Finaleronde PEC Zwolle Street League

Zwolle – Vrijdag 16 december is het MAC³PARK-stadion de locatie voor de finaleronde van de PEC Zwolle Street League (najaarscompetitie). De teams van de PEC Zwolle Street League kunnen niet alleen punten verdienen door het winnen van wedstrijden, maar ook door fairplay, maatschappelijke activiteiten en deelname aan thema avonden.

Finaleronde
De finaleronde van de PEC Zwolle Street League wordt gespeeld in het voetbalstadion van PEC Zwolle. Dit is voor de spelers natuurlijk een prachtige sportomgeving om voor de laatste keer te strijden om de punten. Want ook tijdens de finaleronde kunnen er nog punten (binnen de PEC Zwolle Street League Likes genaamd) verdiend worden. De teams uit poule A en B zullen in de vorm van een toernooi tegen elkaar spelen. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16:30 uur, waarna alle teams in actie komen tot 18:30 uur. Na afloop van het toernooi wordt bekend wie de winnaar is van de PEC Zwolle Street League 2016- 2017 (najaarscompetitie). Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Winnaars
De uiteindelijke winnaars van de PEC Zwolle Street League 2016- 2017 mogen diverse leuke prijzen in ontvangst nemen. Naast de bekers krijgen de winnaars een clinic van twee PEC Zwolle-iconen en mogen ze een ereronde lopen in het PEC Zwolle stadion tijdens een competitiewedstrijd van PEC Zwolle. Ook het team met het meeste aantal behaalde Likes uit de buurtbijdragen wint een prijs. Zij krijgen een geheel verzorgde buurtbarbecue ter waarde van € 250,=.

PEC Zwolle Street League
PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. De partners van de PEC Zwolle Street League zijn: PEC Zwolle, PEC Zwolle United, SportService Zwolle, delta Wonen, Gemeente Zwolle, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn, Deltion College en Van Wijnen.

Februari 2017 start alweer de voorjaarscompetitie. Er zijn al een aantal teams die zich weer hebben aangemeld. Lijkt het je leuk? Kijk dan snel op www.peczwollestreetleague.nl of op Facebook: PECZwolleStreetLeague of Twitter: @PECStreetLeague

Artikel delen:

Reageer