Zwolse DragQueen mag naar finale

Zwolle – Afgelopen weekend won de Zwolse DragQueen Shadow McQueen de Miss Annie Strass en verdiende hiermee een finaleplek tijdens de groots opgezette "Miss Travestie Holland 2017" verkiezing die volgend jaar in oktober plaats zal gaan vinden.

15591009_1292836897443435_3611088459571185992_o.jpg

Na 2 eerdere voorrondes stonden er afgelopen zondag 5 finalisten op het podium van de Pallaz in Eindhoven tijdens de Miss Annie Strass verkiezing en mochten de dames alles uit de kast trekken om de jury en het publiek te overtuigen van hun charmes en entertainmentwaarde. Een ware rollroaster vol met glitters, pruiken, galajurken en hysterische muziek stonden synoniem voor Shadow McQueen en waar de jury en het publiek haar voor beloonde met een staande ovatie. Na 3 verschillende acts die varieerden van een musicalmix van de Lion King, een Songfestival ode aan Sweden en een heerlijk golden oldie in een nieuw uptempo jasje werd Shadow onder een luid applaus gekroond tot DE nieuwe Miss Annie Strass, en mag ze zich op gaan maken voor de titanenstrijd tijdens de "Miss Travestie Holland 2017" verkiezing en zal ze de strijd aangaan met 11 andere DragQueens die ook uit eerdere voorrondes voortkomen. Voor nu kunnen de jurken heel even weer de kast in, maar vanaf 1 januari zal het hele jaar in het teken staan van de verkiezing en heeft Shadow aangegeven dat ze er alles aan zal gaan doen om Zwolle trots te laten zijn op haar, en ze zal het dan ook zeker niet onder stoelen of banken steken dat ze een echte blauwvinger is!

Artikel delen:
Reacties 33
 1. Lekker belangrijk, laat die stumper maar eerst is zien dat
  Hij wat presteert in het leven.
  Heeft zijn eigen cafe failliet laten gaan, en boel andere mensen met schuld laten zitten.


  ⚠️ Meld

 2. @ Gordon vertel is dit weer zo’n 1 die graag de publiciteit zoekt net als dat horeca volk waarvan het bootje was gestolen uit de stadsgracht afgelopen zomer?


  ⚠️ Meld

 3. Mooi voor hem

  Diefstal van een bootje en een homo in vrouwenkleren vergelijken. Vergelijking van het jaar 2016 voor mij. En je afvragen of een travestie graag de publiciteit zoekt.

  Dit moet wel een grap zijn.  ⚠️ Meld

 4. samen met mijn vriend beleven we altijd veel plezier aan een optreden. kom gewoon eens kijken voordat je oordeelt. Echt heel gezellig! 😀


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door stbabylon, op 21 december 2016 12:24
  samen met mijn vriend beleven we altijd veel plezier aan een optreden. kom gewoon eens kijken voordat je oordeelt. Echt heel gezellig! smilies/cheesy.gif

  Gelukkig leven we in een land waar dit allemaal mogelijk is. Hier mag je en kun je wezen wie je bent.

  Blijf lekker genieten met je vriend. En sta ver boven het die lui die een ander het geluk misgunnen.

  Die zijn beter in het gooien met kadavers en varkens koppen , dan de dialoog aan te gaan.


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door stbabylon, op 21 december 2016 13:28
  Kadavers en varkenskoppen zijn soms nodig anders kom je om in het D66 volk met het weg met ons beleid. smilies/cheesy.gif

  Hoeveelste nickname is dit al voor jou? Kun je ze nog uit elkaar houden in je hoofd? Het is dringen in dat verwarde hoofd van je met al die namen van je.

  Maar je bent in ieder geval niet alleen , je kunt hele gesprekken met ze in je hoofd voeren, dat lost wel je eenzaamheid op, dat dan wel weer.


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door RietPluim, op 21 december 2016 13:40
  Niet te geloven. Werkelijk iedere discussie loopt uit op D66 en weg-met-ons.

  Moderatie is een lachertje hier.

  RietPluim.

  Als je ook niets anders kunt en verder in je zinloze leventje zonder inhoud niets betekend , is dat ook nog maar de enigste optie voor dit soort zielige figuurtjes. Hebben ze nog beetje idee ergens bij te horen.

  Dan is dit platform nog de enigste lijn naar het real live voor die jochies op hun zolderkamertjes om de internet hooligan uit te hangen.

  Onze lieve Heer heeft ook van zulke sulletjes geschapen.


  ⚠️ Meld

 8. Hallo,

  De oude bekende (linkse) japser hier. Ik ben tegenwoordig alleen nog maar lezer, maar moet nu toch echt weer reageren.

  Mijn email adres, is bekend hier, en begint met stbabylon. Ik ben de enige ter wereld die die naam gebruikt.

  Nu is er dus iemand die het nodig vindt om onder die naam te gaan posten. Dat iemand onder mijn eigen naam (Jasper Bos) hier post, kan. Er zijn meer hondjes die fikkie heten, zoals die persoon zelf al aangaf vorige week. Hoewel ik dat lastig vind, kan ik daar mee leven.

  Echter, dat iemand het nodig vindt om mij persoonlijk te gaan lasteren, want dat is hier gaande, gaat mij te ver. Dit vind ik bijzonder kinderachtig en zie ook niet in waarom iemand daar de moeite voor wil nemen.

  Uiteraard heb ik hiervan melding gemaakt bij de WLZ redactie.


