PEC Zwolle doet Danny Holla aanbieding

Zwolle – Nadat afgelopen week PEC Zwolle al Wout Brama kwijt raakte aan FC Utrecht spelen ze nu op safe door de middenvelder Danny Holla een verbeterd contract aan te bieden. Er waren al diverse eredivisieclubs die belangstelling voor hem hebben. 

Het contract van Holla loopt komende zomer af, maar deze winter kon hij al transfervrij vertrekken. Dit heeft Pec Zwolle nu in een contract vastgelegd en zo is de hoop dat Holla in Zwolle blijft. "PEC wil me houden", vertelt de middenvelder. "Dat heb ik nu in beraad." ADO Den Haag is een voormalig werkgever en daarom heeft die club zijn voorkeur. Het blijft spannend.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “PEC Zwolle doet Danny Holla aanbieding”

  1. Nou zo spannend is dat niet. Wanneer hij nu moet kiezen tussen PEC en ADO, dan zal hij voor ADO gaan kiezen. By the way; Vanuit het bestuur werd gezegd dat er versterkingen bij zouden gaan komen. Ik ben benieuwd, want wanneer Hola definitief vertrekt en er komt niets bij, dan ben ik bang, dat het helaas dit jaar degraderen wordt en het dan tot nu toe hele gebeuren van de afgelopen seizoenen uitgaat als een nachtkaars.

  2. Iedere speler die de voorkeur uitspreekt om liever voor een concurrent te willen spelen moeten ze gelijk het aangeboden contract intrekken en hem veel succes wensen!

  3. Die Hola gaat nu wel vertrekken. Er komt een onzekere tijd bij P.E.C., nu te kennen is gegeven dat de coach weg gaat. Dan kun je nu beter bij ADO zitten.

  4. Voorspelling halverwege:

    De strijd om de “fictieve manquette van Het PEC-Zwollestadion…met uitgebreide Noordtribune”
    Kom een gokje wagen, waarna deze poll tot het eind van de competitie op slot gaat.

    Eindklassering PEC Zwolle seizoen 2016 – 2017:
    JJR 1e
    V20 1e
    bernard 2e
    drama 4e
    Dame 5e
    edje038 6e
    Zuidski 7e (gedeeld 6e, maar op doelsaldo 7e)
    dick 7e
    aukje 8e
    bron 8e
    joppuh 9e
    vdberg 11e

Reacties zijn gesloten.