Sportweek in de kerstvakantie

Zwolle – Net als in de herfstvakantie, vindt er ook in de kerstvakantie weer een sportweek plaats in het Landstede Sportcentrum. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn weer van harte welkom om te komen sporten en een actieve middag te beleven. Het programma voor de Kerstvakantie Sportweek ziet er als volgt uit:
Op maandag 2 januari kunnen kinderen kennis maken met zaalvoetbal, op dinsdag 3 januari met volleybal en op woensdag 4 januari kunnen kinderen komen basketballen. Iedere dag vinden de activiteiten plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur. De Sportweek is een initiatief van het Landstede Sportcentrum in samenwerking met Sportservice Zwolle, Volleybal Club Zwolle, ZAC Basketbal en SVI Zaalvoetbal.

2016-12-12-sportweek_kerstvakantie.jpg 

Deelname bedraagt €2,50 per kind voor een middag, aanmelden is niet nodig. Mocht je twee middagen willen komen sporten, dan is het in totaal €4,- per kind. Kom je drie dagen, dan is €5,- per kind voor alle middagen. De kinderen worden tussendoor getrakteerd op iets lekkers. De activiteiten vinden plaats bij het Landstede Sportcentrum aan Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.

Artikel delen:

Reageer