Getuigenoproep beroving Nijverheidstraat

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die maandagmorgen 19 december plaatsvond op de Nijverheidstraat. Een 37-jarige Zwollenaar is daar tussen 10.45 uur en 11.15 uur beroofd door drie mannen.

De man had zijn auto geparkeerd op de Nijverheidstraat en wilde het voertuig afsluiten, maar op dat moment werd hij door twee mannen vastgepakt. Ze bedreigden hem met een mes terwijl een derde man zijn navigatieapparatuur uit de auto haalde. De drie namen ook zijn portemonnee mee. Ze liepen weg in de richting van de Rembrandtlaan. De politie is een onderzoek gestart en wil graag spreken met eventuele getuigen. Er is een signalement van de drie mannen bekend. Het gaat om drie mannen met een Arabisch uiterlijk. Ze spraken Nederlands met een accent. Onderling spraken ze Arabisch.

Eén van de daders was ongeveer 1,90 meter lang. Hij heeft zwart haar, een baardje, een iets gezet postuur en hij droeg een driekwart grijze jas. Vermoedelijk is hij tussen de 30 en 35 jaar oud. De tweede dader heeft ook een baardje en droeg een zwart of grijs petje en een zwarte jas. De derde man is vermoedelijk 1,60 a 1,65 meter lang. Hij is kaal van boven en heeft de zijkanten van zijn hoofd kort geschoren. De man heeft een dun postuur en droeg een driekwart spijkerjas tot net boven zijn knie. Was u tussen 10.45 uur en 11.15 uur op de Nijverheidstraat en heeft u iets verdachts gezien? Zag u rond dat tijdstip drie mannen in de omgeving van de Nijverheidsstraat of de Rembrandtlaan? Bel dan 0900-8844. Wilt u anoniem een tip doorgeven? Bel dan 0800-7000 of maak gebruik van het online tipformulier. Bron: www.politie.nl 

 

Artikel delen:
Reacties 94
 1. Lijkt mij duidelijk. Uitgeprocedeerde asielzoekers met criminele inslag die niet het land worden uitgezet door onze overheid en die op rooftocht zijn door ons land.


  ⚠️ Meld

 2. De dader was vast een blanke of zwarte man dan is het geen probleem volgens de leer van mohammed en koran. Ook geen probleem volgens merkel en pechtold aanhangers, want ieder mens is gelijk en islam is hetzelfde als christendom. Sterkte aan het slachtoffer.


  ⚠️ Meld

 3. @Steven:
  Blijkbaar weet jij wie het zijn, ik zou de politie dus maar even bellen.

  Ik ben in ieder geval blij dat de vooroordelen weer uit de kast gehaald kunnen worden en iedereen zijn/haar paradepaardjes kan uitspelen. Vervolgens worden we het niet eens en gaan we elkaar uitschelden, want dan zullen andersdenkenden vast wel overtuigd worden. Dan komen teksten als links, rechts, populisten, Pechthold aanhangers, blonde leider, enz nog even aan bod.
  Daarna wachten we op het volgende incident (of kerstevent, of renwedstrijd, of…..) en beginnen we weer opnieuw.

  On topic: Sterkte voor het slachtoffer en de politie veel succes bij het oppakken van dit tuig!


  ⚠️ Meld

 4. Nee hoor, mijn uiterlijk sluit prima aan bij het Arische superras waar velen zo vol van zijn.
  Echter voel ik mij niet meer dan mensen met een ander uiterlijk, kleur, geaardheid, geslacht of religieuze achtergrond.
  Dus ook dit tuig oppakken en straffen. En ja, straffen mogen van mij flink hoger.


