Grote renovatie flats Gomberstraat

Zwolle – De drie flats aan Gombertstraat 2 t/m 336 worden flink opgeknapt. De 168 appartementen worden energiezuiniger gemaakt door isolerende maatregelen. Zo worden de gevelpuien vervangen en komt er een slimmere mechanische ventilatie. Deze ventilatie registreert zelf hoeveel lucht in de ruimte ververst moet worden. Ook wordt fors in duurzaamheid geïnvesteerd: alle woningen gaan van energielabel G naar A. Daarnaast krijgen de bewoners als ze in aanmerking komen en dat willen, een nieuwe keuken, badkamer en toilet.

fotogombertstraat.jpg 

Aannemer Nijhuis B.V. gaat de renovatiewerkzaamheden uitvoeren en start in mei 2017 met de flat aan Gombertstraat 226 t/m 336

Alle bewoners zijn vorige week geïnformeerd over de start van de renovatie. In januari 2017 ontvangen zij meer informatie over de renovatie en kan er gekeken worden in de modelwoningen. De verwachting is dat in het voorjaar van 2018 alle flats gerenoveerd zijn.

In januari en februari 2017 worden vooruitlopend op de renovatie de liften vernieuwd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Kone B.V.

Artikel delen:

Reageer