Storing Ziggo treft deel Zwolle en omgeving

Zwolle – Er is op dit moment storing in Zwolle en omgeving voor de abonnees van Ziggo. Ziggo verwacht dat dit rond 13:30 opgelost is.

Op twitter wordt per wijk divers gereageerd. Sommige abonnees hebben geen last en anderen moeten enkel afwachten tot de storing is verholpen. Waardoor de storing is ontstaan is helaas niet bekend. 

 

Artikel delen:
Reacties 49
 1. Volgens een bron op allestoringen.nl betreft het een landelijk probleem. Veroorzaakt door een update in de zenderpakketten die vannacht is uitgevoerd. Hierbij is iets mis gegaan waardoor een storing is ontstaan bij zowel het internet, telefonie als tv signaal.


  ⚠️ Meld

 2. klanten die geen tv/radio kunnen ontvangen van ziggo. Raad ik aan de om gebruik te maken van de analoge tv/radio zenders.

  Voor Telefonie van ziggo met een vaste aansluiting of mobiele aansluiting van ziggo, als dit niet werkt raad ik aan om een prepay te kopen zodat je toch kan bellen.

  voor als webmail het niet werkt gebruik ingerdiemail en zet daar de pop smtp instellingen van ziggo in zodat men van uit een mail programma kan mailen. ontvangen en versturen.

  Mochten er andere problemen zijn: dat de ziggo website niet werkt of webmail kun je altijd bellen met de klanten service. Klantenservice: 0900-1884

  mocht internet niet werken en men heeft een humax dongel stopt deze in uw desktop pc laptop en maak verbinding met ziggo hotspot deze zou dan ook moeten werken.

  Ik hoop dat ik jullie zo geholpen hebt met alle klachten.  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Steven, op 18 december 2016 13:05
  Wat blij dat ik geen Ziggo heb. Gelukkig heb ik met Telfort een goede provider.

  Is de beste provider van Nederland, heeft nog nooit (sinds de oprichting) een storing gehad,:D


  ⚠️ Meld

 4. Al 7 jaar alles incl mobiel van Telfort.
  Supersnel internet gratis bellen TV opneem mogelijkheid 4g mobiel en nog nooit een storing gehad.
  En super voordelig:D:D:)


  ⚠️ Meld

 5. En inderedaad wat Steven zegt. Kuddedieren.
  Essent werd home door klachten home werd @home door klachten
  @Home werd Ziggo door klachten en raad eens waar nu dus de meeste klachten zijn.
  Durf over te stappen!


  ⚠️ Meld

 6. Wat een domme opmerkingen hierboven weer.
  Voor veel mensen is er geen andere keus als ziggo.
  Zo ook bij mij, telfort, tele2,enz.. kunnen allemaal niet een stabiele internet aansluiting leveren, snelheid blijft steken op 6mb maximaal.
  Kreeg eerst als excuus dat ik te ver van de wijkcentrale woon, nu blijkt de kabel in de grond ergens beschadigt te zijn. Na 2 jaar is er nog niets aan gedaan. Heb dus geen andere keus als Ziggo, zolang er nog geen glasvezel in mijn wijk ligt.  ⚠️ Meld

 7. @Steven

  Ben ook geen fan van Ziggo maar dit is de eerste keer dat ik hier een storing mee maak. Hoop wel dat ze snel overal in Zwolle glasvezel gaan aanleggen..


  ⚠️ Meld

 8. ziggo moet over stappen naar glasvezel !!!

  jaren ziggo gehad incl de storingen 🙁

  nu telfort (glasvezel) 😀 en nog sneller en goedkoper ook 🙂


  ⚠️ Meld

 9. Helaas wordt ook de reactiemogelijkheid op dit artikel gesloten.

  Daarbij wil de redactie nogmaals aangeven dat er zonder vooraankondiging een blokkade ingesteld kan worden voor hen die toch menen op een ander bericht te reageren op een wijze die niet past bij de door Weblog Zwolle gestelde regelgeving.

  De Redactie


  ⚠️ Meld

Reageer