  ⚠️ Meld

 5. Lezende, ‘Ze bedreigden hem met een mes’.
  Tsja jammer dat het slachtoffer niet meer aan boord
  had.

  Je kan natuurlijk altijd zeggen tegen zulke dingen,
  ‘klein momentje, ga ik doen.’ En in dat kleine momentje
  knal je die schooiers een .4 door ’t hoofd.  ⚠️ Meld

 6. Bericht door Passant, op 19 december 2016 19:04
  Hoe duideljk moet het bij je binnen komen,? Via de voordeur?
  Man man man wat een inlevingsvermogen zeg.
  In alle kranten staan er vandaag weer veel voorbeelden met daders met de zelfde tekenen als hier in Zwolle.
  Al het geleuter dat Nederlanders ook geen lievertjes zijn, staat niet meer in verhouding tot de werkelijkheid  ⚠️ Meld

 7. De overval op juwelier in indische buurt, de overval aan huis op oudere vrouw in aalanden, beroving bij pinautomaat nieuwstraat en de overval jumbo in assendorp. Allemaal overvallen op blanke mensen door anders denkenden zullen we het maar noemen. Het benoemen kan niet, want dan word ik nog beticht van racisme zoals figuren als Passant in plaats van de daders.

  Ben benieuwd wat de nieuwe bewoners van Nederland en zijn of haar nazaten in 2017 ons verder brengt.  ⚠️ Meld

 8. Bernard, dit is erg actueel. Wat is het, dat je het niet mag benoemen?
  Als je kippen door de hond van de buren worden doodgebeten, dan geef je je eigen hond toch geen schop als hij bij de kippenren staat.
  Als alle ganzen de zwartewaterallee weer eens oversteken, noem je ze dan vogels of ganzen?


  ⚠️ Meld

 9. Ben blij dat er nauwelijks staat in je zin. Blijkbaar zit er toch iets van ratio in je 😉
  Ook ik ben van mening dat bepaalde groepen oververtegenwoordigd zijn in criminele handelingen. Echter daarmee zijn niet alle personen uit die groep crimineel. Of vind jij van wel?
  Het feit dat 40% van de gevangen autochtoon is verbaasde mij ook overigens. Mijn gevoel had een ander percentage verwacht, juist door de berichtgeving in de media.
  Dus nogmaals, oppakken, harder straffen en zelfs terugsturen is voor mij een optie. Maar het massaal wegzetten van welke groep dan ook, kan ik niet over mijn hart verkrijgen.

  @Steven, ik heb nergens gemeld trots te zijn, was alleen om duidelijk te maken dat ik niet sympathiseer met met criminelen. Een conclusie die jij ongefundeerd trekt.


  ⚠️ Meld

 10. He Bernhard, afhaken en afwezig zijn moet je denk ik niet doen.
  ’t is wel een zwaar klusje voor je begrijp ik , voor mij ook.
  En ik ben er omdat ik toch hoop heb dat mijn mening misschien
  iets kan helpen, en ik vat vaak ook moed jou mening te lezen.
  En ik vat moed dat er zovelen meelezen, kennis en meningen delen.
  Wil je alsjeblieft aan boord blijven ?  ⚠️ Meld

 11. Passant

  62,8 procent van de mensen die in 2013 in de gevangenis zaten, is allochtoon. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het CBS vorige week publiceerde.

  Nu iets meer nog


  ⚠️ Meld

 12. 62,8 procent van de mensen die in 2013 in de gevangenis zaten, is allochtoon. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het CBS vorige week publiceerde.

  Zou dat beteken dat autochtonen eerder wegkomen met een alternatieve straf of boete?


  ⚠️ Meld

 13. @Hinkelaar, ik heb de laatste tijd van niemand hier wat geleerd. Jij bent overigens de uitzondering. Jij zette me vaak wél aan het denken. Verder niemand. Ook heb ik niet de indruk dat iemand iets van mij geleerd heeft of heeft willen leren. Dus waarom zou ik verder hier nog reacties moeten plaatsen?


  ⚠️ Meld

 14. Mike70,
  Ja natuurlijk. ??
  De overvallers met de bekende signalementen, zijn ook allemaal undercover met plakbaard en proberen een andere bevolking de schuld te laten krijgen.  ⚠️ Meld

 15. @jasper, waar staat dat ik jou racist noem? Ik heb het over wegzetten van groepen, dat het hier etniciteit betreft, heeft naar mijn idee niets met racisme te maken.

