Rebound World trampolinepark in Zwolle

Zwolle – De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de Ossenkamp 3 om de grote lege hal om te toveren tot deze energieke ​plek waar fun en sport op een uitdagende manier gecombineerd wordt. In het trampolinepark is veel te doen! Naast het freejumpen zijn er speciale dodgeball en aeroballvelden, is er een gigantische airbag en kun je de mooiste slamdunks maken. Rebound World Zwolle opent op zaterdag 17 december om 12.00 uur haar deuren voor het publiek. Denise Onderberg, manager van Rebound World Zwolle; "Een trampoline park met internationale allure openen in de sportstad Zwolle is een droom die uitkomt voor mij.

reboundworldzwolleopen.jpg

In de afgelopen dagen hebben we met het complete team alles getest, en kwamen we er zelf ook achter dat je naast blij ook heel erg fit wordt van trampoline springen. Een stevige work out met een hoge fun factor." Het trampolinespringen is een extreme sport. Denise Onderberg legt uit: "De mensen die komen jumpen krijgen eerst een veiligheidsvideo te zien voordat ze het park betreden. In het park zorgen onze Court Monitors er voor dat iedereen veilig kan springen. Daarnaast begeleiden zij de dodgeball en aeroball wedstrijden en geven ze de jumpers tips en aanwijzingen."
Het is aan te raden om op de website www.Rebound.world toegangskaarten te bestellen om zo teleurstellingen te voorkomen. De minimumleeftijd voor toegang tot het park is 6 jaar. Maar niet getreurd want Denise verklapt: "Omdat het ook voor de jongere kinderen leuk en uitdagend is om trampoline te springen organiseren wij in de toekomst speciale ouder- en kindsessies. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!"
"We zijn zo ver Zwolle. Wie komt er een sprong wagen? Jullie zijn van harte welkom!"

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Aan de ossenmarkt onder de Peperbus hahaha..

  Volgens mij moet het aan de Ossenkamp zijn…

  ——————————————————-

  Dank voor je attentie, het bericht is aangepast!

 2. Haha, dat was ook het eerste wat ik zag, de Ossenmarkt!?

  Maar wel een goede aanvulling op de entertainment in Zwolle. Wat dat betreft gaat het de goede kant op, met Dinoland, meerdere nieuwe bowlingbanen, lasergame-hal en nu dus dit trampolinepark, heel goed!

 3. Wanneer opent die laserhal/bowlingbanen/glowgolf toko zijn deuren dan? Zou in 2016 zijn, maar wordt kort dag. Zie ook nog nergens reclame of meldingen in de media. Ben dus bang dat dit (weer) uitgesteld is. Wellicht heeft iemand anders betere informatie?

  Zoekend op glowgolf Zwolle kom ik wel op een site die meldt in decemberte openen. Maar zoals aangegeven, ik heb het verder nog nergens gehoord of gelezen. Marketing technisch verwacht je toch dat ze zelf de media op zouden zoeken om de bevolking vast 'warm" te krijgen….

Reacties zijn gesloten.