  ⚠️ Meld

 9. Wat een ophef, Japser. Neem jezelf niet zo serieus. Dat doen anderen ook niet;)

  Meest bizar is nog wel dat je schrijft dat je het lastig vindt dat er meerdere Japsers Bossen bestaan (‘alhoewel je daar mee kunt leven’). Nou, gelukkig maar, wat een opluchting… Overtreffende trap van narcisme/typisch Pechtoldje


  ⚠️ Meld

 10. Zwolle toch op een andere manier op de kaart gezet. Mooi , het kan ook dus zo.

  Japser, net het twitteraccount bekeken van stbabylon. Je hebt het over laster en zelf lees ik in je tweets over een website vol met boze blanke mannen. Grappig, pot verwijt ketel verhaal dus.

  Kolere die @DannyRoodbol van @foknl is toch echt wel het prototype butthurt whitemen met z’n oneindige gejank over blanke-mannen-racisme.

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/740462/1/1/50/albert-heijn-schokt-met-pro-slavernijposter.html ?? zoals ik zei, een eng mannetje, Danny Roodbol.

  Jasper Bos ⤏@stbabylon 28 jun.

  Oei, wat is die Danny van @foknl een bang blank mannetje. Normaal niet zo eng, maar hij runt een site vol andere bange blank mannetjes. #eng  ⚠️ Meld

 11. Japser heeft het over eng……zo zelfingenomen links is pas eng…met z’n gelik naar pechtold.

  @Bertje: scherpe observatie. Conclusie: Japser is een narcistisch hypocrietje.

  Zou hoge ogen gooien op de draak-queen verkiezing;)


  ⚠️ Meld

 12. Drag en travestie mag wel meer aandacht hebben hier in Zwolle.

  @eddie038: japser is vast zo’n figuur met baardje, hippe zonnebril en sandalen. Wat te dikke vrouw ligt bij hem in bed en eigenlijk moet hij nog uit de kast komen. Regelmatig vroeger in elkaar geslagen vanwege zijn niet mannelijk zijn door enge blonde blanke mannen. Vandaar misschien de afkeer. 😉


  ⚠️ Meld

 13. @ Japser, er schijnt juridisch wat mogelijk te zijn met de begrippen “laster en smaad”. De zielig gefrustreerd zure zuigstukjes, zouden je er bijna toe brengen. Mooi is wel, dat je al heel ver kunt komen zonder kosten. Uiteraard kan een platform dat dit podium biedt hier ook in betrokken worden. En welke ambitieuze jurist hengelt nou niet naar een proefprocesje?


  ⚠️ Meld

 14. 😉 ed

  Beste jongen, het is niet alleen dat goedwillende posters er hier last van hebben. Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel mensen die dit platform eerst bijzonder waardeerden, hier nu met ergernis op kijken?
  Weet je dat daar ook ondernemers en mensen die met nieuwsberichten komen, tussen zitten?

  Of lukt het je sowieso niet om je in te leven in een ander?
  Totaal gebrek aan empathie? Nee, dat verbaast me zeker niet.

  —-

  Ontopic: komt als een goed feest over…. En er kan (wat mij betreft) niet genoeg gefeest worden. Veel plezier verder en mooie plannen voor 2017

  vanaf 1 januari zal het hele jaar in het teken staan van de verkiezing en heeft Shadow aangegeven dat ze er alles aan zal gaan doen om Zwolle trots te laten zijn op haar, en ze zal het dan ook zeker niet onder stoelen of banken steken dat ze een echte blauwvinger is!  ⚠️ Meld

 15. Dick, wacht even. Ga uitgerekend JIJ het hebben over ergernissen?? Kijk, ik heb de indruk dat jij en je maatjes het heel gezellig hebben zolang er een Joop-sfeertje hangt. Maar zodra er wat andere visies, ideeën en meer realisme verschijnt, wekken jij en je geestverwanten de indruk acuut in de kramp te schiete om er vervolgens een standaardrefllex uit te gooien waarin zelfreflectie nu niet bepaald vertegenwoordigd is. Dus empathie? Begin eens met kritische retrospectie.


  ⚠️ Meld

 16. Jeetje mensen, en Jasper, als er vrouwen zijn die een piemel
  willen, dan kan dat, en terecht toch ?
  En andersom kan ’t ook.
  In de zorgverzekering zelfs. Ik zeg niet dat ’t zou moeten
  kunnen in de zorgverzekering, maar ’t kan.  ⚠️ Meld

 17. Had ik al op dit topic gereageerd? nee? oke, welnu het volgende:

  over het algemeen zijn extraverte types van travestiepluimage mensen die een spoor van ellende en ergenis achter zich aan slepen.
  hoe het zit met prins carnival hier boven op de foto heb ik geen idee van, evengoed voorspelt de uitdossing weinig goeds.


  ⚠️ Meld

 18. Een echte Blauwvinger ben je pas als je beide grootouders in Zwolle geboren zijn.
  Wat zouden zij van dit circus gevonden hebben??:'(


  ⚠️ Meld

 19. @Ed, moet toch niet vergeten te melden dat ik het juist vaak leuker vind om met andersdenkenden (fatsoenlijk) te communiceren. Zal mijn gezonde (hoop ik) nieuwsgierigheid wel zijn. Kwam tot deze aanvulling omdat ik het hier (bijvoorbeeld) leuk vind als de nogal anders denkende Hinkelaar voorbij komt. Communicatie met bijvoorbeeld zo’n dragqueen lijkt me ook erg gezellig.
  Om eens een actuele zijstraat te noemen.


  ⚠️ Meld

 20. @pvdberg ik heb geen idee of het serieus account betreft van stbabylon. Het lijkt er wel op namelijk. God heeft rare kostgangers in de wereld….


  ⚠️ Meld

Reageer