Politie waarschuwt voor inbrekerstruc

Zwolle – Op de facebook pagina van de politie wordt gewaarschuwd voor een in Zwolle nieuwe toegepaste werkwijze van inbrekers.

In Zwolle komen meldingen binnen van het afplakken van de deurbel. Op deze wijze kunnen inbrekers meten of een bewoner thuis is. Door het later controleren of het plakband verwijderd is ontdekken de inbrekers dat er niemand thuis is. Meld u zich bij de politie als u zelf zo een plakbandje ontdekt. Probeer het plakband zo min mogelijk aan te raken ivm sporen.

Artikel delen:
Reacties 257
 1. Hoe meten inbrekers dan of je thuis bent? Ik kijk zelf echt NOOIT naar m’n deurbel, dus zo’n stukje plakband ga ik ook nooit zien zitten…


  ⚠️ Meld

 2. Blij dat we hiervoor worden gewaarschuwd. dit is waardevoller om te weten dan conclusies van De Klinker. De politie al gebeld? Nee zeker.8)


  ⚠️ Meld

 3. Idd. Goed dat de waarschuwing er is.
  Maar opsporing van zulken zou de hoogste prio vereisen,
  denk ik.
  Vergis ik me, of zit ‘de politie’ een beetje in de waarschuwende hoek?
  Ik lees liever van ‘de politie’ dat alles veilig is, vanwege dat
  al het tuig bij de oren gepakt is 🙂  ⚠️ Meld

 4. @Hinkelaar @De Klinker, zolang de politie niet bij elke deur een mannetje heeft staan, kunnen ze niet alles voorkomen.
  Dat kunnen we wel willen en verwachten, maar een beetje snuggere inbreker handelt als de politie juist niet in de buurt is.
  Juist door deze melding te doen, en als mensen wél aangifte doen, zouden ze onopvallend ter plekke kunnen zijn om deze lieden op te pakken.
  Kortom, als iedereen gewoon meehelpt, is de pakkans een stuk groter.
  Tevens word ik me weer een stukje bewuster van hoe ongure types te werk gaan en wat ik er aan kan doen om de kans te verkleinen dat ik slachtoffer wordt.


  ⚠️ Meld

 5. Net zoals de daders van aanslag in Berlijn, twee dagen later zit hij 1000 km verderop? Hoe is het met de overval juwelier Indische Buurt, overval pinautomaat Nieuwstraat, overval aan huis in Aa-Landen, overval pizzaria Holtenbroek en de overval van Jumbo in Assendorp?

  De dader omschrijving was een streepje-Nederlander. Zijn de daders al gepakt of vieren zij nu vakantie in Suriname / Antillen en Marokko?

  Misschien dat Sylvana SImons deze racistische daden naar de blanke mens aan kan pakken maar betwijfel het wederom….


  ⚠️ Meld

 6. JA, grensen dicht, dat zal ze leren! En iedereen die er al is huisarrest geven, mogen alleen naar buiten als ze dat tijdig en schriftelijk aanvragen. Moeten ze wel vooraf aangeven waar ze heen gaan. Misschien allemaal een enkelband, is ook een idee, want stel je voor als er eentje is die het verpest voor de rest. Helpt dat niet? Dan deporteren! Maar uiteraard wél de privacy van raszuivere nederlanders beschermen. Want Whatsapp en facebook zijn heilig. En volop op vakantie naar landen als Turkije, Indonesië, Thailand. Hoe hypocriet.

  Vervolgens gaan we klagen dat we in de file voor de grensovergang staan, worden prijzen hoger door economische gevolgen grenscontroles en wordt alleen de schijnveiligheid vergroot. Utopisch om te denken dat er geen aanslagen en criminelen meer zullen zijn als we de grenzen sluiten (ETA, IRA, RAF, RARA, zomaar vier voorbeelden van andere groepen met andere idealen). Kijk anders eens naar Beatrice de Graaf en hoe terrorisme zich ontwikkeld en (gelukkig) zichzelf ook weer vernietigd.

  En nee, ik sluit niet mijn ogen voor de overaanwezigheid van bepaalde groepen in criminele activiteiten. Ik geloof alleen meer in verbinden dan een wig drijven. En iedereen die zich niet kan gedragen, die moet (harder) gestraft worden. Blijkbaar genoeg ruimte in leegstaande gevangenissen. Houden we er ook nog wat werk aan over. Ben je dan ook nog eens te gast, dan retour afzender. Polariseren is niet de oplossing, maar het begin van een grotere ellende.


  ⚠️ Meld

 7. Problemen benoemen is toch echt iets anders dan polariseren of populisme. En na benoemen moet een daadkrachtige, onorthodoxe aanpak ingezet worden inclusief onorthodoxe sancties. Impactvolle problemen vragen om een impactvolle aanpak. Linkse wegkjjkende D66 terminologie als verbinden, de dialoog aangaan, begrip tonen, in contact komen met en soortelijke enge prietpraat werken niet om het lihtgetinte probleem op te lopen, dat is inmiddels wel duidelijk. Alleen door een keiharde aanpak krijgen we onze vrijheid, veiligheid en identiteit terug.


  ⚠️ Meld

 8. Mee eens eddie en vdberg. Misschien moeten we harder een liedje gaan zingen als We are the World of Imagine met een kaarsje erbij. Toespraak van een burgemeester dat het allemaal heel erg is, we leven mee met de nabestaanden en meer verbinden en communiceren met elkaar.

  Dat zal de terroristen en zwarte daders leren om ons met respect te behandelen.


  ⚠️ Meld

 9. Luister naar PvdBerg, Eddie en Bratt! De aandacht moet naar terrorisme en zwarte daders gaan. Wat maakt zo’n plakkertje op de deurbel nou uit. Die haal je er toch zo weer van af… pfff, wat een drukte. Het is composteerbare tape, kan dus helemaal geen kwaad.


  ⚠️ Meld

 10. @Eddie038,laat me toch verleiden om op jouw zéér voorspelbare reactie te reageren. Staat ie onder copy/paste?

  Noem het hoe je wilt, maar een groep wegzetten en jezelf belangrijker vinden heeft een naam.
  Onothodoxe oplossingen aandragen zonder over de gevolgen na te denken, heeft ook een naam.
  En iedereen die een andere oplossingsrichting kiest dan jij, is een linkse, wegkijkende D66-er. Geloof me, die richting kies ik echt niet, al jaren VVD. Maar die zal ondertussen ook wel links zijn in jouw gedachten. Dit terwijl de PVV a) ondemocratisch is en b) in zéér veel gevallen linkser is dan de SP. Dus zou iets opletten met het wegzetten van linkse kiezers. En in het huidige politieke landschap heeft niemand het alleenrecht, dus door de compromissen zal de grote blonde leider je waarschijnlijk ook erg teleurstellen, maar dat ligt dan niet aan hem uiteraard.

  Nu ben ik toch benieuwd (al langer overigens) naar jouw oplossing voor het probleem. Schrijf het eens uit voor mij en alle anderen. Dus niet alleen populair: Grenzen dicht en Islam verbieden. Daar houdt het namelijk niet op.
  Nee, juist benieuwd hoe jij het voor je ziet om jouw oplossing gestalte te geven. Komt er een speciale politiemacht om te handhaven? En welke straffen/maatregelen zie je dan voor je. Ook voor de groep die al “binnen” is. En dan vooral de Antilianen en de Surinamers, die gewoon Nederlander zijn. Volgens mij zijn die in Nederland oververtegenwoordigd in het criminele circuit en niet de (asielzoekende) moslims.

