Westenlanden verrast Young Boys & Red Sea Boys

Zwolle – In de jeugdcompetitie van de WRZV zaalvoetbalcompetitie stonden er een tweetal wedstrijden op het programma waar de middenmoot de ondersten in de competitie tegen elkaar uitkwamen. Het team van Westenlanden was al ruim op tijd aanwezig was voor het treffen tegen de Young Boys. Omdat een aantal spelers van de Boys verlaat waren was de klop al gestart. Want ook in de jeugdcompetitie is tijd gewoon tijd. Dus na vijf minuten was de score al opgelopen tot 4-0 in het voordeel van de Westenlanden.

Dus toen de Young Boys uiteindelijk toch klaar waren konden ze aan het werk om de achterstand ongedaan te maken. Dit was voor het hoger geklasseerde Young Boys natuurlijk nieuw fenomeen en hakte er psychologisch behoorlijk in. Westenlanden had dit natuurlijk wel door en wilde er een echte wedstrijd van maken en hield de voorsprong overeind. De onrust bij Young Boys ging niet weg en ze bleven moeite houden om het eigen spel te kunnen spelen. Het wilde maar niet lukken waardoor toch de frustraties naar boven kwamen. Westenlanden bleef doordrukken en nam uiteindelijk verdiend en verrassend de drie punten mee naar huis. Hopelijk dat YB de volgende keer op tijd kunnen zijn zodat zij zonder hinderlijke frustraties de wedstrijd kunnen aangaan met hun goede spel.

De Red Sea Boys wisten na een aantal flinke dreunen voor het eerste een punt te bemachtigen in de competitie. Het team van de Blauwvinger moesten in de slotfase een gelijkspel toestaan. Het team van de Blauwvingers kampte met een spelerstekort en moest uit noodzaak een extra speler in laten vliegen. Terwijl team RSB wel voltallig was ging de wedstrijd in het begin op en neer. Beide teams kwamen door goed samenspel wel gemakkelijk tot het doel van de tegenstander, maar tot een score kwamen ze niet. Maar het was toch RSB die de score wist te openen. Wederom golfde het spel heen weer. De teams losten elkaar steeds af met een doelpunt. Totdat BV verdiend op 6-4 en daarmee afstand wist te nemen. Ze dachten de zege binnen te halen, maar BV liet zich onnodig afleiden door andere zaken. RSB rook haar kans en kwam tot in de laatste minuut door sterk te spelen tot de einduitslag van 6-6.

Artikel delen:

Reageer