  @hinkelaar, ik snap bernard volledig. Inhoudelijk is er geen discussie te voeren met velen hier. De enkele uitzondering maakt dat ik blijf posten. Maar het valt niet altijd mee om te reageren.

  @henk, volgens mij zijn er weinig honden die kippen doorbijten, maar dat terzijde. Ik zou het hek verstevigen en zorgen dat die hond mijn kippen nooit meer zou kunnen doodbijten. Ik zou echter niet alle honden muilkorven. En ja, een gans is een gans dat mag je best zo noemen. Maar vraag je ook af waarom die gans besluit over te steken.


  ⚠️ Meld

 16. Ach, binnenkort komt het PVV promotie team ook u overvallen, diefstal plegen of uw dochter lastig vallen of erger. En het mooiste is, het kost de PVV helemaal niets! Misschien gaan de ogen dan pas los na een diefstal maar betwijfel dat.


  ⚠️ Meld

 17. Admin misschien standaard bij politie berichten een slotje er op. Al is het nu wel dweilen met de kraan open zo.
  Sommigen reageren echt dwang matig lijkt het wel.


  ⚠️ Meld

 18. Het dwangmatige reageren beheersen deze mannen perfect. De jarenlange ervaring op de LWL heeft ze gemaakt zoals ze zijn.

  Helaas kan Willem Lucht daar over mee spreken. Met als dieptepunt een bericht over de man verspreiden , terwijl de man in het ziekenhuis ligt in afwachting van een operatie, dat Willem Lucht in coma ligt en doktoren vrezen voor zijn leven.

  Dit gedrag is waarschijnlijk het voedsel wat ze dagelijks nodig hebben.  ⚠️ Meld

 19. Dat voordeel heb jij weer Eddietje , jij hebt een Tita tovernaars puntmutsje op. ,met je toverstafje en het magische glazen bolletje,

  Ik moet het helaas met mijn opgedane ervaring en kennis doen.


  ⚠️ Meld

 20. Bericht door Jasper Bos, op 19 december 2016 22:11
  Gebruik die ervaring en kennis dan en reageer eens op het nieuwsbericht ipv op anderen, omdat het niet past in je wereldbeeld.

  Jasper Bos

  Mag ik jou verzoeken om niet te doen of jij inzicht in mijn wereldbeeld hebt.
  Jij kent mij niet en jij zult mij ook nooit leren kennen, dat is voorbestemt voor mensen die ik hoog in het vaandel heb, en daar zul jij nooit tussen passen,

  Ook bepaal jij niet waar ik en op wie ik reageer, ik laat mij niet door jou achter je toetsenbordje vertellen wat ik moet doen. Het spijt mij Jasper Bos maar daar heb je te weinig kwaliteit voor.  ⚠️ Meld

 21. Laten we nou maar hopen dat de daders snel opgepakt worden.
  De daders van de aanslag zojuist op de kerstmarkt in Duitsland gelukkig wel.
  En Geert is terloops ook nog uitgeroepen tot politicus van het jaar.  ⚠️ Meld

 22. Ernstje, je geeft aan dat je zelf wil bepalen waar en op wie je reageert. Prima, maar leg’s uit: waarom probeer bij mensen die anders denken dan jij een ban aan te smeren? Mogen die NIET zelf bepalen waar en op wie ze reageren? Wonderlijk…..ik vind dat digitaal racisme;)


  ⚠️ Meld

 23. Eddietje zet eens even je Titatovernaarspuntmutsje af , en maak je huiswerk eens goed. Als ik zaken aan de kaak stel die jou niet welgevallig zijn , betekent niet dat ik om een ban vraag.
  Dat ik zaken in een ander perspectief zet als jij dat doet , is dan jou probleem. Dat jij bij uitstek op het draadje van Willem Lucht daar een discutabele rol speelt en misbruikt maakt van de goedgelovigheid en de kinderlijke naïviteit van de beste man is op zich al diep triest.

