PEC Zwolle en Willem II scoren beiden niet

Zwolle – Zaterdagavond speelde PEC Zwolle in eigen huis gelijk met 0-0 tegen Willem II. In de eerste minuut al kreeg PEC Zwolle een goede mogelijkheid om te scoren, maar Lamprou voorkwam dat. In de 2e minuut kwam de bal via Thomas bij Menig, die zijn doelpoging gestopt ziet worden. Ook in de 33e minuut is het Menig die alleen op Lamprou af gaat, maar niet om hem heen kan komen.

_1mg_5295.jpg 

Twee minuten later speelt Menig Saymak aan, maar ook hij krijgt de bal niet voorbij de keeper van Willem II. PEC Zwolle komt na de rust weer het veld op met Younes Mokhtar, die Brock-Madsen vervangt. Na 4 minuten is het voor hem zaak om langs Lamprou te komen, maar ook hem lukt dat niet. In de 52e minuut is het Van der Hart die in actie moet komen, en op succesvolle wijze het schot van Thom Haye uit de goal houdt. PEC begint ook meer moeite te krijgen met Willem II. Waar PEC in de eerste helft een flink aantal kansen kreeg is de ploeg in de tweede helft meer zoekend naar successen. Dit zoeken resulteert in een tweede doelpoging in de 59e minuut van Willem II, waar wederom Mickey van der Hart de poging stopt. In de 75e minuut vind de tweede wissel plaats bij PEC. Anass Achabar vervangt Mustafa Saymak. Achabar zijn eerste echte actie is een penalty proberen af te dwingen, maar Blom trapt daar niet in. In de 85e minuut probeert Achabar via een omhaal uit een corner de bal in het net te krijgen maar schopt over. Ook in de 3 minuten extra tijd weten beide ploegen niet te scoren en blijft het uiteindelijk 0-0.

_2mg_5279.jpg

_3mg_5225.jpg

_4mg_5285.jpg

Meer foto’s via lees verder… 

_mg_4960.jpg
_mg_4980.jpg
_mg_5023.jpg
_mg_5053.jpg
_mg_5110.jpg
_mg_5140.jpg
_mg_5159.jpg
_mg_5188.jpg
_mg_5203.jpg
_mg_5204.jpg
_mg_5212.jpg
_mg_5230.jpg
_mg_5233.jpg
_mg_5239.jpg
_mg_5280.jpg
_mg_5304.jpg
Artikel delen:
Reacties 59
 1. Tjongetjonge, wat een dramatische wedstrijd wederom! Wat moeten we met die Menig? Levert alleen maar ballen in en verprutst de grootste kansen. Tweede helft was echt om te janken! Er moet wat gebeuren in winterstop, anders gaan we echt bij onderste drie eindigen. Het moet klaar zijn met de gezapige gemoedelijkheid binnen de club! De vriendjes Visser, Nijkamp en Jans houden elkaar de hand boven het hoofd. Waar is de RVC?


  Maak melding

 2. Zes van de negen thuiswedstrijden voor de winterstop geen doelpunten, te weinig punten pakken tegen concurenten, en op Twente na geen punten pakken tegen clubs uit het linkerrijtje, hoe moeten wij in de eredivisie blijven?


  Maak melding

 3. Volgens Jans komt het goed.” We spelen bij vlagen echt prima voetbal”. Tja, zolang dit de norm is die geaccepteerd wordt door bestuur en achterban moeten we ook niet zeuren.


  Maak melding

 4. Eredivisie is natuurlijk het mooiste, maar ik had meer plezier op de tribune toen we bovenin de Jupiler zaten. Ik ga dan ook niet voor de tegenstanders naar het stadion maar voor het spelletje wat voetbal heet.
  Ik zie ze dan ook nog liever bovenin de Jupiler meedraaien dan deze ellende onderin. Ik hoop dat er na de winterstop nog iets substantieels gaat veranderen al vrees ik van niet, het gaat uiteindelijk allemaal om geld.


  Maak melding

 5. Kan PEC iemand anders dan die De Gunst interviews laten geven? Dit kost je sponsoren, man praat geen fatsoenlijk Nederlands en er komt helemaal niets zinnigs uit. Maar ook iets positiefs: het was wel weet een gezellige avond met Sweet Caroline op de tribune, dansende veertigers en vijftigers die het o zo leuk hebben met elkaar en natuurlijk onze chef sfeermaker Ron Jans die na afloop breeduit lachend met de scheids liep te dollen. Echt mensen, dit is een BVO onwaardig.