  Ik hoop dat je een inkijkje geeft in hoe je dit voor je ziet. Dan heb ik nog niet over de economische gevolgen. Misschien kunnen we het daar later nog over hebben.
  Als jij een goed, uitgekristaliseerd plan aandraagd, ben ik misschien wel bereid anders tegen zaken aan te kijken. Tot die tijd ben ik de, in jouw ogen linkse-D66-wegkijker en blijf jij in mijn ogen de Semi-linkse-polariserende-populistische-PVV-er. Toch handig dat hokjesdenken van jou. Kan ik je ergens inplakken…..


  ⚠️ Meld

 11. Eddie, nergens lees ik in je argumenten een bepaald persoon. En moet Passant het wél op de man spelen. Dit is tegen de regels van het weblog. Blijkbaar voelt hij zich aangesproken de arme drommel.  ⚠️ Meld

 12. Blijf in je slachtofferrol Bratt W, doe je goed.
  Lees de reactie van Eddie nog even terug, directe reactie op mijn eerdere post, dus ja, voel me aangesproken. Niet dat daar iets mis mee is overigens. Mag van mij best, hoewel het kant nog wal raakt.
  Zo zal mijn conclusie over Eddie ook niet juist zijn, maar dat is nu eenmaal zoals discussies tegenwoordig gevoerd worden.
  Alle moslims zijn terroristen, iedereen die ze niet uit wil zetten is een linkse D66 stemmer en iedereen die populistische en/of polariserende opmerkingen plaatst is een PVV-er. Doen we zoveel mensen mee tekort, maar het is wel duidelijk voor velen……  ⚠️ Meld

 13. Ik hou de deurbell in de gaten!

  Pvdberg, eddie. Silvana kijkt alleen naar haar eigen kleur. Witte mensen overvallen mag en is geen racisme van de dader. Dat is cultuur en moeten we respect voor hebben. Het benoemen is polariseren en populisme. Pechtold en PvdA hebben nederland in de uitverkoop gezet.

  Weg met ons!


  ⚠️ Meld

 14. Ja hoor ze hebben het weer gered, de afd. anti buitenlanders. Dit weblog zit op een laag niveau . Maar succes met de nieuwe formule.:o


  ⚠️ Meld

 15. Sjakel, dit artikel gaat over criminaliteit. Het verband tussen dit verschijnsel en bepaalde bevolkingsgroepen is dan simpelweg niet te ontkennen. Sorry als deze realiteit jouw roze wereldbeeld verstoort. Waar ik het overigens pertinent met je over ONEEENS ben, is je verwijt t.a.v. de afdeling anti-buitenlanders. De Amerikanen, Chinezen, Zwitsers, Britten en Australiërs alhier zorgen nauwelijks voor overlast. Gek he, dat sommige groepen procentueel aanzienlijk meer ellende veroorzaken dan anderen? Maar laten we dat vooral ontkennen ipv structureel oplossen. Hoe? Gerichte aanpassing van het strafrecht doet al een hele boel. Zeker in combinatie met een voortplantverbod. En vinden de heren en dames van deze bevolkingsgroependat vervelend? Dan hoeven ze hier echt niet te blijven, maar kunnen ze gaan. Echt, ingewikkelder is het niet. We hebben genoeg aan onze autochtone en Antilliaanse criminaliteit, laten we het onszelf niet lastiger maken dan nodig. Als je leukemie hebt injecteer je jezelf toch ook niet ook nog even met HIV?


  ⚠️ Meld

 16. Beetje eens met Passant, ‘Polariseren is niet de oplossing,
  maar het begin van een grotere ellende.’

  Wat toelichting op het begrip ‘Polariseren’, (Mag denk ik van je Passant).

  Polariseren betekent : ‘het veroorzaken van een conflict of het versterken van tegenstellingen tussen partijen of bevolkingsgroepen.’ (Wiki).

  Polariseren kan je ook zien als het ‘verscherpen’ van tegenstellingen,
  nog wat meer lading dan alleen maar ‘versterken’ van tegenstellingen.

  Zie ook : https://nl.wikipedia.org/wiki/Polisario

  Dat gaat over een beweging die heel duidelijk wil ‘afscheiden’.
  De naam goed gekozen. En daarbij inzichtelijk welk middel ze kiezen.
  En polariseren is een super krachtig middel, t zit de meeste
  mensen wel zo’n beetje in het bloed.

  Wie dat middel kiest voor een rechtvaardig doel is goed bezig lijkt me,
  (zoals de ‘Polisario’ beweging deed).

  Het gevaar van zo’n makkelijk middeltje is dat het ook heel gemakkelijk te gebruiken is voor een onrechtvaardig doel. Veel mensen zit dat middeltje als het ware ‘in de genen’, lopen zo mee met degene die ’t gebruikt.

  Zonder zich af te vragen of het doel dat middeltje rechtvaardigt.

  Dan weer terug naar Passant; het gebruik van dat middel maakt vreselijk veel ‘stuk’. Grote ‘ellende’ zoals Passant schrijft.

  En toch, de veiligheid in onze samenleving moet veel beter gewaarborgd zijn denk ik. Veiligheid voor allen is een rechtvaardig doel lijkt me.

  Als dat er niet anders kan komen dan door polarisatie, dan is dat maar zo.  ⚠️ Meld

 17. @hinkelaar, bedankt voor weer een mooie, onderhoudende bijdrage. Het gaat mij (en jou) ook niet om de term. Er is een probleem, niet te ontkennen. Ik ben alleen nog steeds benieuwd naar de uitgewerkte oplossing van Eddie. Nu roept ie weer op voor een voortplantverbod. Prachtige tekst, maar zo kansloos in de uitvoering. Dus onhaalbaar.
  En wat betreft de leukemie/hiv symboliek: Als je hersentumor hebt, haal je ook niet alvast een long weg omdat daar ook een tumor zou kunnen komen…..


  ⚠️ Meld

 18. Voortplantverbod?
  Dat had ik nog niet begrepen.
  ’t meest effectieve voortplantverbod
  op een mening in onze hedendaagse samenleving
  hebben we denk ik te danken aan volkert van der graaf.  ⚠️ Meld

 19. Voortplantverbod ? Moet iedere niet blanke dan gecastreerd of gesteriliseerd worden @eddie038 ?

  Hoe wil je dit in de praktijk brengen ?


  ⚠️ Meld

 20. @eddie038:
  Wat moet er dan gebeuren als er per ongeluk toch een niet-blanke zwanger wordt? Hoe wens je om te gaan met gemengde stellen?


  ⚠️ Meld

 21. Dit heeft werkelijk niets met eugenetica te maken, beter lezen en onderzoeken graag. Dit gaat over het preventief elimineren van bedreigende ontwikkelingen die onze westerse cultuur, veiligheid, normen en waarden bedreigen. Met de dialoog aangaan, wegkijken, cherrypicking, kopjes thee drinken en verbinden schaffen wir es nicht, zoveel is nu wel duidelijk.


