Go and Tell organiseert ‘Simply Jesus’

Zwolle -‘Vorig jaar organiseerde Stichting Go and Tell Paasevenement ‘Simply Jesus’ in de IJsselhallen in Zwolle. Met ruim 2000 bezoekers bleek het een gewild en goed bezocht evenement. Dit jaar staat daarom opnieuw ‘Simply Jesus’ op de planning en wel op 17 april 2017 (Tweede Paasdag); opnieuw in de IJsselhallen in Zwolle. Het programma is laagdrempelig en zorgt ervoor dat mensen van alle leeftijden zich thuis zullen voelen. Evangelist David de Vos doet niets liever dan het brengen van een boodschap die van blijvende impact is op gezinnen. ‘De kracht van het geloofsleven wordt zichtbaar in het omarmen van de eenvoud van wie Jezus is én wat Hij voor de mens deed’, zegt David de Vos. ‘Het is tijd dat Nederland de kracht van Jezus gaat ervaren.’ Go and Tell heeft als missie om de wereld in te gaan en overal de liefde van Jezus bekend te maken. Naast de focus op Afrika, organiseert Go and Tell ook activiteiten in Nederland (www.goandtell.nl ).

simplyjesus.jpg 

Naast David zullen ook andere sprekers de eenvoud van de boodschap van Jezus laten klinken. Het programma wordt ondersteund door een band met Nederlands beste christelijke artiesten. Voor kinderen van 4 – 12 jaar is een speciale ruimte ingericht waar ze hun eigen programma kunnen volgen. Een betrouwbaar team van vrijwilligers staat klaar om ook hen een geweldige dag te bezorgen.

Kaartverkoop
Vanaf januari 2017 zijn kaarten voor ‘Simply Jesus’ te koop via de website www.simplyjesus.nl. Hier zal ook meer informatie over het programma te vinden zijn. Tot 1 maart 2017 geldt een kortingsdeadline van € 17,50 per volwassene en €5,- per kind (tot 12 jr).

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik krijg altijd een beetje de kriebels van dit soort figuren die zo vrolijk en verlicht zijn door ‘zijn werk’, maar ieder z’n meug natuurlijk, al vind ik wel dat kinderen van 4-12 jaar eigenlijk niet met geloof in aanraking moeten komen. Ikzelf ben toen ook vaak naar de kerk geweest, vooral om de pepermuntjes en omdat het moest natuurlijk en het is onderdeel van de opvoeding, maar ik vind dat geloof iets is wat je als volwassene pas moet kunnen ‘ervaren’.

  Wat ik dan wel echt kwalijk vind is “de focus op Afrika”, want wanneer anti-conceptiemiddelen worden verboden in een land met zoveel armoede en honger, dan kun je toch niet met droge ogen beweren dat het geloof daar een einde aan gaat maken, terwijl er maar meer en meer kinderen bij komen zonder enige kans op een goede toekomst.


  ⚠️ Meld

 2. Yep, hier ook de kriebels van zoiets.

  En ook eens met Historischbesef; ieder z’n meug.
  Maar dan ook echt ‘ieder’. Vrijheid en Democratie
  zijn een groot goed immers. Elke reli club mag wat
  mij betreft de ijsselhal afhuren voor een bijeenkomst.

  Wat die reli mensen zichzelf en de kinders, en de hele wereld
  aandoen mogen ze tot op zekere hoogte zelf bepalen.
  Je kan er een mening over hebben natuurlijk 😉  ⚠️ Meld

 3. En ook eens met Historischbesef; ieder z’n meug.
  Maar dan ook echt ‘ieder’. Vrijheid en Democratie
  zijn een groot goed immers.

  Niet helemaal eens. Met bepaalde religies moet je juist voorzichtig zijn en ze niet te makkelijk faciliteren. Vooral als die religie tot nogal wat ellende inspireert. Onderscheid maken tussen religies is niet per definitie verkeerd en juist nodig. Een mooi voorbeeld hoe ze daar in Oostenrijk mee omgaan:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27388097/__Oostenrijk_wil_hoofddoekverbod__.html  ⚠️ Meld

Reageer