Station Zwolle tijdelijk ontruimd

Zwolle – Woensdagochtend is het station van Zwolle korte tijd ontruimd geweest. Deze ontruiming is in gang gezet naar aanleding van een verdachte koffer.

De politie heeft de koffer onderzocht, en het station weer vrijgegeven. Het treinverkeer dat was stilgelegd komt langzaam weer op gang.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Niemand kan het station in Zwolle op zonder in te checken,maar deze dakloze kan de heel handel stilleggen en dag en nacht daar vertoeven.  ⚠️ Meld

 2. De onbeheerde reiskoffer die vanmorgen voor paniek zorgde op het station in Zwolle, zou eigendom zijn van een asielzoeker die al langere tijd op het station verblijft.
  Dat melden betrokkenen, die zeggen dat de man geen vaste woon- of verblijfplaats heeft en met een koffer vol kleding al geruime tijd rondloopt op het station. Hij zou iedere hulp afwijzen.


  ⚠️ Meld

 3. Ik zat lekker in de trein te wachten en het enige dat je dan te horen krijgt is dat het treinverkeer op last van de politie stilgelegd is. Ik vond het wel erg rustig op het station.
  Toen de problemen voorbij waren was ik opgedroogd en had ik lang genoeg in die trein zitten werken…. ben maar weer naar huis gefietst.
  Vroeger gaf je een gevonden tas gewoon af bij de balie….


  ⚠️ Meld

Reageer