  ⚠️ Meld

 22. Walgelijk? Dat vind ik van de grondhoudingen, overtuigingen en vooral daden van de bevolkingsgroepen waar ik het over heb. Maar ik begrijp dat sommigen daar liever ‘de dialoog over aangaan’ in plaats van een hardnekkig probleem hard aan te pakken. Omdat ‘ we andere de tegenstellingen vergroten’. Klopt, die wordt ook steeds groter. Maar is dat een argument om te bukken, weg te kijken of onder het mom ‘ er zijn ook gooien’ niets te doen zodat jet gif zich verder verspreidt?


  ⚠️ Meld

 23. Over onderzoek doen gesproken…

  De kans dat je met je e-bike betrokken raakt bij een ongeluk is nog altijd tientallen malen groter dan dat je je bij een terroristische aanslag gewond raakt in Nederland. #FAIL #eddie038


  ⚠️ Meld

 24. Eddie038 en veel andere Nederlanders trouwens ook moeten het verschil leren tussen de Kans op een gebeurtenis en de impact ervan als een gebeurtenis zich voortdoet. Hij haalt alles door de war.


  ⚠️ Meld

 25. Zijn eigen gebrek aan kennis (op dit gebied) pareert hij door het wegkijken te noemen bij de mensen die het onderscheidt tussen kans en impact wel begrijpen


  ⚠️ Meld

 26. Goed idee Ed, voortplantingsverbod. Ga jij dan vooral voor aan in de rij bij de castratie staan om dit soort gedachtegoed niet verder te laten doorgaan in volgende generaties. Jou reacties zijn echt van een vreselijk walgelijk niveau. Kortzichtig, generaliserend en ziekelijk!

  Bijzonder ook dat Ed hier maar alles kan blijven verkondigen, mensen schofferen en dat mijn naam : Zwollenaarisback” nu wordt geblokkeerd vanwege niet zo nette reactie op walgelijke uitlatingen van Ed. Dit is echt het failliet van weblog Zwolle.


  ⚠️ Meld

 27. O, dus waar maken we ons eigenlijk druk om? Al dat gedoe om niets. Leg dat ook even uit aan de nabestaanden van slachtoffers van dodelijke aanslagen EN alle anderen die regelmatig geconfronteerd worden met het stuitende gedrag van bepaalde bevolkingsgroepen zoals leerkrachten, politie-agenten, ziekenhuispersoneel, winkeliers, buschauffeurs, autobezitters in Culemborg, Utrecht, inwoners van Ter Apel en al die anderen die het spuugzat zijn.


  ⚠️ Meld

 28. Het gaat niet primair om de kans op een dodelijke aanslag, maar over het gedrag en de denkbeelden van deze categorie. Dat schreef ik al eerder, maar daar las je waarschijnlijk gemakshalve overheen omdat de realiteit dan zo akelig dichtbij komt.


  ⚠️ Meld

 29. ZIBje, niet zo boos doen. Waarom heeft het leger der deugridders toch altijd zo’n moeite met andere meningen dan die van hunzelf? Veell moslims vertonen overigens vergelijkbaar gedrag. Misschien dat dat een band schept?


  ⚠️ Meld

 30. Je laatste reactie sluit uiteraard naadloos aan op mijn diagnose inzake jouw tekortkomingen. Dank voor de bevestiging ervan. En een hele fijne maar bovenal veilige jaarwisseling gewenst?

  Ga je het vieren in Keulen of Kopenhagen of vind je het daar te onveilig?


  ⚠️ Meld

 31. Bernard/abe, keulen is reuzeveilig. Daar heeft men inmiddels geleerd hoe het uit de hand loopt met dat gajes als je geen immense veiligheidsmaatregelen neemt tegen cultuurverrijkers. Maar dat vind je zeker ook overdreven.


  ⚠️ Meld

 32. Gelukkig houden wij, de gemiddelde blanke Nederlander, zich altijd en overal aan de regeltjes. Zo zijn wij.

  Voor ons zijn helemaal geen (extra) veiligheidsmaatregelen. Wij zijn een zeer gedisciplineerd volkje nietwaar. Nooit lees je over uitgaansgeweld op maandag in de krant.

  Vanavond om 22.00 uur mag er pas legaal vuurwerk afgestoken worden. Ondanks dat de verkoop in Nederland al vanaf donderdag gestart is, hoor je nu geen enkele knal of zie je geen enkele vuurpeil de lucht in gaan. Zo zijn wij.

  Wij zijn niet zoals hen. Wij zijn ?bermenschen


  ⚠️ Meld

 33. Eddie038, de linkse hoek zal onder de noemer progressief meer mensen importeren en daarbij de problemen zonder oplossingen. Want iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. Mochten er problemen zijn en ook worden benoemd, dan is het hek van de dam bij dezelfde progressieven.

  Want past niet in het wereldbeeld en dus ben jij de racist. Zelf heeft de policor geen oplossing of doet een voorstel voor het oplossen van probleem dus vraagt men het de ander. Iedere oplossing is een racistische of andere denkwijze, omdat niet

  iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen gedachte inhoud.

  Als een varken wordt geboren in een paardenstal is het gelijk een paard in Nederland. Als een stel muizen worden geboren in een leeg aquarium, dan is het gelijk een vis in Nederland.

  Zo werken de meeste hersenen van de zogenaamde verstandige universitaire progressieven in NL. Lekker laten leven, wijzer worden zij toch niet. En zij zullen alles recht lullen wat krom is.

  Daarom wordt iedere reactie van je van mijn kant gewaardeerd en hoop het ook in 2017 te lezen!  ⚠️ Meld

 34. @abe, zeker schandalig dat die vd berg die Eddie038 zo beledigd. Dat doe je toch niet tegen Eddie038. Als er een is die neutraal is dan is dat Edmansie038 wel. Foeii


  ⚠️ Meld

 35. Zucht Abe…..dus omdat er ook autochtonen zijn die crimineel zijn en de boel verzieken, moeten we die andere groep z’n gang laten gaan. Zo van: laat dat tumor maar zitten, je hebt toch al een longontsteking.


  ⚠️ Meld

 36. Ik hoor net op NPO1 dat van de woninginbraken 34% van de daders Katholiek is. En eddie038 wat denk je dat de politie doet met deze statistieken? Precies helemaal niets. Wat zou je er ook mee moeten doe. Ik de krant lees je daar ook helemaal niets over. Is dit in jouw wegkijken van de linkse kranten of haal je je schouders op want je bent zelf ook goed Katholiek?


  ⚠️ Meld

 37. Ik hoor net op NPO1 dat van de woninginbraken 34% van de daders Katholiek is.

  Kun je even een linkje van die uitzending plaatsen b.v.d.


  ⚠️ Meld

 38. NPO, uitzending gemist, programma dat om 15.15 in de ether was.

  Succes en veel plezier. Meeluisteren gewenst want het zal voor enkele individuen als schokkend ervaren kunnen worden.


  ⚠️ Meld

 39. Wahahaha, bernardus toch. Krampachtiger framen bestaat niet:D. En dat van ons belastinggeld. Net zoiets als: de meeste mensen die kanker hebben wonen in de randstad, dus dat is schadelijker dan roken. Sorry bernard, jouw redenaties zijn zo dom, als je jet over het niveau van WLZ hebt zou je eens bij jezelf kunnen beginnen.


  ⚠️ Meld

 40. @Abe van de ban 14:52
  Ook jij lijkt net als de Onzichtbare gefixeerd op huidskleur, en komt bovendien met een ordinaire godwin aanzetten.
  Ook voor jou geldt: het gaat niet om de huidskleur, het gaat om de binnenkant van mensen en het daaruit vloeiende gedrag.
  In wezen probeer je ed038 de racisme kaart toe te schuiven, maar ben JIJ degene die niet verder kijkt dan de huid.