  Dat jij nu je activiteiten daar tijdelijk niet meer kunt botvieren ivm de afwezigheid van de beste man , heb jij je werk terrein verplaatst naar WLZ..

  Alleen heb je hier het nadeel dat jou gelikte en voorspelbare reacties door meerderen met het grootste gemak door geprikt zijn.

  ps Het valt ook niet zo erg op dat jij als Jasper Bos het begrip ,,, wereldbeeld ,,, eenduidig gebruiken.


  ⚠️ Meld

 24. @Ernst

  Hij gaat en draaft maar door. Jammer dat hij dit podium gebruikt om zijn ideeën te spuien. Niemand zit daarop te wachten.


  ⚠️ Meld

 25. Arme ernst, oude emoties over willem lucht in een bericht van lang geleden. Het moet je wel hebben geraakt of niet als je er nu nog mee bezig bent?

  Wat ernst zijn mening en reactie is op het nieuwsbericht, is nog steeds niet duidelijk. Zoveel emoties van verdriet en boosheid zit er blijkbaar nog achter.

  En dan ook nog verbanden gaan zoeken tussen reacties van mensen. Alsof eddie en ik dezelfde personen zijn. Koekoek! Is de verpleegster al bij je geweest om je de medicijnen te geven?


  ⚠️ Meld

 26. Jasper Bos ,

  Wat mij raakt is dat er achterlijke idioten zijn die een bericht de media in slingeren dat Willem Lucht in coma zou liggen en dat artsen voor zijn leven vrezen,

  En Jasper Bos dit gaat over die misselijke actie van 4 weken geleden, dat kan misschien in jou denkwijze ,,, verleden ,,, zijn

  Het toppunt van walgelijkheid is dat dit gedaan is door zijn zelf benoemde ere- lid, die door een paar tientjes per post te sturen Willem Lucht de ogen dicht drukt en zo Willem Lucht kan manipuleren. Zo ziek en zo ver gaan die fijne jongens.

  Slaap lekker verder Jasper Bos , hier zitten gelukkig nog mensen die dit smerige spel wel doorzien.

  Dan ben je mijn inziens zwaar en zwaar gestoord in je boven kamer.


  ⚠️ Meld

 27. Helemaal met je eens Ernst.

  De verbale misdragingen stapelen zich maar op en niemand bescherm ons. Hij verraadt ons. Er is een revolutie nodig om ons te beschermen. Hij is knettergek.  ⚠️ Meld

 28. Ernst, ik kan niet veel van je verhaal maken omdat ik niet op de hoogte ben van het verhaal van Lucht. Wens hem sterkte.

  Maar wat is nu je mening over het nieuwsbericht?

  Abe van der Ban ook geen mening. Wel zeiken op anderen zoals we het gewend zijn. Er moet een digitale politie komen die het linkse gedachtegoed beheert en beheerst. Ieder andere mening is niet toegestaan.

  De islam tolereert dat ook niet dus misschien wat voor je.


  ⚠️ Meld

 29. Eddietje .

  Jullie wisselen elkaar goed af, wel oppassen voor weer een domme fout te maken.

  Jij weet toch heel goed waar ik het over heb.

  Ik laat het hier maar bij, maar mijn standpunt en mening over jou en Jasper Bos is geen millimeter veranderd en zal ook niet veranderen. Net zoals het wangedrag van jullie beiden dat niet zal doen  ⚠️ Meld

 30. Bedankt weer voor je fantastische psychologische onderbouwing. Hoop dat het een beetje op lucht zo op deze koude dag.

  Maar wat is je mening nu over het nieuwsbericht? Erg h? arabische islamieten die de blanke overvallen of vermoorden? Ach, allemaal heel gewoono tegenwoordig en we slikken het als zoete koek.

  Pechtold en Merkel lossen het wel op voor onze kinderen en kleinkinderen.


  ⚠️ Meld

 31. Bericht door Jasper Bos, op 20 december 2016 9:49
  Ernst, ik kan niet veel van je verhaal maken omdat ik niet op de hoogte ben van het verhaal van Lucht. Wens hem sterkte.

