op L&M Workwear. FC Pitt kreeg met een 3-13 nederlaag van KPS Steigerbouw een behoorlijke draai om de oren. Styrinth was met 9-3 te sterk voor zvt Edon en De Thrillseekers verloren verrassend met 4-13 van Pandje 2.0

De volgende competitieronde is op maandag 12 en woensdag 14 december. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.
Op woensdag 14 december speelt in de jeugdcompetitie IFC Donaci de topper tegen FC Panya. De wedstrijd start om 17.30 uur. Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jaar.
Op vrijdagavond 16 december as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom.
Op vrijdag 16 december speelt WRZV Zwolle 1 de uitwedstrijd in Lelystad tegen zvv Dynamo. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 20.30 uur in sporthal de Koploper in Lelystad .

Artikel delen:

Reageer