  ⚠️ Meld

 41. En kom inderdaad eens met een link, dat praat wat makkelijker.
  Straks ga je nog beweren dat de terroristische aanslagen van de laatste tijd ook door katholieken zijn gepleegd.


  ⚠️ Meld

 42. NPO, uitzending gemist, programma dat om 15.15 in de ether was.

  Succes en veel plezier. Meeluisteren gewenst want het zal voor enkele individuen als schokkend ervaren kunnen worden.


  ⚠️ Meld

 43. @Onzichtbare
  Waarom moet deze “discussie” op slot, omdat je je gelijk niet kunt krijgen?

  @adrie de banner
  Doe eens linkje inderdaad.


  ⚠️ Meld

 44. Je had natuurlijk zelf ook even de moeite kunnen nemen om mijn tips op te volgen. Maar goed zo kun je het fragment zelf makkelijke opzoeken en beluisteren. Schokkend he? 😀


  ⚠️ Meld

 45. Maar Abe, een minderheid is dus zogenaamd katholiek volgens deze ‘NPO-bron’. Wat vind jij zelf van de onderbouwing van dit percentage? En stel dat het klopt, wat is dan in hemelsnaam je punt?


  ⚠️ Meld

 46. Eddie en consorten hebben gelijk. Problemen benoemen zonder voor racist worden uitgemaakt is al heel wat tegenwoordig. Of de kromme beredeneringen en argumenten worden bijgehaald. Met dank aan inderdaad de heer Pechtold en mannetje Klaver. Op naar verkiezingen maart 2017!


  ⚠️ Meld

 47. Gelukkig zijn het weer raadgevende verkiezingen en zitten we zodoende niet vast aan de te verwachten populistische meerderheid. 😀


  ⚠️ Meld

 48. Geef Steven een snoepje en hij is even stil, totdat hij weer een snoepje wil dan begint het geklaag opnieuw.

  Iedereen een mooie jaarwisseling gehad?


  ⚠️ Meld

 49. @Abe van der Ban

  Wil jij hier niet steeds zo zitten te zeuren en continu op de man te spelen. Wordt eens volwassen. Het nieuwe jaar is voor jou een mooie start om daarmee te gaan beginnen.


  ⚠️ Meld

 50. Lees je eigen reacties van gisteren normaals door. Nee een linkje heb ik ditmaal niet voor je. Dan kun je best zelf. Je hebt toch ook een veterstrikdiploma of strikt je moeder nog elke dag je veters?

  Mag 2017 een heel mooi integratiejaar worden.


  ⚠️ Meld

 51. Elke woord van onze Koning in de Kersttoespraak is raak en daar kan niet alleen Steven iets van leren.

  Ik stel dan ook voor dat iedereen, aar zeker bepaalde toeters, de Kersttoespraak (nogmaals) beluisteren en zichzelf hieraan spiegelen.

  Het lijkt erop dat door de toenemende ontkerkelijking we het spiegelen van onszelf aan het verleren zijn.

  We vervallen tot toeters en willen niet meer luisteren. Er ontstaan monologen ipv discussies.

  De boodschap van onze Koning is kraakhelder.

  Amen


  ⚠️ Meld

 52. Bedankt voor het compliment Abe.
  Toch ook even een kleine suggestie naar jou toe: Probeer inderdaad zoals ook gezegd door Steven je punt te maken zonder daarbij op de man/vrouw te spelen.
  Alvast bedankt.
  Mvg, W.A.


  ⚠️ Meld

 53. Abe is natuurlijk japser bos, boertje uit een dorpje verhuisd naar de grote stad Zwolle. Mag niet meer op verschillende sites komen vanwege op de man spelen. FOK, De Stentor en nu ook hier op het weblog.

  Zelfs zijn twitter zit vol met scheldkanonnades op mensen die zijn gedachtegoed niet volgen.

  Het zou fijn zijn als hij eens volwassen wordt zo op zijn middendertigste. Of terug gaat naar dorpje Veessen zonder internet. Dat is allemaal een beetje te veel voor hem en kan hij niet mee omgaan.


  ⚠️ Meld

 54. @Abe 14.47
  Begonnen waarmee?
  Te vaak menen wij en het is misschien pijnlijk om dit te horen, een soort troll gedrag te bespeuren. Waarom doe je dit, ben je vroeger gepest o.i.d.?  ⚠️ Meld

 55. Ik zag gisteren al weer wat van dat Oost europees schorum rondschuimen bij mijn appartement.De haren gaan gelijk recht overeind deuren op slot ramen dicht en honkbalknuppel uit de kast.


  ⚠️ Meld

 56. Lekker veilig anoniem onzin verkondigen. Als je iets persoonlijks tegen mij hebt, weet je mijn mail te vinden. Tot die tijd vraag ik je om zelf volwassen te worden en op te houden om hier anoniem mij af te zeiken.


  ⚠️ Meld

 57. Jasper is idd niet Abe. Abe is het wlz-typetje van bernard en/of leonardo. Check de domheid van de redenaties en de leugens en verdraaiingen als je om onderbouwing vraagt. Kan niet missen.


  ⚠️ Meld

 58. Hahahaha.

  Wat vond jij eddie038 van de officiële Kersttoespraak van onze Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg?

  Ik vond hem zelf kraak helder maar ik kan me voorstellen dat hij als erg confronterend ervaren wordt.
  Een dergelijke toespraak spiegelen aan jezelf vinden sommigen best eng.

  Wegkijken is dan toch een stuk makkelijker. Hoef je ook niet te veranderen. Dat is wel zo makkelijk.

  Nogmaals wat vond jij van die Kersttoespraak.


  ⚠️ Meld

 59. Wat heb je tegen Bernard en/of Leonardo. Ik ken ze niet persoonlijk en hun reacties vallen mij ook niet op hier bij WLZ. Wat steekt je dat je het speciaal op hen gemunt hebt?


  ⚠️ Meld

 60. Zo zie je maar dat onze Christelijke naastenliefde veel sterker is dan al het kwade bij elkaar. Prachtig warm gebaar.

  Persoonlijk neem ik jouw woede, agressie en onbegrip jou ook nooit kwalijk. Zo ben ik niet opgevoed. Wij mensen maken nou eenmaal fouten.

  Vergeven is het nieuwe woord voor woede, agressie en onbegrip. Wordt vergeven het woord voor 2017?

  Nu dezelfde discussie op radio 1.
  http://radioplayer.npo.nl/radio1/


  ⚠️ Meld

 61. Ik denk, maar nu ga ik even op de zetel van Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg zitten, dat hij er net zo over denkt.

  Verbinden en vergeven ipv woede, agressie en onbegrip blijven toeteren.


  ⚠️ Meld

 62. Nogmaals eddie038 ik neem het je nooit persoonlijk kwalijk. Ik ga nu even het touwtje uit mijn brievenbus. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ook in 2017.


  ⚠️ Meld

 63. Wat een verhaal @eddie038. Schandalig gewoon. Geld inzamelen voor iemand die een ander dood schopt. Ook ‘fijn’ voor de nabestaanden om te lezen dat de dader zich een racisme slachtoffer noemt. Wat een Hufter . Laat ze geld inzamelen vóór de weduwe en zijn gezin. Dit slaat echt nergens op.


