Berkum-coach Hoekstra tekent bij

Zwolle – Arno Hoekstra is ook in het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 hoofdtrainer van VV Berkum. De 40-jarige coach, die in het Friese Oldeberkoop woont, zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuw éénjarig contract bij de Zwolse zaterdag-eersteklasser.

"We waren er vlot uit, het gevoel was goed van beide kanten," aldus Hoekstra. "We mogen, als je naar de prestaties tot nu toe kijkt, zeker tevreden zijn maar we willen méér. We zijn zeker nog niet klaar," verzekert de ambitieuze oefenmeester. Bij zijn aantreden kreeg hij de taak te bouwen aan een 1e elftal dat op termijn kan presteren als stabiele hoofdklasser. Arno Hoekstra zit nu in zijn eerste jaar bij Berkum en de trainer kan terugkijken op een uitstekende start bij de Zwollenaren. Onder zijn supervisie pakte de hoofdmacht van de club direct de eerste periodetitel in de 1e Klasse D en na 13 wedstrijden ging Berkum onlangs als koploper de winterstop in.

Voordat hij naar Berkum kwam was Hoekstra hoofdtrainer van zondag-eersteklasser FVC in Leeuwarden. Eerder stond hij liefst vijf jaar aan het technische roer bij eersteklasser d’Olde Veste ’54 in Steenwijk, waar hij niet alleen de hoofdmacht onder zijn hoede had maar eerder ook de beloften en de A-junioren. Bij d’Olde Veste keerde hij begin 2015 nog een half seizoen terug als interim-hoofdtrainer. Als jong en getalenteerd voetballer kwam Arno Hoekstra uit voor diverse jeugdelftallen van profclub SC Heerenveen, maar blessures maakten helaas een voortijdig eind aan zijn carrière als actief speler.

 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. En daar zijn we bij vv Berkum echt heel bij mee. Proficiat.

  Binnenkort verwachten we nog meer contract- en transfernieuws. En voor de liefhebbers van gezonde snacks hebben we ook goed nieuws, die blijven ook.


  Maak melding

 2. Heeft die jeugdtrainer die zijn zoontjes bij de VVb heeft voetballen en andere jeugdleden bij de strot pakt ook al contract verlenging gekregen?
  Of heeft de domineeszoon hem geschorst?


  Maak melding

 3. Beste toeschouwer, het lijkt mij het beste dat je hem dat zelf even vraagt. Wij hebben geen enkel idee over wie je het hebt. Jij bent de enige die hem kent. Dus verzamel je moed en vraag het hem.

  PS Laat je eigen zoontje thuis.


  Maak melding

 4. Misschien kun je hier op weblogzwolle niet zo hoog van de toren blazen Chris.Laten we nou niet doen dat we de beste en gezelligste vereniging van Zwolle zijn.Ik draag de zwart witten ook een warm hart toe maar als je dan weer over gezonde snacks en hoe goed Berkum wel niet is,dan kun je verwachten dat je tegengas krijgt.Trouwens ik ken geen Chris Kuik bij Berkum nieuw bij de club? welkom.


  Maak melding

 5. @toeschouwer (of Rogier t?!?), vertel eindelijk eens wat je bedoelt. Ben benieuwd waar je steeds op doelt. Dat trollen ben ik wel een beetje zat namelijk. En mocht jij het “slachtoffer” zijn, dan zou ik het ook melden bij de club. Vertel dan gelijk ook even of er aanleiding was voor dit gedrag.  Maak melding

 6. Laatste 4 gewonnen, daarvoor 7 verloren, 1 gelijk en maar 1 winst. Sorry ik kan er niets meer van maken. Dit zijn de feiten en die liegen niet.

  Wat bedoel je precies met je eigen jongens? Wiens jongens hadden ze moeten zijn dan? Van de buurman of de melkboer?


  Maak melding

 7. Passant trollen dit is gewoon waarheid maar ja dat houden ze graag onder de pet bij Beeeerkum.Je bent niet erg op de hoogte wat zich er allemaal afspeelt bij de gezondste club van Zwolle.Kuik lekker doorgaan iedereen in het harnas jagen op weblogzwolle.Is die jeugd van Berkum ook zo goed als Be quik?8)8)


  Maak melding

 8. Middelmaat aangezien de grootste talenten telkens door verschillende BVO’s worden afgeroomd. Maak je wel een onderscheidt tussen de klasse waarin de jeugd uitkomt en de grootste talenten.

  Nee vv Berkum vraagt niet actief aan jeugdspelertjes of ze alstublieft en geheeeeeel vrijwillig de overstap willen maken. Zoals dat elders wel gebeurd. Hoewel dat nog altijd officieel ontkent wordt. Prima hoor als ze blijven roepen dat dan zgn. eigen spelers zijn. De insiders weten genoeg.


  Maak melding

 9. Zo goed ben je dan ook weer niet op de hoogte bij vv Berkum. Mooi dat je prat gaat op je kennis aangaande dat incident waarvan niemand weet waar je het over hebt.

  Wil je je parate kennis (naam en toenaam) met ons delen? Dan pas kunnen we navraag doen, aangezien jij het bij roeptoeteren laat.


  Maak melding

 10. Zo dat wordt weer duiken door onze toeschouwer netzoals alle voorgaande keren. Uit zijn holletje komen en met ons zijn kennis te delen zit natuurlijk weer niet in. En dat typeert hem/haar.


  Maak melding

 11. @toeschouwer, pak je de handschoen van Chris op? Blijkbaar weet jij iets dat anderen niet weten. Wat is er gebeurd? Wanneer, wie? Welke actie(s) ondernomen? Politie ingeschakeld?
  Sterk de indruk dat jij alleen maar trolt omdat Berkum niet jouw cluppie is. Of er is met jou (ook) wat voorgevallen dat je niet kan verkroppen…
  Je ziet, nu is het gissen. Jij kan helderheid verschaffen, zo niet, kom er dan ook niet meer op terug!


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.