  Jasper Bos.

  Gelukkig zijn er wel mensen op de hoogte van de smerige JUDAS praktijken en streken die zijn zgn fans hem flikken met hun psychotische ziekelijke gedrag, En ja diezelfde idioten opereren ook hier op WLZ.  ⚠️ Meld

 32. Ik hoop echt dat die terreur stopt zowel hier op WLZ als in de gehele wereld.

  Dat populistische haatzaaierij gedoe moet maar eens een halt toe worden geroepen. Je ziet het overal en ik ben er helemaal klaar mee.

  Wat dat betreft ben ik heel blij met dat frisse en positieve geluid van een Jesse Klaver. Van dat soort jonge veranderaars kunnen we er veel meer gebruiken in onze hedendaagse politiek. Daar hou ik me daar maar aan vast.

  Ondanks onze meningsverschillen, wens ik een ieder Gezegende Kerstdagen.


  ⚠️ Meld

 33. Jesse Klaver, laten we een marokkaan aannemen voor de kiezers? Groen Links die vorig jaar aangaf: onzin dat terroristen met vluchtelingen mee reizen.

  Knettergek dus GroenLinks. Compleet los van de realitieit met de blote voeten mentaliteit terug naar 1968. Nee.


  ⚠️ Meld

 34. De vluchtelingen gaan weer retour, de asielzoekers mogen blijven. En aangezien, volgens jou, de terroristen met de vluchtelingen mee reisden …. 😀


  ⚠️ Meld

 35. @Ernst

  Dit onderwerp gaat niet over een lokale politieke lijsttrekker, maar over iemand die is beroofd door drie Arabische criminelen die uitgeprocedeerd zijn en rovend door Nederland trekken, omdat ze door onze overheid niet het land worden uitgezet.


  ⚠️ Meld

 36. Niet volgens mij, volgens de realiteit:

  Aanslag Berlijn door een vluchteling/ asielzoeker:

  De verdachte was volgens een bron binnen het Duitse veiligheidsapparaat een bekende van de politie. Hij zou ⤸kleine vergrijpen” hebben gepleegd. De man verbleef volgens de bron, die werd opgevoerd door persbureau Reuters, inderdaad in de vluchtelingenopvang op het voormalige vliegveld Tempelhof.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/12/dit-is-wat-we-weten-over-de-aanslag-in-berlijn

  Aanslag Parijs door vluchtelingen/ asielzoekers:
  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/20/franse-justitie-bevestigt-twee-daders-aanslagen-parijs-kwamen-als-vluchteling-via-griekenland/

  Italië arresteert IS terrorist op vluchtelingenboot:
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/italie-arresteert-terrorist-op-vluchtelingenboot  ⚠️ Meld

 37. Admin: sluiten maar weer dit topic, gaat zoals gebruikelijk de laatste tijd weer niet over het originele onderwerp. Schuldigen; wat mij betreft de figuren die al heel lang een ban hadden moeten krijgen. Succes!


  ⚠️ Meld

 38. Er zit inderdaad helaas weer niets anders op dan dit topic te sluiten.

  Hoe vaak moeten dit soort reacties nog geplaatst en getolereerd worden, voordat er adequaat opgetreden wordt.

  Zal het in 2017 vriendelijker worden?


  ⚠️ Meld

 39. Zolang figuren die neonazistische trekjes en denkbeelden hebben en hier een podium krijgen, zal ook de verloedering hier zijn sporen achterlaten.  ⚠️ Meld

 40. @Leonardo

  WLZ is een site waar iedereen zijn mening kan en mag geven, mits er wordt voldaan aan bepaalde criteria. Lezende de bovenstaande reacties is er niets wat buitensporig is en buiten alle proporties valt. Dat mensen onderling het niet met elkaar eens zijn, is daarom nog geen reden om een ander een ban te willen laten aansmeren laat staan het hele topic maar meteen te laten sluiten.


