PEC Zwolle verliest ook van Heracles

Zwolle – Zondagmiddag heeft PEC Zwolle verloren van Heracles, met een regen aan kaarten voor PEC. In de 7e minuut krijgt Holla geel nadat hij weg kwam na een eerdere overtreding. Na 15 minuten weinig kansen voor beide ploegen weet Heracles een strafschop te benutten na een overtreding van Schenkeveld die daarvoor ook nog eens rood krijgt en het veld moet verlaten.

In de 20e minuut weet Menig door de verdediging te breken, maar ziet zijn doelpoging gestopt worden door Castro. Brock-Matsen krijgt in de 35e minuut geel voor een duw na een vrije trap tegen. Tot aan de rust weet PEC met één man minder goed stand te houden, en weet zelfs nog enkele kansen te creëren. In de 61e minuut krijgt Van Polen zijn tweede gele kaart na vasthouden, en moet het veld verlaten. Ook met 9 man weet PEC nog stand te houden tot in de 79e minuut door Vermeij de 2-0 gescoord wordt. Slechts twee minuten later is het de 3-0 die de wedstrijd definitief beslist. Brama geeft na de wedstrijd aan dat de winterstop benut moet worden om eens goed te kijken wat er mis gaat binnen de ploeg. Ron Jans gooit het op een gebrek aan vechtlust. "We hebben het er iedere keer over, maar er is niemand in het veld die op staat en de ploeg meetrekt." Op de vraag of PEC Zwolle na de winterstop in staat is om degradatievoetbal te spelen antwoord hij tegen de FOX Sports verslaggever: "Gezien deze wedstrijd? Nee."

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Even een berichtje aan Zeist:
  Geachte Heren in Zeist, kunnen we er oprekenen dat scheidsrechters die rood trekken bij een penalty, afgezien van het doormidden hakken van de speler, nooit meer 1 wedstrijd in ons mooie betaalde voetbal mogen fluiten.

  Te beginnen met De Graaf, ‘scheidsrechter’ bij Heracles-PEC Zwolle
  Aktie graag daar in het Zeister Bos.


  Maak melding

 2. En de prijs voor de domste overtreding van 2016 wordt op de valreep gewonnen door…..inderdaad, onze ‘ aanvoerder’ brammetje van Polen. Vorige week een collega afvallen voor een domme overtreding en nu dit….. Maar vast een hele gezellige vent volgens Jans.


  Maak melding

 3. Degraderen doet PEC niet. Ik schat in dat we in mei rond plek 14 eindigen. En dan is iedereen opgeluchttevreden en modderen we volgend jaar opnieuw aan. Bij PEC ontbreekt ambitie en een structureel plan voor succes. Jammer.  Maak melding

 4. En de prijs voor de domste overtreding van 2016 wordt op de valreep gewonnen door…..inderdaad, onze ‘ aanvoerder’ brammetje van Polen. Vorige week een collega afvallen voor een domme overtreding

  Hier heeft Eddie zeker een punt!


  Maak melding

Reageer