  Maak melding

 6. een aantal kansen laten liggen in deze wedstrijd. Slechte start van het seizoen en toch een puntje gepakt voor de winterstop. Hopelijk trekt pec voor het volgende seizoen een paar fatsoenlijke spitsen aan.


  Maak melding

 7. Het is merkwaardig dat de overheersende aanwezigheid van support van fans voor de tweede keer op rij van de tegenpartij komt. Het lijkt dan ook dat de PEC Zwolle fans de moed hebben laten zakken. Slapjanussen zijn het.


  Maak melding

 8. Rekenen maar dat er niets bijzonders komt in de winterstop, er is geen geld. En wat moet je ook binnenhalen? Hoeveel mensen zagen ons al bij de eerste zes meedraaien bij de komst van Achabar, Mastour, Mokhtar.


  Maak melding

 9. Mokhtar presteert prima onder druk. De beste bij PEC gisteren zelfs! Eddie heeft waarschijnlijk ‘minder-minder Marokkanen’ in zijn hoofd geïndoctrineerd gekregen. ‘Wonderkind’ Mastour en Hebling zijn een farce gebleken.


  Maak melding

 10. Mohktar was toch degene die een contract tekent in het buitenland tot 2018 en na een half jaar weer kon wieberen? Gelukkig kon pec wat voor hem betekenen en hebben we de ramadan tijdens de zomer gehad.

  Exit mohktar. Neem een betere spits aan.


  Maak melding

 11. GP bij Utrecht-Heracles. PEC speelt komende week tegen beiden. Maar wie is die gozer naast hem? Lijkt op Gert de G, maar deze sympathieke BQ-er doet toch nixxx voor PEC?


  Maak melding

 12. GP wel dan? Maar je schetst het grootste probleem van PEC: een vriendenkliek die elkaar de hand boven het hoofd houdt moet een BVO leiden. Niet prestaties tellen, maar hoe aardig je elkaar vindt. Leuk voor bij de amateurs, maar het is onvoorstelbaar dat dit bij een BVO kan.


  Maak melding

 13. Kan er niet over oordelen, omdat ik er te weinig van weet. Feit is dat het allemaal “dikke prima” is als het goed gaat. En “bagger en negativiteit” als het minder gaat. Im de nogal opportunistisch voetbalwereld helemaal.


  Maak melding

 14. Bij Heerenveen laten ze Veerman niet gaan totdat ze een vervanger voor hem gevonden hebben. Henkie is een cultheld in Frieslân, ondanks dat hij invaller is speelt hij daar wel voor 25.000 man. Het zal denk ik niet makkelijk worden om hem los te weken. Daarnaast wil Utrecht Henkie ook contracteren als vervanger van Haller.

  Te Vrede kan echter gratis opgehaald worden. De supporters van SCH willen zelfs nog wel geld inzamelen om dit te overhandigen aan de club die Te Vrede overneemt van Heerenveen.  Maak melding

 15. vd Hart prima gekeept, aardige inval beurt van Mohktar (die heeft nog ff tijd nodig), Ryan Thomas bij vlagen weer sterk de rest behoorlijk matig tot zeer matig inclusief het publiek, Tamme bende, Zo support je geen club! Na de winterstop verwacht ik toch een serieuze versterking of in ieder geval een structurele verandering in de basis 11!!  Maak melding

 16. Thomas doet het prima in een draaiende ploeg, maar is totaal geen dragende speler in een moeizaam draaiend elftal. Een typische mooiweer en als het meezit speler. Heb je weinig aan, lekker verkopen aan een middenmoter en gasten met mentaliteit halen. En datzelfde geldt voor de technische staf, zelfde profiel.


  Maak melding

 17. Dat Mokhtar weg moet omdat hij Marokkaan is gaat zelfs mij tever. Hij was zaterdag de beste man bij PEC. Die ga je niet wegdoen natuurlijk.


  Maak melding

 18. Geweldige analyse Eddie! Heel blij als jij weer eens al he voetbal kennis met ons deelt evenals alle andere onuitputtelijke kennis die jij bezit!


  Maak melding

 19. Ja, de muziek is dit seizoen net zo matig als het voetbal. Liever clubliederen of hardcore voor de wedstrijd dan deze carnavalsmuziek. En de goaltune is ook ongeschikt, al moet ik diep graven om deze voor de geest te halen. De sfeer in het stadion is idd matig. De eerste seizoenen waren leuker.