  ⚠️ Meld

 41. @Ernst

  Zolang figuren die neonazistische trekjes en denkbeelden hebben en hier een podium krijgen, zal ook de verloedering hier zijn sporen achterlaten.

  Wil je dit soort beschuldigen achter je laten. Je gaat nu te ver.


  ⚠️ Meld

 42. Ik ben er ook bang voor Ernst. Kijk om je heen en je ziet het gebeuren. Ik begrijp het ook niet na wat we in het midden van de vorige eeuw hebben meegemaakt. De verhalen van mijn vader en opa aanhorende moeten we dat toch niet weer willen?


  ⚠️ Meld

 43. Steven, onzin, bij dit topic staan weer legio reacties die niets met het onderwerp te maken hebben en ook wordt er weer volop de man gespeeld. Alle aanleing dus om dit topic ook weer af te sluiten. En om bans uit te delen.  ⚠️ Meld

 44. Bericht door Steven, op 20 december 2016 13:18
  @Ernst

  Zolang figuren die neonazistische trekjes en denkbeelden hebben en hier een podium krijgen, zal ook de verloedering hier zijn sporen achterlaten.

  Wil je dit soort beschuldigen achter je laten. Je gaat nu te ver.

  Steven.

  Typerend dat je nu wel reageert, waar was je met je opgestoken vingertje waar ik voor alles en nog wat werd uitgemaakt?

  Toen gaf jij toch ook niet thuis?

  Zolang het is toegestaan dat er permanent beledigd mag worden, is dit dus de keerzijde van de medaille. Het is nog altijd de gulden regel,,, wie kaatst, kan de bal terug verwachten,,,


  ⚠️ Meld

 45. Mee eens Steven. Lijkt wel of D66 volk steeds meer moeite heeft met democratie, trias politica en vrijheid van meningsuiting. Terug naar de middeleeuwen en alles wat niet politiek correct is, op de brandstapel ermee.


  ⚠️ Meld

 46. Allereerst sterkte voor het slachtoffer. Zal best impact gehad hebben. Leonardo jouw bijdragen hier zijn ook weinig zinvol. Het enige wat jij doet is vragen om bans voor mensen die jouw niet aanstaan. Kap daar is mee, zo kinderachtig.


  ⚠️ Meld

 47. Nog geen enkele ontopic reacties, alleen maar zeiken op anderen van:

  1stejohn, ernst, abe vd ban, leonardo en Passant. Tegen de regels van het forum dus graag een ban voor deze personen.


  ⚠️ Meld

 48. Ik ben er ook bang voor Ernst. Kijk om je heen en je ziet het gebeuren. Ik begrijp het ook niet na wat we in het midden van de vorige eeuw hebben meegemaakt. De verhalen van mijn vader en opa aanhorende moeten we dat toch niet weer willen?

  Wel fijn dat je je aangesproken voelt Jasper Bos. Ik heb geen namen genoemd hoor. 😀


  ⚠️ Meld

 49. Beste @Ernst,

  Anderen beschuldigen van neonazistische gedachtegoed gaat gewoon te ver. Dit heeft namelijk niets met neonazistische trekjes te maken. Sterker nog; Mijn vader heeft destijds op 16 jarige leeftijd als boordschutter bij de Engelse R.A.F. gediend, om ons land te bevrijden van juist die nazi’s waar jij hier anderen van beschuldigd. En wanneer ik het over drie Arabieren heb die iemand beroven, dan is dat op feiten berust. Diezelfde feiten zoals mijn vader mede ook ons land heeft bevrijdt, zodat jij en ik en de volgende generaties in ons land een toekomst kunnen opbouwen.


  ⚠️ Meld

 50. Nog wat te melden over deze overval door deze Arabieren Abe? Of blijf je op de personen spelen? Je zou een ban hiervoor moeten krijgen…


  ⚠️ Meld

 51. Je houd er vreemde gedachten op na Abe, en maakt vergelijkingen die nergens op slaan. (2e w.o., neonazi’s ) . Heb je ook nog wat te melden over deze laffe overval door drie Arabieren?


