De Bruisende Buren editie #2

Zwolle – In december staat een nieuwe editie van de Bruisende Buren voor de deur. Het wordt een avontuurlijke muziektheaterroute voor, met en over bewoners van Zwolle-Zuid. Langs huiskamers, garages en keukens krijgen de toeschouwers een bijzonder en persoonlijk kijkje levens van de bewoners. Zo komen zij bij opa Henk en oma Jo, die een levenslange geschiedenis in de wijk hebben liggen en al in de tweede wereldoorlog een band kregen met hun huidige huis. Of jeugdtrainer Richard, die met zijn gitaar en zang de vrolijkheid in het leven opzoekt.

logobruisende_buren.jpg 

Wat alle bewoners gemeen hebben is dat hun leven soms heel anders liep dan ze ooit hadden gedacht. Ze nemen het publiek mee in Zwolle-Zuid door de tijd heen. Er is ook live muziek, onder andere van het wijkkoor. Daarnaast zal er iedere avond een ander gastoptreden zijn, onder andere van de Melodysingers (22-12), Gioia (16-12), Jena XL (17-12) en Vocalgroup Zuid (23-12).

Het geheel start op een geheime locatie, dus reserveren is noodzakelijk. Dat kan via bruisendeburen@gmail.com of 038-7501253. De voorstellingen zijn op 16, 17, 22 en 23 december om 19.30u.

De Bruisende Buren is een muziektheaterproject dat bewoners van Zwolle-Zuid met elkaar wil verbinden en de wijk laat bruisen.

Voor meer informatie: www.bruisendeburen.nl

Artikel delen:

Reageer