Zwols Dierenasiel verruimt openingstijden

Zwolle – Het Zwols Dierenasiel heeft met ingang van 1 december 2016 haar openingstijden verruimd. Vanaf 1 december is het asiel van maandag tot en met zaterdag dagelijks toegankelijk van 09:00 uur ’s morgens tot 16:00 uur ’s middags.

Door deze sterk verruimde openingstijden denkt het asiel niet alleen beter bereikbaar te zijn voor diegenen die graag een asieldier zouden willen adopteren, maar bovendien ook voor eigenaren van huisdieren die voor advies over hun huisdier bij het asiel aankloppen of om, soms door omstandigheden zich gedwongen zien, afstand te doen van hun huisdier.
Gedurende het hele jaar biedt het Zwols Dierenasiel onderdak aan een groot aantal thuisloze honden en katten. Op jaarbasis gaat het om zo’n 900 dieren. Het professionele personeel kent de karakters van alle dieren. Door middel van een persoonlijk intakegesprek met iedere potentiële nieuwe eigenaar, is het mogelijk een zo geschikt mogelijk adres voor ieder dier te vinden. Op de website van het asiel (http://dierenasielzwolle.nl) vindt u de honden en katten die momenteel in het asiel verblijven en een overzicht van de bemiddelingsdieren die nog herplaatst moeten worden. Daarnaast beschikt het asiel over een goed geoutilleerd, kleinschalig Honden Pension. Het asiel is te vinden aan de Graham Bellstraat 2 (Industrieterrein Marslanden F) in Zwolle.

 

Artikel delen:

Reageer