  ⚠️ Meld

 64. Hoezo?

  De nabestaanden van het slachtoffer worden al vanuit de Nederlandse wet beschermt hoor. Geld inzamelen is echt niet nodig wel een goede en gespecialiseerde strafrecht advocaat raadplegen, zou ik de weduwe en haar gezin (niet zijn maar haar) adviseren. Maar ik neem toch aan dat ze dat al is ingefluisterd.

  Wat vind jij van mijn voorstel om verbinden en vergeven als het woord van 2017 aan te melden?  ⚠️ Meld

 65. Abe vind het een mooi warm initiatief. En is daarmee een morele natrapper naar de nabestaanden van Richard Nieuwenhuizen. Echt schandalig om in deze context de deugridder uit te hangen en het voor de moordenaars op te nemen. Zoveel geslijm en meelikken met de daders, wat een smeerlap!


  ⚠️ Meld

 66. Wie zit er trouwens achter de website van De Dagelijkse Standaard? Super eenzijdige website, maar ik vergeef het hen.


  ⚠️ Meld

 67. Gelukkig hebben we weer wat gevonden om alle moslims en buitenlanders op een hoop te gooien.
  En ja, ik vind het ook absurd dat, als het waar is, dit gebeurt. Zo graag het hele verhaal horen, dus van twee kanten. Een oordeel vellen is zo makkelijk, en ja, ook dat geldt twee kanten op.

  Ik heb met verbazing de reacties gelezen hierboven. Wilde er eigenlijk ook niets meer van vinden, maar wederom, niet gelukt.

  Toch probeer ik nog één keer om Eddie038 (of een ander die zijn gedachtengoed deelt) uit te dagen om uit te schrijven hoe hij zijn plannen voor zich ziet.
  Dus wie gaat handhaven, wat zijn de economische gevolgen en hoe wordt de veiligheid vergroot?
  Eén voorbeeldje wil ik geven:
  Van vrijheid van meningsuiting wordt door velen aangegeven dat dit verruimd moet worden. Dus alles mag je zeggen. Is immers een mening. Dus moet de wet aangepast worden.
  Alleen met het aanpassen van de wet, zet je dus ook de deur open voor (bijvoorbeeld) walgelijke haatpredikers. Zij mogen dan namelijk ook alles zeggen. Dus het klinkt fantastisch, maar in de praktijk heeft het ook een keerzijde.
  Dit geldt dus voor alles wat je beslist.
  Ben benieuwd Eddie038 hoe jij dus bijv jouw gewenste voortplantverbod in de praktijk ziet.


  ⚠️ Meld

 68. Abe je bedoelt verbinden als ‘ ik verbind u even door?’ 😛 . Vergeven , wanneer heb jij iemand vergeven, en wat had die persoon gedaan? Vast niet iemand die een aanslag heeft gepleegd op onschuldige slachtoffers of iemand dood geschopt heeft. Of vergeef je die ook hun walgelijke daden.


  ⚠️ Meld

 69. Castratie van mensen komt in de westerse samenleving bijna alleen nog voor wanneer er zeer dringende medische redenen zijn. Castratie heeft naast onvruchtbaarheid nog andere ingrijpende gevolgen voor de gecastreerde, doordat naast de productie van geslachtscellen ook die van een aantal hormonen wegvalt: bij mannen van het testosteron.

  Hierdoor nemen bij mannen bijvoorbeeld het libido en de agressie af. 😀


  ⚠️ Meld

 70. Ho stop.

  Haal eddie038 direct van de operatietafel af want castratie is niet meer nodig.

  Er komt nl geen benefiettoernooi voor veroordeelde voetbalvader.

  De woede en agressie zijn al helemaal weg bij eddie038 en zijn vervangen door liefde en begrip voor de voorzitter Mehdi Harboul van de geplaagde voetbalclub Nieuw West United.

  De noodzaak van een castratie is hiermee komen te vervallen. Goed nieuws.


  ⚠️ Meld

 71. Het Nederlands recht en ons gezonde verstand hebben ook hier gezegevierd van de woede, agressie en onbegrip.

  Hulde en begrip voor de beslissing van de moedige voorzitter.


  ⚠️ Meld

 72. Toeter valt ineens helemaal stil.

  Wat moet je ook als je nu niet meer agressief kunt zijn en je je onbegrip niet meer welig kan botvieren?


  ⚠️ Meld

 73. Zonder eddie038 is het hier op WLZ wel heel stil. Wij willen hem terug.

  Kom op met zijn allen. We moeten hem aanmoedigen. Schrijf mij maar na….

  eddie038 😀


  ⚠️ Meld

 74. dit artikel gaat over criminaliteit. Het verband tussen dit verschijnsel en bepaalde bevolkingsgroepen is dan simpelweg niet te ontkennen.

  Dit is een interessante uitspraak, en het is de moeite waard om eens te kijken om welke bevolkingsgroepen het precies gaat.

  Het meest voor de hand ligt natuurlijk de man. Mannen omvatten slechts 50% van de bevolking maar zijn verantwoordelijk voor 80% tot 90% van alle criminaliteit. Dat is schrikwekkende statistiek. We zouden de criminaliteit kunnen decimeren door elke man onder verscherpt toezicht te stellen, maar daar zal een groot aantal mensen bezwaar tegen hebben.

  Een andere groep is de jongvolwassene. Ik ken de precieze cijfers niet, maar het lijkt me een veilige aanname dat twintigers beduidend crimineler zijn dan dertigplussers.

  We kunnen ook kijken naar woonplaats. Culemborg is naar verhouding crimineler dan Zwolle.

  Tot slot speelt ook afkomst een rol. Dan doen mensen van respectievelijk Antilliaanse, Marokkaanse en Somalische afkomst het bijzonder slecht, in verhouding tot de omvang van de bevolkingsgroep waartoe ze behoren.

  Zie, je kunt verschillende demografische groepen vergelijken, en dan zal altijd een het slechter doen dan de andere. En toch, als iemand het heeft over het aandeel van “bepaalde bevolkingsgroepen” in de criminaliteit, dan gaat het altijd alleen maar over afkomst. Dat is dus helemaal niet zo realistisch en objectief als het lijkt.

  Daar is een woord voor, maar dat zal ik niet gebruiken anders worden de witte mannen boos.

  Bovendien: je kunt wel vaststellen dat bepaalde groepen crimineler zijn dan andere, maar dan weet je nog niets over de oorzaak, en dus ook niet over de oplossing.

  Het lijkt me dat je, als je keer op keer op keer met argwaan wordt bejegend alleen omdat je toevallig Antilliaan, Marokkaan of Somaliër van afkomst bent, ook al ben je in Nederland geboren en getogen, spreek je Nederlands en denk je Nederlands, en beschouw je jezelf als Nederlander; dat je dan denkt “fuck it, dan ben ik maar géén Nederlander” en schijt krijgt aan onze rechtstaat.

  Zo bezien is de zogenaamd “realistische” aanpak eerder contraproductief.

  Een echte realist neemt alle feiten in overweging, niet alleen die in zijn (hetzij roze of zwarte) wereldbeeld passen.


  ⚠️ Meld

 75. Daar is een woord voor, maar dat zal ik niet gebruiken anders worden de witte mannen boos.

  Ik word niet boos. En eddie038 is nog niet terug van de operatietafel. En als hij daadwerkelijk gecastreerd is, kan hij ?berhaupt helemaal nooit meer boos worden, dus kom maar op met dat woord.