  Maak melding

 20. Over Studio Voetbal gesproken: interviewfragment waarin hem gevraagd werd of hij geen last had van de beroerde resultaten. Reactie: geen moment. Ik heb een geweldig leven, een geweldig gezin en ik werk met geweldige mensen. En dit zei hij lachend. Sorry hoor, hoe betrokken is hij echt?


  Maak melding

 21. Ik droomde vannacht van een fitte selectie die de pannen van het dak speelden. miskopen verspreid over de bank en tribune. successuporters foetsie. Geweldige sfeer. niks aan t handje 8)


  Maak melding

 22. Ik was zaterdag ook in het stadion, de kwaliteit van de muziek zal me jeuken, ik kom in tegenstelling tot wat gefrustreerde trollen hier voor het voetbal. Daarover gesproken; in de eerste minuut van de wedstrijd had PEC op 1-0 kunnen komen, dankzij die uitstekende kabouter in het doel van Willem 2 lukte dat niet. Ook verderop in de wedstrijd had hij een paar hele goede reddingen. Menig speelde wisselvallig, maar zeker niet superslecht, de kansen die hij kreeg waren niet de makkelijkste. Dat Ron Jans na de wedstrijd aangeeft buiten het voetbal om zielsgelukkig te zijn mag van mij, het is hem gegund en ik vind het heel wat gezonder dan her gefrustreerde geblaat van eddie en zijn vriendjes hier. Man, man get a life.


  Maak melding

 23. Dat deuntje is een fragment van een nummer van Typhoon, zandloper. Dat heeft hij bedongen toen hij een paar maand gelezen voor ons mocht zingen.


  Maak melding

 24. Als Menig er een paar inprikt en de keeper van Willem II een wat mindere dag heeft, dan win je ‘gewoon’ met 2-0 of 3-0 en is er niets aan de hand, bij vlagen was het voetbal goed en had Willem II vaak niets in te brengen. Voor de punten en de stand was het wel lekker geweest om 3 punten te halen, maar ik vind wel dat deze selectie, mits allemaal redelijk fit, te goed is om te degraderen, vooral Warmerdam vind ik momenteel echt een aanwinst!

  Van mij mag er morgen weer echt gras in en de kap van het stadion doortrekken zou ook wel lekker zijn, belachelijk eigenlijk dat je nog zo in de regen moet staan.


  Maak melding

 25. Leonardo de arrogante homo is er ook weer. Maak je niet zo druk om anderen, koop een leven.

  Prima wedstrijd verder, had erger gekund dan 0-0. De ramadanboys spelen al een tijd niet optimaal dus die mogen van mij ook per direct worden ingewisseld.


  Maak melding

 26. PvdBerg, pardon? Ik zal mijn vrouw vragen of ze mij homofiel vindt, bij mijn weten ben ik dat niet. Dat is 1 en daarnaast ben ik ook niet arrogant. Ik zeg wat van niet terzake doende reacties die tegenwoordig schering en inslag zijn hier en ik zeg wat van domme en kwetsende reacties. Kwestie van beschaving, maar dat snap jij niet of beter; dat wil jij niet snappen.


  Maak melding

 27. Mannen die zich gedragen als vrouwen en op de man spelen zijn geen echte mannen. Ook knap arrogant. Precies zoals in je laatste reactie, jij denkt te weten wat beschaving is. Een ander snapt dat niet of wil dat niet snappen. Jij denkt graag voor een ander. Dat is arrogant. Gordon en Gerard Joling gedragen zich ook zo.


  Maak melding

 28. Nieuwenhuis wordt morgenavond beoordeeld in de oefenwedstrijd vv Berkum 1 – Jong PEC Zwolle.

  De jonge linksback maakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij vv Berkum.


  Maak melding

 29. Die Horstman is een veel betere verdediger op rechts. Was bij BQ al veruit de beste en doet het ook bij Berkum ijzersterk. Die Nieuwenhuis kan het niveau nauwelijks aan. Vooral opbouwend is het heel matig. En hij oogt te dik bovendien.


  Maak melding

 30. @Leonardo

  “ik kom in tegenstelling tot wat gefrustreerde trollen hier voor het voetbal. ”

  En dat zeg jij als de grootste Trol van iedereen.


  Maak melding

Reageer