Doe een wens voor een ander

Zwolle – In de maand december plaatsen de ondernemers van de Nieuwe Markt weer hun eigen grote kerstboom met lichtjes op hun plein. Tevens worden alle gevels verlicht. De grote kerstboom wordt op 15, 16, 17 en 18 december ‘omgetoverd’ tot Zwolle‘s wensboom. In samenwerking met de aangesloten ondernemers van Citycentrum Zwolle worden er gedurende 2 weken wenskaarten uitgereikt aan shoppende inwoners van Zwolle.

wensboom.jpg

Op de kaart mogen zij een wens invullen. Een wens met een sociale achtergrond. Bijvoorbeeld ‘Iemand die het financieel zwaar heeft een mooi kerstdiner bezorgen’, ‘Iemand die ziek is een minithuisconcert aanbieden’, ‘De vrijwilligers van…. een kerst- of nieuwjaarsborrel aanbieden’. Dat soort wensen! Een comité van ondernemers van de Nieuwe markt en Citycentrum Zwolle kiezen, uit de ongetwijfeld vele wensen, op 18 december 15.00-16.00 uur de drie mooiste en bijzonderste wensen uit en maken bekend hoe en wanneer deze bewaarheid gaan worden. Er is alle dagen kerstentertainment, glühwein en warme chocomelk.

De wensen moeten ‘fysiek’ door jezelf of iemand anders in de boom gehangen worden (er is hulp) en moeten daarnaast aangemeld worden via het e-mailadres info@winterszwolle.nl.
Alléén de wens op e-mail of alléén de wens in de boom dingt helaas niet mee. (Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).

Ophangen wensen
Het inhangen van de ‘wensen’ kan op:
• Donderdag 15 dec, 17.00-21.00 uur
• Vrijdag 16 dec, 17.00-21.00 uur
• Zaterdag 17 dec, 14.00-17.00 uur
Op zondag 18 dec. van 14.00 tot 17.00 uur begeleiden verschillende orkesten, musici en koren iedereen naar de ‘finale’ tussen 15.00 en 16.00 uur.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. nadat mijn man 3 keer aan zijn rechter heup is geopereerd en nu aan zijn linker heup,is gebroken, hoop ik dat het vanaf nu goed mag gaan dat is mijn wens .overal kan hij mee verrast worden hij vindt alles leuk!


    ⚠️ Meld

Reageer