  ⚠️ Meld

 76. Riet, hoe je ook draait en bagatelliseert, hoe verklaar je dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn als het gaat om betrokkenheid bij criminaliteit? Natuurlijk zijn er ook autochtone etterbakken, maar Tim en Desley komen minder vaak voor dan Mohammed en Aziz.


  ⚠️ Meld

 77. Niet wegkijken en ontkennen eddie038. Er zijn staan nog wat vragen van mij open. Zou je die niet eerst behandelen.

  Dat liedje van wegkijken en ontkennen hebben we nu wel genoeg gehoord van je.


  ⚠️ Meld

 78. eddie038, hoe je ook draait en bagatelliseert, hoe verklaar je dat mannen oververtegenwoordigd zijn als het gaat om betrokkenheid bij criminaliteit? Natuurlijk zijn er ook vrouwelijke etterbakken, maar Anneke en Janneke komen minder vaak voor dan Henk en Harrie.

  Zie? Argumenteren zoals jij doet is helemaal niet zo moeilijk. Maar je wordt er niet veel wijzer van.


  ⚠️ Meld

 79. Sorry Riet maar zoals je ziet is de castratie niet doorgegaan. Excuus voor het rooskleurig beeld dat ik over hem uitgesproken had.


  ⚠️ Meld

 80. Sorry eddie038 eegkijken heeft nu echt geen zin meer.

  ZWOLLE – De politie heeft zondagavond 1 januari in Zwolle twee vrouwen aangehouden voor de mishandeling van een buschauffeur. Het gaat om twee vrouwen van 22 jaar uit Enschede en Zwolle.


  ⚠️ Meld

 81. P.S. Hoe kom je erbij dat ik bagatelliseer? Ik kan de cijfers zelfs noemen: Antillianen 6,6%, Marokkanen 5,0%, Somaliërs 4,8%. Jij bent degene die ervoor kiest om alle variabelen op één na te negeren, ik niet.


  ⚠️ Meld

 82. Klopt Riet. Mooi gesproken. Het blijft bij toeteren, wegkijken en ontkennen. Lekker simpel, vaag en populistisch maar nooit concreet. Zo kun je je er lekker uit lullen als het gras je te heet onder de voeten wordt.


  ⚠️ Meld

 83. Tja, de bekende geblondeerde Nederlandse toeter is zelf een felle criticus van de Islam, terwijl zijn eigen moeder nota bene een Moslima is.

  Als je je ogen daarvoor sluit en je hoofd in het zand steekt, is niets vreemd.


  ⚠️ Meld

 84. Het kan heel goed mogelijk zijn dat die haat veroorzaakt is door de haat tegen zijn moeder.

  Wat zou de reden van alle haat zijn van onze eigen eddie038


  ⚠️ Meld

 85. Goed gepareerd Riet. Knap gedaan. Ook ik kon die eergisteren pareren en toen viel Stinkie helemaal stil en kwam eddie038 weer opzetten.

  Bericht door Stinkie, op 31 december 2016 17:30
  En kom inderdaad eens met een link, dat praat wat makkelijker.
  Straks ga je nog beweren dat de terroristische aanslagen van de laatste tijd ook door katholieken zijn gepleegd.  ⚠️ Meld

 86. Niet als je je bedenkt dat van alle minderjarigen al 4% eens verdacht wordt van een misdrijf. Ten minste, dat is het percentage dat verhoord wordt. Volgens onderzoek onder jongeren zelf heeft meer dan de helft wel eens een strafbaar feit gepleegd.

  Bron: jeugdcriminaliteit.net[/url].


  ⚠️ Meld

 87. Haha kijk hoe eddie038 zich in allerlei bochten moet wringen om de aandacht af te leiden van zijn eigen schaakmat stelling. Go eddie038 go go go 😀


  ⚠️ Meld

 88. Kijk, het gaat helemaal niet om de vraag of Marokkanen crimineler zijn dan Hollanders. Die vraag is allang beantwoord, en het antwoord luidt ja. Dat wordt van links tot rechts door iedereen beaamd, dus klagen over wegkijken is gewoon niet terecht.

  Waar het om gaat is dat er veel factoren zijn die bijdragen aan crimineel gedrag. En dat sommige mensen die stuk voor stuk negeren, op afkomst na, waar ze dan ook keer op keer op terugkomen, en altijd in negatieve zin, zelfs wanneer afkomst niet het onderwerp van gesprek is.

  Ik heb ze bijvoorbeeld nog nooit zien schrijven: “dit artikel gaat over lekker eten. Het verband tussen dit verschijnsel en bepaalde bevolkingsgroepen is dan simpelweg niet te ontkennen.”

  Als het je gaat om criminaliteit, richt je pijlen dan op de criminelen, niet op onschuldige medemensen die toevallig tot een demografische groep behoren waarin veel criminaliteit voorkomt.

  Dat doe je tenslotte ook niet bij mannen, Culemborgers of jongeren, dus doe het ook niet bij allochtonen.


  ⚠️ Meld

 89. Jammer dat eddie038 geen tijd meer had. Maar nu WA wat hoogmoedig wordt, verwacht ik eddie038 wel heel snel weer terug op het toneel.


  ⚠️ Meld

 90. Riet: uit de geciteerde CBS-publicatie

  Personen met een Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond zijn zes keer vaker verdacht dan personen met een Nederlandse achtergrond

  Nu kun je de woonplaats, de schoenmaat of de favoriete voebtalclub erbij halen, maar dan bagatelliseer je dus wel degelijk. Dat geeft niet maar ontken het dan niet en erken dat je wegloopt voor het feit dat deze groep het aanzienlijk beroerder doet dan andere groepen. Meest fascinerende: waarom wring je jezelf in zoveel bochten om het te verzachten? Lichtgetint vriendje, net zoals Abe wellicht?


  ⚠️ Meld

 91. En om jouw wedervraag te beantwoorden: de percentages die het hoogst zijn bij de mannen het EERST aanpakken. Dat is m.i. het beste. (Is ook heel logisch).


  ⚠️ Meld

 92. eddie038, Waarom loop jij ervoor weg dat mannen crimineler zijn dan vrouwen, jongeren dan ouderen, en Culemborgers dan Zwollenaren?


  ⚠️ Meld

 93. Ik ben het met ed038 eens: je draait weg als er harde cijfers komen. Je begint dan over mannen in het algemeen.

  Je zou ook kunnen zeggen dat volwassenen meer criminaliteit begaan dan babies. Etc.


  ⚠️ Meld

 94. eddie038, Waarom loop jij ervoor weg dat mannen crimineler zijn dan vrouwen, jongeren dan ouderen, en Culemborgers dan Zwollenaren?

  Daar loop ik van weg omdat dat de kern van het probleem maskeert. Iets wat jouw voorkeur heeft, maar ik een toonbeeld van laf en ontkennend gedrag vind.
  Als jij een medicus was, zou je bij een patiënt met een tumor zeggen: laat maar zitten, 99% van uw lichaam is tumorvrij, geen zorgen. Zo naïef, dom en misleidend is jouw argumentatie.


  ⚠️ Meld

 95. @Willem-Alexander – Dat is een merkwaardige beschuldiging. Ik was nota bene de eerste die ?berhaupt met cijfers kwam. Dat jullie er geen belangstelling voor hebben maakt van mij nog geen draaier.

