Opbrengst kerstpakkettenactie hoger dan ooit

Zwolle – Nog nooit was de opbrengst van de inzamelactie voor de Zwolse kerstpakketten zo groot als dit jaar. Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep producten te doneren.

Bij verschillende supermarkten in de diverse winkelcentra werd het winkelend publiek gevraagd een donatie te doen voor de actie in de vorm van houdbare producten. Dat hierdoor bepaalde producten tijdelijk uitverkocht waren bij sommige supermarkten past bij het enorme aantal producten dat verzameld is. In twee dagen tijd is het totaal aantal producten tot bijna 40.000 stuks gestegen. Het totaal aantal steeg zelfs tot over de 40.000 door dat er voor 12.000 euro aan giften bijgeteld kon worden. Woensdag 21 december worden alle producten gesorteerd en verwerkt tot goedgevulde kerstpakketten door zo’n 200 vrijwilligers. Het doel om 2100 pakketten klaar te zetten voor de diverse instanties die de verdere verspreiding gaan verzorgen is dus gehaald.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Lezende ‘Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep producten te doneren.’
  Da’s goed nieuws! Alhoewel ik er niet aan heb meegedaan.

  Ik heb toch al zo’n moeite met de bedelaars die in het portaaltje
  bij de Jumbo veemarkt staan. En met die actie; zes mensen in dat
  portaaltje, die briefjes uitdelen. Ik pak never nooit briefjes aan.
  Van niemand.

  Wel goed dat er een zo mooie actie op gang is gekomen en zo mooie
  resultaten heeft opgeleverd.

  Puzzelen hoe je zelf kunt helpen. Op een manier die je kan.  ⚠️ Meld

 2. ik geef ook niets. doodmoe wordt ik ervan. als ik de accordionist bij het winkelcentrum niets geef, tuft hij op degrond. eurootje hier eurootje daar en koop je met aal goodwill van de wereld een straatkrant komt hij uit 2014


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.