  ⚠️ Meld

 52. Ik denk dat je me verward met iemand anders. De conclusies die jij trekt zijn geheel voor jouw eigen rekening. Daar neem ik afstand van. Maar even goed vrienden hoor.

  Welke Arabieren en hun laffe overval heb je het over?


  ⚠️ Meld

 53. Het lijken me goede verdachtenomschrijvingen zoals het slachtoffer kan geven. Mij lijkt dat de politie daar wel wat mee kan. Tegenwoordig zijn op veel plekken ook beveiligingscamera’s die van alles registreren. Hopelijk hebben ze die gasten al in het snotje wat dit drietal moet wel opvallen.


  ⚠️ Meld

 54. Abe is nu al vergeten waar dit topic overgaat !Het is toch wat. Ik verwar je met niemand. Jij haalt de 2e wereldoorlog erbij , en noemt iemand knettergek. Lees je reacties eens terug zou ik zeggen. Dan lees jezelf hoe je op de persoon speelt.


  ⚠️ Meld

 55. Nou breekt mij toch echt de klomp. Heb ik de 2e wereld oorlog erbij gehaald. Dat geloof ik niet. Heb ik niet genoemd hoor.

  En dat van ‘knettergek’ is natuurlijk een citaat van onze Politicus van het jaar 2016. Die voelde je al van verre aankomen.

  Of ben je dat alweer vergeten. Heeft hij heeeel recent getweet hoor.


  ⚠️ Meld

 56. Ik begrijp het ook niet na wat we in het midden van de vorige eeuw hebben meegemaakt. De verhalen van mijn vader en opa aanhorende moeten we dat toch niet weer willen?

  Dit is een citaat uit jouw eigen post, Abe. Een schandelijke en rechtstreekse verwijzing naar WO2. Huichelaar.


  ⚠️ Meld

 57. Komt ie Abe , ‘ ik begrijp het ook niet na wat we in het midden van de vorige eeuw hebben meegemaakt de verhalen van mijn vader en opa aanhorende moeten we dat toch niet meer willen?’ Zo duidelijk? Wilders heeft hier niets mee te maken, dus die reactie slaat ook nergens op. Weet je alweer waar dit topic overgaat? Overval door drie Arabische mannen.


  ⚠️ Meld

 58. Denk voortaan even na wat je opschrijft Abe, dan hoef je na die tijd ook niet zo te draaien. Leg is uit wat je dan bedoelde met ‘ ik begrijp het ook niet et cetera ‘ ben erg benieuwd.


  ⚠️ Meld

 59. Ik weeg zorgvuldig de woorden die ik kies. Dat zouden meer mensen moeten doen. Dank voor je bezorgdheid.

  Ik begrijp dat je me bepaalde woorden in de mond wil leggen, maar daar trap ik niet. De woorden die ik zorgvuldig gekozen heb, daar moet je het echt mee doen. Ook nu.


  ⚠️ Meld

 60. Zwak hoor Abe , sorry dat ik het moet zeggen. Ik leg je geen woorden in de mond. eddy038 en ik citeren wat je zelf geschreven hebt. En dan na de tijd ontkennen dat je W.O 2 erbij haalt. Erg zwak. Dus zo zorgvuldig ben je niet. Daar zal jij het mee moeten doen.


  ⚠️ Meld

 61. Bericht door Abe van der Ban, op 20 december 2016 14:49

  Ik begrijp dat je me bepaalde woorden in de mond wil leggen, maar daar trap ik niet. De woorden die ik zorgvuldig gekozen heb, daar moet je het echt mee doen. Ook nu.

  Ja, Edje en Benja daar moeten jullie het mee doen:)


  ⚠️ Meld

 62. Abe met z’n ban: jij kiest niet zorgvuldig, jij draait en ontkent krampachtig wat je zelf geschreven hebt. Maar jij ervaart dat blijkbaar als ‘zorgvuldig’. Waarschijnlijk omdat je niet anders kunt. En met dat gebrek moet jij het doen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.