  Welke vraag?


  ⚠️ Meld

 96. eddie038 – Ah, laf en ontkennend. De persoonlijke aanval nog steeds niet verleerd he?

  Kern van het probleem is dat je een racist bent die verblind is door vreemdelingenhaat.

  Kijk, persoonlijke aanvallen kan ik ook!


  ⚠️ Meld

 97. Wat fijn dat RietPluim gewoon met feiten onderbouwt.
  En inderdaad, daarmee negeren we niet dat er bepaalde groepen oververtegenwoordigt zijn.
  Bedankt voor deze info!

  Zo jammer dat men gelijk een plakkertje moeten plakken als iemand het niet eens is. Dan ben je gelijk getrouwd met een buitenlander of heb je een lichtgetint vriendje. Dus dat doe ik dan ook als ik jullie PVV-er, Populist of polariserend noem, ben ik me van bewust.
  En maar juichen als Youness Mokhtar de winnende binnenschiet……
  Maar dat zal wel anders zijn denk ik.


  ⚠️ Meld

 98. Willem-Alexander – Natuurlijk wil ik dat er minder criminaliteit komt, Marokkaans of anderszins. Dat ga je niet bereiken door haat te zaaien of te discrimineren (ik wil er even op wijzen dat ook dat crimineel gedrag is) maar door de oorzaken op te sporen en aan te pakken.

  Als ik precies wist welke dat waren zou ik het zeggen. Volgens sommigen is het sociaal-economisch, volgens anderen cultureel, maar volgens mij is het een combinatie van factoren.

  In ieder geval weet ik zeker dat schelden op buitenlanders niet de oplossing is.


  ⚠️ Meld

 99. O ja, wacht niet op een linkje, maar nog wel steeds op de plannen van Eddie038 en zijn medestanders.
  Goed doordachte plannen bedoel ik dan. Dus hoe gaan we de groep raddraaiers aanpakken en hoe gaan we dat handhaven. Wie betaald de rekening en hoe creëren we het gevoel van schijnveiligheid?


  ⚠️ Meld

 100. Ik vind je oplossing niet erg duidelijk Rietpluim. En het klinkt ook bekend en heeft niet gewerkt.

  Ik denk dat er hardere maatregelen nodig zijn:
  Mensen die niet hun leven willen beteren en een 2e paspoort hebben uitzetten is m.i. een goede oplossing.


  ⚠️ Meld

 101. Dus hoe gaan we de groep raddraaiers aanpakken en hoe gaan we dat handhaven. Wie betaald de rekening en hoe creëren we het gevoel van schijnveiligheid?

  Zo simpel: de groep separeren, niet al te moeilijk, eenvoudig te identificeren. Werkkamp in en voorkomen dat er zich een nieuwe groep aandient. Dus: grenzen dicht, en niet meer voortplanten. Onkruid verwijder je met wortel en al. Wie dat betaalt? Domme vraag! Het bespaart juist een enorme hoeveelheid uitkeringen, praatprojecten, buurthuizen, diefstal, inzet jusititie enz. enz. enz.

  Of bekijk het eens andersom: zou ons land niet een stuk beter, veiliger en goedkoper zijn zonder dit gajes? Of voor de optimisten onder ons: welke meerwaarde heeft deze categorie voor ons land?


  ⚠️ Meld

 102. Waarom huwt onze Koning(in) in Godsnaam altijd buitenlanders net als Geert Wilders trouwens.

  En dan maar toeteren en afgeven op die dubbele paspoorten. Haha. Hoe geloofwaardig ben je dan nog? #FAIL


  ⚠️ Meld

 103. @Willem-Alexander

  Dat lijkt me niet nodig. Je ziet dat criminaliteit juist afneemt bij het stijgen van de jaren. Bovendien creëert het rechtsongelijkheid.

  Om te beginnen zou ik meer inzetten op handhaving. Het is tenenkrommend hoe weinig agenten er op straat zijn. Ik zou blij zijn met de terugkeer van de wijkagent, die dagelijks te voet een ronde maakt, en die de mensen in zijn wijk kent. Hij kan jonge raddraaiers bij de kraag vatten voordat ze van kwaad tot erger gaan.

  Wat afkomst betreft: vooral de tweede generatie schijnt het slecht te doen en ik denk dat dat komt door de cultuurkloof. Thuis mogen ze niks, en op straat slaan ze los. Sommigen hebben een verschrikkelijke attitude. Daar helpt geen handhaving tegen. Misschien kunnen we er een soort van bemoeizorg op afsturen.

  Dat mannen en jongeren crimineler zijn, heeft waarschijnlijk een biologische oorsprong, dat is nog moeilijker aan te pakken.


  ⚠️ Meld

 104. Zo simpel: de groep separeren, niet al te moeilijk, eenvoudig te identificeren.

  Met “de groep” bedoel je “de groep criminelen”, hoop ik?


  ⚠️ Meld

 105. De appel valt toch niet ver van de boom? Of kennen ze dat spreekwoord niet in Argentinie. Of kijkt dat regime nog steeds alles weg?

  Lekker belangrijk. Vliegtuig opstijgen, deuren openen, uitstappen maar, deuren dicht en landen. Indien nodig. Dit proces herhalen.


  ⚠️ Meld

 106. Niet zo selectief met de feiten, Abe, hoe goed het je ook uitkomt. Noch Argentijnen, noch Hongaren (wat de nationaliteit van Geert’s ega schijnt te zijn) behoren tot de groep die hier bovenmatig ellende veroorzaakt. Net als Amerikanen, Zwitsers en Australiërs. Die groepen kun je er juist prima bij hebben. Ze passen zich eenvoudig aan, voorzien in hun eigen bestaan, dringen ons hun religie niet op, doen niet lastig over Zwarte Piet of Kerst, je kunt ze zelfs gerust nieuwjaar laten vieren in Keulen, kortom: welkom! Waarmee elk verwijt van xenofobie ook naar het rijk der fabelen verwezen kan worden.


  ⚠️ Meld

 107. Ach Bernhard pieste ook wel eens naast de pot, nietwaar Prins Pils?

  En Claus was lid van de Hitler Jugend. Een onschuldig padvindersclubje. Ehum.

  Ik zou maar even mijn Koninklijke mond houden als ik was.


  ⚠️ Meld

 108. @Willem-Alexander – Ja, het is prettig om niet voortdurend van mening te verschillen.

  Toevoeging: ik houd niet van het woord “heropvoeden” (doet me aan de USSR denken) maar jongeren kun je met redelijk succes op het rechte pad helpen met een strakke structuur, een dagritme zonder loze ruimte, plus beloning van goed gedrag.


  ⚠️ Meld

 109. Als jij een medicus was, zou je bij een patiënt met een tumor zeggen: laat maar zitten, 99% van uw lichaam is tumorvrij, geen zorgen. Zo naïef, dom en misleidend is jouw argumentatie.

  In tegendeel, ik zou zeggen dat onmiddellijke euthanasie een beetje voorbarig is, en dat we ons best gaan doen om die tumor aan te pakken… zonder de rest van het lichaam kwaad te doen.


  ⚠️ Meld

 110. En als er nu Islamieten komen met Australische achtergrond, dan wordt het lastig denk ik?

  Werkkampen, goed idee! Eeuw geleden bleek dat ook de oplossing
  Grenzen dicht? Nog zo’n superidee, werkt in Israël ook prima. Op elke hoek een zwaarbewapende agent en nooit meer een aanslag door Palestijnen. Dan voel je je echt veilig!
  Kortom, goed over nagedacht!

