Extra optreden van BLØF

Zwolle – De show van BLØF op vrijdag 17 maart in Zwolle was afgelopen zaterdag in een mum van tijd uitverkocht. Kort daarna kondigde poppodium Hedon een extra show aan voor donderdag 16 maart. Tijdens deze avond brengt BLØF naast de bekende nummers ook nummers van het nieuwe aankomende album In Het Midden Van Alles ter gehore.

13920427611390856934blof_persfoto2014_stephanie_pistel.jpg 

Er zijn dus weer volop tickets beschikbaar en de kaartverkoop is al gestart via hedonzwolle.nl en via Plato. BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij een serie hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 16 maart
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 34,00

Artikel delen:
Reactie 1
  1. U2 is em helaas niet geworden, Misschien volgt er nog een concert?
    Maar hier heb ik wel degelijk zin in, Blof in Zwolle. Ook ff kijken of Anne Riemersma de boel daar nog steeds zo goed voor elkaar heeft. Het is ook alweer veel te lang geleden.

    Heb Blof trouwens in 2013 in De Spiegel gezien; heel apart.

    Voor de gelegenheid maar even “Zo Stil” aanslingeren.


    ⚠️ Meld

Reageer