  En wie gaat het werk doen waar wij Nederlanders te goed voor zijn als in jullie utopische wereld alleen nog ?bermenschen in Nederland wonen? Voldoende vacatures in wat “wij” minderwaardig werk vinden. Dus als je wilt werken, kan je werken.
  TZT dus teveel vacatures met te weinig mensen. Of gaan we dan toch tot 80 jaar doorwerken. Oei, nog zo’n dogma……

  Dus, nogmaals, wat zijn de plannen en hoe gaan we om met alle gevolgen?  ⚠️ Meld

 111. Eddie038 is meer van: u heeft nierkanker, longkanker en borstkanker, maar we gaan alleen de nierkanker aanpakken, want long- en borstkanker vind ik niet interessant.


  ⚠️ Meld

 112. eddie038

  Ik lees op jouw website dat vluchtelingen uit Sudan voor maar liefst 5 miljoen Euro frauderen. 5 Miljoen Euro dat is veel he? Foei.

  Maar weet je hoeveel er gefraudeerd wordt door Nederlanders met de bijstandfraude de afgelopen jaren ?

  Nee vast niet, want feiten en cijfers zijn een zwak punt van je. Maar ik zal je helpen.

  1,4 Miljard Euro. Ik zal het even voor je uitschrijven. 1.400.000.000.000.000.000

  En natuurlijk nog even het linkje voor alle azijnzeikers. Blijven toeteren eddie038 blijven toeteren jongen. Er zijn er altijd wel een paar die er in trappen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3992203/2015/05/01/1-4-miljard-aan-bijstandsfraude-nog-niet-geind.dhtml


  ⚠️ Meld

 113. Vergeefse moeite Abe. Zodra Eddie doorkrijgt dat hij zich heeft vastgeluld gaat hij op de man spelen. Racisten zijn net strenggelovigen wat dat betreft. Stel je toch eens voor dat je je jarenlang ergens heel druk over hebt gemaakt, en dan is het opeens toch anders dan je altijd dacht? Dat is moeilijk te accepteren. Misschien dat hij deradicaliseert met de loop der jaren.


  ⚠️ Meld

 114. Haha. Nee hij is zo blind als een paard en doof als een kwartel. Dat zijn oud Hollandsche spreekwoorden dus dat moet hem toch aanspreken. Haha


  ⚠️ Meld

 115. Nee wacht even, dat waren oorspronkelijk Australische en Amerikaanse spreekwoorden die zich heel soepel aan onze Nederlandsche taal hebben aangepast. Haha


  ⚠️ Meld

 116. eddie038 en al zijn vriendjes zijn ineens allemaal tegelijk stil. Wat een toeval. Hebben we ze allemaal tegelijk overtuigd. Wat een toeval en prestatie.


  ⚠️ Meld

 117. Abe, sorry, jij bent echt te dom om op te reageren. Ik vind je vermoeiend.

  Riet, ik zie jou als iemand die zegt:.i heeft longkanker maar weet u: we doen er keelkanker bij. En daar mag u niet over klagen, want u heeft toch al longkanker.


  ⚠️ Meld

 118. Wat ik op dit moment wel heel treurig vind, is dat Abe een vies vingertje in de pap moet hebben bij wlz.
  Ik kan mij anders niet voorstellen dat ze dit laten doorgaan onder dit onderwerp.
  Als dat het geval is, wens ik abe sterkte in zijn bekrompen wereldje.
  Zo niet, precies het zelfde.  ⚠️ Meld

 119. Nu gaat eddie038 de moeder kaart spelen. Hoeveel kaarten en verassingen heeft hij nog voor ons in petto?

  De openbaart zal hij wel nooit gaan spelen.


  ⚠️ Meld

 120. Laat abe maar. In z’n eigen wensdenkwereldje dat keer op keer geconfronteerd wordt met de realiteit. Mannetje is het niet waard om aandacht aan te besteden. Beetje discussie op niveau is uitdagend, maar het level van abe is echt te laag.


  ⚠️ Meld

 121. Nu zie je weer dingen die er niet zijn , als ik jou reacties lees merk ik op dat je vaker dingen niet ziet , die er wel zijn.
  Bij het riagg hebben ze een naam voor die aandoening. Ga er eens kijken, en laat je adviseren. Abe.  ⚠️ Meld

 122. Zeg eens eerlijk eddie038. Hoe komt het dat jij en al je vrindjes tegelijk hier op WLZ reageren of geen van allen. Kun je je gedrag verklaren? 😀


  ⚠️ Meld

 123. Cursus waarheidsbevinding misschien. Je gedraagt je anders als iemand die zich bespied en betrapt voelt.

  Sorry eddie038 maar je gebrek aan levenservaring doet je telkens de das om. Je bent zo voorspelbaar voor mij.


  ⚠️ Meld

 124. Beste Eddie, ik resumeer: ik heb vier factoren genoemd die van invloed zijn op criminaliteit, jij negeert er stelselmatig drie van. Blijkbaar vind je ze niet belangrijk genoeg om je over op te winden. Dat mag, al ben je geen realist als je welbewust feiten negeert. Dat zou nog niet zo erg zijn, als je niet telkens anderen beschuldigde van lafheid of erger. Sommige mensen hebben gewoon een beter beeld van de wereld dan jij.

  Dat is wel weer genoeg voor vandaag. Ik heb niet de illusie dat het binnen afzienbare tijd tot je door zal dringen, maar ik wil niet dat jouw vreemdelingenhaat onweersproken blijft.


  ⚠️ Meld

 125. Dick is aan zet. Dat heb je zelf zo bepaald. Laten we hem wel even de tijd geven om op jouw vraag te kunnen beantwoorden. Dat is wel zo eerlijk.


  ⚠️ Meld

 126. Kom op riet! Voor de zoveelste keer: met die andere drie verdoezel je de kern van het probleem:het immense verband tussen moslims/marrokkanen/ noordafrikanen en criminaliteit. Zoals ik al zei: dan kun je er kledingkeuze, vingerlengte of wat dan ook bijhalen, het blijven krampachtige gutmenschtrucjes waarmee ze hun eigen wereldbeeld in stand proberen te houdend. Terwijl de werkelijkheid zelfs tijdens oud en nieuw weer voor zichzelf spreekt. Pas maar op dat je je niet verslikt in je roze bubbel. Of word je bedreigd door je lichtgetinte vriendje?


  ⚠️ Meld

 127. En weer zijn er honderden aangiftes gedaan bij de Polizei in Keulen.

  Nee niet weer door die poessies nee de Einz Zwei Polizei hield gewoon iedere Noord Afrikaan die aanwezig was in Keulen aan. Waarom? Geen idee. Ze hadden mogelijk enkele cellen over. Ze hebben niemand iets misdaan. Schandalig gewoon.


  ⚠️ Meld

 128. *zucht* Met de nodige tegenzin: wat verdoezel ik nou helemaal? Ik zeg nota bene precies welk percentage van onze allochtone medelander crimineel is. Dat heb ik jou, eddie038, ondanks je grote mond nog nooit zien doen. JIJ verdoezelt dingen. Je wilt het er niet eens over hebben! Waar ben je bang voor?


  ⚠️ Meld

Reageer